:?:
M marse_paradise New Member Jan 28, 2005 #2 سلام برا اين كار بسته به نوع اتش ميتوني از خود مكس يا فونيكس استفاده كني ولي فونيكس چون امكان حركت گيزموي اتش روي موضوع اتش رو ميده ساده تره
سلام برا اين كار بسته به نوع اتش ميتوني از خود مكس يا فونيكس استفاده كني ولي فونيكس چون امكان حركت گيزموي اتش روي موضوع اتش رو ميده ساده تره
F flood New Member May 22, 2005 #4 كمك سلام من نميتونم نوشته شما رو ببينم.ميشه راهنمايي كنيد چي كار كنم.
RainDigital Member Jul 22, 2005 #6 پلاگ اين raziyeh گفت: فونیکس چیه؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... يه پلاگين براي تريدي استاديو
L lili irani New Member Aug 4, 2005 #7 salam mishe komakam konid man amoozeshe shoma ra nemibinam pleeeeeeeeeeeeeeeeese
R ramin_baron New Member Sep 8, 2005 #9 آموزش ساخت يك چهره و حركت دادن به آن آموزش ساخت يك چهره و حركت دادن به آن . اگر امكان داشته باشد اموزش اين كار را به زبان فارسي به ايميلم بزنيد. ممنون ميشم. رامين حسن زاده :از اردبيل
آموزش ساخت يك چهره و حركت دادن به آن آموزش ساخت يك چهره و حركت دادن به آن . اگر امكان داشته باشد اموزش اين كار را به زبان فارسي به ايميلم بزنيد. ممنون ميشم. رامين حسن زاده :از اردبيل
mamali132002 Active Member Sep 8, 2005 #10 نمیدونم میتونی چهره بسازی یا نه اگه نمیتونی اینجا ها آموزش های خوبی دادن: www.adel3d.com www.3dtotal.com www.3dkingdom.com برای حرکت دادن به صورت از bones و morpher استفاده میکنن: bones برای فک و ... و Mopher برای حالت ها صورت مثل عصبانیت و غمگین شدن و یا خندیدن و ...
نمیدونم میتونی چهره بسازی یا نه اگه نمیتونی اینجا ها آموزش های خوبی دادن: www.adel3d.com www.3dtotal.com www.3dkingdom.com برای حرکت دادن به صورت از bones و morpher استفاده میکنن: bones برای فک و ... و Mopher برای حالت ها صورت مثل عصبانیت و غمگین شدن و یا خندیدن و ...
R ramin_baron New Member Sep 9, 2005 #11 ss من پيغامي دريافت نكردم همشو انگليسي بود من چه طوري ميتونم ياد بگيرم لطفا بيشتر راهنمايي كنيد چه طوري از شما سيدي آموزشي تهيه كنم
ss من پيغامي دريافت نكردم همشو انگليسي بود من چه طوري ميتونم ياد بگيرم لطفا بيشتر راهنمايي كنيد چه طوري از شما سيدي آموزشي تهيه كنم