آموزش کسب درآمد بدون نیاز به سرمایه

aassdd

New Member

سلام دوستان اين سايتي كه به شما معرفي ميكنم يك سايت كسب درامد به ازاي كليك هستش كه به ازاي هر كليك 50 تومان ميده و خوبي اين سايت اينه كه با سيستم شتاب بين بانكي كار ميكنه من الان 5 ماهه كه دارم باهاش كار ميكنم كاملا به من جواب داده و پولا واريز كردن فقط اول بايد يه سايت يا وبلاگ داشته باشيد كه تبليغات سايته را داخلش بزاريد .
اول بايد بريد داخل اين سایت
http://www.oxinads.com/?a=7379 تا وارد سايت شدید در قسمت سمت راست روي عضويت كليك كنيد تا در سايت عضو شويد . راستي تشكر يادتون نره.
progress.gif

آخرین ویرایش:

hypermatrix

Member
باز هم اشتباه!

اگه دیگران به جای تشکر ، این حرکت شما رو به اکسین ادز ریپورت بدن چی ؟!

همین کارها رو انجام می دید که هیچ وقت وبسایتهای تبلیغاتی در ایران پا نمیگیرند و همگی متضرر میشن!

در ضمن، تمامی وبسایتهایی که تبلیغات حرفه ای انجام میدن، بعضی ملاکهای سنجش صحت عمل سایتها دارند، که بر اون اساس، باید بین تعداد بازدید و تعداد کلیک، تناسب منطقی برقرار باشه .. شما با این کار، تعداد کلیک خودتون رو به طور مصنوعی بالا می برید و به عنوان متقلب، اکانتتون بسته میشه!

زمان تاسیس وبلاگ و زمان قرار دادن بنرهای تبلیغاتی نشون میده که هنوز 1هفته هم از عضویت شما نمیگذره! .. 5 ماه درآمدتون از کجاست؟!
..

دوست نداشتم اینجوری صحبت کنم، اما این حرفا، در بلند مدت به نفع خودتون خواهد بود.

aassdd

New Member
اگه دیگران به جای تشکر ، این حرکت شما رو به اکسین ادز ریپورت بدن چی ؟!

همین کارها رو انجام می دید که هیچ وقت وبسایتهای تبلیغاتی در ایران پا نمیگیرند و همگی متضرر میشن!

در ضمن، تمامی وبسایتهایی که تبلیغات حرفه ای انجام میدن، بعضی ملاکهای سنجش صحت عمل سایتها دارند، که بر اون اساس، باید بین تعداد بازدید و تعداد کلیک، تناسب منطقی برقرار باشه .. شما با این کار، تعداد کلیک خودتون رو به طور مصنوعی بالا می برید و به عنوان متقلب، اکانتتون بسته میشه!

زمان تاسیس وبلاگ و زمان قرار دادن بنرهای تبلیغاتی نشون میده که هنوز 1هفته هم از عضویت شما نمیگذره! .. 5 ماه درآمدتون از کجاست؟!
..

دوست نداشتم اینجوری صحبت کنم، اما این حرفا، در بلند مدت به نفع خودتون خواهد بود.

سلام عزیزم من با یک وبلاگ دیگر 5 ماهه که باهاش دارم کار میکنم .
در ضمن کزارش این حرکت من هم به هیچ عنوان تقلب حساب نمیشه می تونید برید در سایت اکسین ادز و مقررات آن را بخوانید.

hypermatrix

Member
سلام

امیدوارم که موفق باشید

با ادماین اکسید ادز آشنا هستم و کمی تا قسمتی با قوانین تمامی این سایت ها به دلیل تجربه ی کاری آشنا هستم. و خیلی دوست دارم که با سودآور شدن وبمستری، عده ی بیشتری به این عرصه رونق بدن.
نوع اعلام شما در پست اول و عنوان تاپیک، خلاف شرایط مندرج در مقررات هست.

اما با افزایش ترافیک وبلاگ خودتون ، میتونید به صورت طبیعی، سود بیشتری ببرید.

خدا نگهدار

سلام عزیزم من با یک وبلاگ دیگر 5 ماهه که باهاش دارم کار میکنم .
در ضمن کزارش این حرکت من هم به هیچ عنوان تقلب حساب نمیشه می تونید برید در سایت اکسین ادز و مقررات آن را بخوانید.

جدیدترین ارسال ها

بالا