آموزش کامل متریال‌های معماری در وی ری

سلام
من خورد خورد جاهایی رو دیدیم که متریال وی ری رو آموزش دادن. ولی یا به زبان انگلیسی بودن یا کامل نبودن. آیا کسی آموزشی رو سراغ داره که علاوه بر اینکه با موضوع متریال‌هایی که تو زمینه معماری داخلی و خارجی کاربرد دارن باشه، فارسی هم باشه و به صورت فیلم باشه نه پی دی اف. چون حوصله خوندن ندارم نگاه کنم یاد میگیرم.

مرسی

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
اگه اینقدر بی ذوق و شوق هستید نسبت به این رشته که حوصله خوندن یک پی دی اف هم ندارید از الان باید بگم که به هیچ جا نخواهید رسید دوست عزیز ... !
شما باید مطالعاتت رو روی مواد واقعی بگذاری و خاصیت مواد رو یاد بگیرید ، مثلا ضریب شکست ، میزان انتشار نور ، شکست نور ، زبری ، ترانپرنت و .... بعد دست به متریال سازی بزنید .
موفق و موید باشید :rose:

دوست عزیز اگه بخوای که پیشرفت کنی باید خیلی بیشتر از این‌ها سختی بکشی. به هر حال شاید فیلم‌هایی که اینجا وجود دارن به دردت میخوره، فکر کنم همون چیزیه که می‌خواستید.

http://azimoot.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%85%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%D9%8A-%D9%88%D9%8A-%D8%B1%D9%8A-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-1.html

عالی بود مرسی

behzad999

Member
خوشم میاد که این سایت آموزش های سایت های مختلف رو به نام خودش تموم میکنه. در صورتی که هیچ زحمتی واسه ساختن آموزش ها نکشیده!!!!!!!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا