آموزش چگونگي ساخت فايلهاي Dll*. در MMB:

با سلام ببخشید که نبودم, کامپیترم ریخته بود به هم.
خوب جواب سوال شما اینه که اول لینک زیر رو دانلود کن:
http://rapidshare.com/files/18471427/BINKPLAY.exe.html
حالا اینی که دانلود کردی رو توی برنامه Embedded کن.بعد یک Button بساز و در اسکریپتش فرمان زیر رو بزار:
Run("<Embedded>\binkplay.exe","<BINK1> <BINK2> /r /c /b9 /i100 /w-1 /u1 /G /h-1")
نکاتی که باید رعایت کنی:
1.در قسمت بالا به جای <BINK1> باید مسیر فایل ویدئویی که میخوای اجرا شه رو قرار بدی.اگر BINK2 رو هم وارد کنی درست بعد از ویدئوی اول ویدئوی دوم رو نشون میده.
2.پوشه یا پوشه هایی که مسیرشون رو مشخص میکنی نباید دارای اسمهایی باشند که در اون اسم از فاصله استفاده شده.مثال: Little Demon غلط Littledemon و Little_domon درست
3.فایل ویدئویی هم مثل مورد دوم نباید دارای اسم با فاصله باشه.
4.پلیری که من لینکشو در بالا دادم از پلیر خود برنامه قدیمی تر هست , پلیر جدید به طور خودکار بعد از پایان ویدئو لوگوی شرکت رو نشون میده ولی این برنامه که من لینکشو دادم انطوری نیست و البته از Player جدید هم کم نمی یاره.
5.در اسکریپتی که من نوشتم بعد از مسیر فایل حروف و اعدادی نوشتم.ای حروف و اعداد در اصطلاح خود شرکت Switch نام داره که میتونی با استفاده از اونا فرمان بدی که چه جوری ویدئو رو برات اجرا کنه.مثلا c/
یعنی که در هنگام پخش ویدئو مکان نمای موس رو مخفی کن که البته با دوبار کلیک روی پلیر برنامه می تونی این دستورات که به صورت ردیفی از بالا به پایین و با توضیحاتش هست رو ببینی.با اجازه.

آخرین ویرایش:

ali abedian

Banned
دوستان عزیز علی و حسین:
این بحث مطرح شده قبلا و مربوط به کدگزاری فایل هاست ..کد گزاری نه به مفهوم رمز گزاری و پسورد ....نه ... به منظور تغییر در ساختار فایل ها که با نرم افزار هایی امکان پذیره ...ولی Decode کردنشون با ام ام بی برای خوندن شاید مشکل باشه در این رابطه Silver عزیز بهتر میتوندد کمکتون کنند ...:cool:

من هي هر چي ميگم .. ميگم .. ميگم .. شما گوش نده ، حرفه خودتو بزن .. بابا يه بار ديگه مبحث مطالعه كن مي فهمي كه درباره اون چيزي كه شما مي گي نيست..بعدش در جواب سوال اون بنده خدا كه فكر كنم تو صفحه اول پرسيد.......
ج) ميشه اينكار رو كرد به شرطي وقتي مي خواي ازش استفاده كني آدرس به مسير جديد تغيير داده شده بيان بشه..

جدیدترین ارسال ها

بالا