آموزش و سوالات مربوط به استفاده از دستورات Sql در دلفی

شروع موضوع توسط farhad110 ‏25 سپتامبر 2007 در انجمن منطق و الگوریتم برنامه‌نویسی

?

آموزشها تا اينجا چطور بود؟

  1. بابا تو ديگه كي هستي

    88.2%
  2. اي بد نبود

    11.8%
  3. برو بابا دلت خوشه

    0 رای
    0.0%
  4. حيف فضايي كه به تاپيك اختصاص داده شده

    0 رای
    0.0%
  1. radicall

    radicall New Member

    ارسال‌ها:
    23
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    1
    یک مشکل دیگه تو دستور sql

    یک مشکل دیگه تو دستور sql
    در ضمن تو این برنامه من یه adoquery گذاشتم تا با QuickRep1 بتونم اتصال برقرار کنم
    و می خوام که کل اطلاعات جدول دیتابیس رو واسم چاپ کنه در واقع من میخوام دستور sql اون رو بنویسم که موندم چی بنویسم
    البته من دستور select * from azviat رو نوشتم که تمام اونها رو چاپ وگزاشگیری کنه اما جواب نداد
    لطفا در مورد مشکل من راهنمایی کنید ممنون
     
    نوشته شده توسط radicall در ‏10 سپتامبر 2008
  2. Sampro

    Sampro Member

    ارسال‌ها:
    254
    تشکر شده:
    201
    امتیاز دستاورد:
    16
    نوشته شده توسط Sampro در ‏10 سپتامبر 2008
  3. sempai saleh

    sempai saleh New Member

    ارسال‌ها:
    10
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    1
    با سلام خدمت دوستان بنده از همین کد استفاده کردم ولی ارور میده میگه :"invalid column name 't'"
    حالا T همون مقداریه که تو edit6 قرار دادم. این یعنی چی؟
     
    نوشته شده توسط sempai saleh در ‏27 آگوست 2013
  4. sempai saleh

    sempai saleh New Member

    ارسال‌ها:
    10
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    1
    با سلام
    خودم گشتم پیدا کردم. دستور رو باید به شکل زیر تغییر بدین. یعنی باید ورودی ها رو از طریق پارامتر بگیرین.
    کد (Text):

    ADOQuery1.SQL.Add('select * from darkhast_DTL where (kala LIKE :Paramkala) and (mande>0) and (tari_tahvil<:paramdate) ORDER BY tari_tahvil');
    ADOQuery1.Parameters.ParamByName('Paramkala').Value := '%'+trim(edit1.Text)+'%';
    ADOQuery1.Parameters.ParamByName('Paramdate').Value := datetostr(date());
     
     
    نوشته شده توسط sempai saleh در ‏28 آگوست 2013
  5. سیده ساناز

    سیده ساناز New Member

    ارسال‌ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    از مباحث بسیار کاربردی و خوبتان ممنون
    من تازه کار برنامه نویسی با دلفی و sql را شروع کرده ام به خاطر همین چند اشکال دارم می خواستم اگه ممکنه کمکم کنید
    اولین سوالم اینه که من می خواهم در فرم دلفی از یک عنصر مثل checklistbox استفاده کنم که کاربر بتونه چند تا از آیتم ها رو که بخواد انتخاب کنه اشکال اینجاست که checklistbox خاصیت های Datafield و Datasource را ندارد و من نمی دانم چطور باید checklistbox را به sql متصل کرد
    اشکال دوم: آیتم های موجود در checklistbox باید از یک جدول از sql خوانده شوند و آیتم هایی که کاربر انتخاب می کند باید به صورت string در یک فیلد در sql ذخیره شوند
    اشکال سوم: اگر در یک فرم دیگه در یک combobox یا checklict box بخواهیم بگوییم که آیتم هایی که در checklistbox قبلی انتخاب شده اند را نشان بده
    خواهش میکنم اگر امکان داره لطف کنید دستوراش رو بگذارید
    با تشکر از راهنماییتان
     
    نوشته شده توسط سیده ساناز در ‏14 سپتامبر 2014
  6. امیرداداش1

    امیرداداش1 New Member

    ارسال‌ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    باسلام.برای دلفی 10و1 کدوم ورژن اسکیوال وپیشنهادمی کنین؟
    من یه سوال درمورد رجیستری ودلفی داشتم.ممنون میشم کمکم کنین.
    باسلام.درخواندن کدهاازرجیستری به یه مشکل برخوردکرده ام.می خوام شماره سریال سی پی یو راازآدرس HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion بخونه ودریک ادیت بریزه متاسفانه باعملگر باتن هیچ اتفاقی نمی افته.
     
    نوشته شده توسط امیرداداش1 در ‏21 آوریل 2017

به اشتراک بگذارید