«صفات وجه وصفی» صفت های هستند گه دو نوع دارند؛ نوع اول آنها با ساختار مضارع فعل و نوع دوم آن با ساختار ماضی فعل (چه فعل با قاعده باشد چه بی قاعده باشد) ساخته می شوند. آنها می توانند قبل از اسم یا ضمیر قرار بگیرند و اطلاعاتی درباره ی آن بدهند.نوع اول: «صفات وجه وصفی مضارع» که با اضافه کردن ing- به فعل ساخته می شود.
نوع دوم: «صفات وجه وصفی ماضی» که با اضافه کردن ed- یا d- به فعل ساخته می شود.
جایگاه قرار گیری صفت مفعولی در جمله
صفات مفعولی می توانند هم به عنوان «یک صفت پیش از اسم (a pre-positive adjective)» و هم به عنوان «یک صفت پس از اسم (a post-positive adjective)» استفاده شوند.
جایگاه پیشین صفت (a pre-positive adjective)
آنها قبل از اسم یا ضمیر قرار می گیرند. این یکی از رایجترین جایگاه های قرارگیری صفت مفعولی در جمله است؛ قبل از اسم می آیند و آن را توصیف می كنند یا اطلاعاتی درباره آن می دهند.
Behave as you like in private; but behave like a grown woman in public.
در خلوت خودت هر طور كه دوست داری رفتار کن؛ اما در جمع مانند یک خانم بالغ رفتار کن!
There are some people in my city who buys stolen things.
در شهر من افرادی وجود دارند که دزد خر (یعنی افرادی که اشیا دزدیده شده را از دزدان می خرند) هستند.
جایگاه پسین صفت (a post-positive adjective)
آنها صفاتی هستند که بلافاصله بعد از اسم و ضمیر قرار می گیرند و همچنان آن را توصیف می كنند یا اطلاعاتی درباره ی آن می دهند.
There are many words unspoken.
حرف های ناگفته ی زیادی وجود دارد.
I got nothing but a heart broken by his unkindness behaviors.
چیزی جز قلبی شکسته از رفتارهای نا مهربانانه او نصیبم نشد.
آنها بعد از افعال ربطی (linking verbs) مانند to be, become,… در جمله قرار می گیرند.
Everyone gets confused after listening to your speeches.
همه ی افراد بعد از گوش دادن به سخنرانی های تو گیج می شوند.
I am interested in speechless music.
من علاقه مند به موسیقی های بی کلام هستم.
بعد از افعال حالتی (stative verbs) در جمله قرار می گیرند.
افعال حالتی افعالی هستند که شرایط و وضعیت موجود را شرح می دهند. در واقع صفتی هستند که موقعیت چیزی را یا موجودیت یک چیز را توصیف می کنند؛ به عنوان مثال
know, believe, love, like, feel, have …
He has worked all day long and now he feels tired.
او کل روز را کرده و الان خسته است.
برای دریافت مباحث مربوط به نحوه ساخته شدن این صفات به همراه استثنائات آن و به طور کل گرامر مربوط به آن می توانید به مقاله صفت مفعولی در انگلیسی چیست؟ مراجعه کنید.