ask-sina.com
Member
بعد از اینکه مشخصات خودمون رو پیدا کردیم و فهمیدیم که آدرس IP مون چه و چه Port هایی رو سیستم باز هست.
نیاز هست که بفهمیم آدرس IP کامپیوتر طرف مقابل ما چیه و چه Port های بازی داره.
این کار باعث میشه متوجه بشیم که چه سرویس ها و برنامه هایی رو کامپیوتر طرف (کلاینت یا سرور) اجرا هست. تا از طریق اون درگاه ها وارد کامپیوتر بشیم و هرکاری که تمایل داشته باشیم رو اون کامپیوتر انجام بدیم.
آخ...
یادم نبود فعلا زوده که به این مبحث برسیم یکی-دو درس دیگه باید بگم تا قشنگ و با علم کامل کارها رو انجام بدیم.
شاید ندونید کلاینت و سرور به چه کامپیوترهایی گفته می شه و من هم برای اطمینان مفهوم این لغات را به صورت خلاصه بیان می کنم:
کلاینت: به کامپیوترهایی گفته می شود که سرویس گیرنده هستند.
سرور: به کامپیوترهایی گفته می شود که سرویس دهنده هستند مثل سرورهای فروش هاست و...
خوب بعد از این میرسیم به هدف قرار دادن یک کامپیوتر. این کار دو حالت داره:
1. هدف از قبل مشخص شده. به طور مثال من می خواهم سرور سایت vbulletin رو هک کنم.
2. هدف مشخص نیست و واسه سرگرمی از روی بیکاری این کار رو انجام بدهید.
حالت اول:
من شنیدم یک سایت وجود داره که انجمن vbulletin رو اون نوشته ولی متاسفانه آدرس دقیق اون رو نمیدونم.
حالا می گید چیکار باید کرد؟
یه سر به گوگل بزنیم که راه حل این درد ما هست و خیلی به ما کمک می کنه.
میرم تو گوگل و میزنم vbuletin و بعد رو کلمه Search کلیک می کنم.
آخ...
بازم اشتباه تایپی من که دقیق نمیدونم اسم این انجمن چه شکلی هست حالا از کجا بفهمم؟
خوب این کاری نداره گوگل غلط یاب و بهینه سازی جستجو رو داره و همیشه در صورت بروز این مشکل به ما اطلاع میده و در اولین خط جستجو, قبل از نتایج می گه:
بعدا متوجه خواهید شد که گوگل خودش هکر تشریف داره و به ما کمک های خوبی می کنه برای رسیدن به نتایج و همین طور اگر از دسته دوم بیکار باشیم با یک search ساده کلی قربانی پیدا می کنیم و مثل جلادها سر اونها رو از تنشون جدا می کنیم.
البته من مطمئن هستم که شما این کار رو نمی کنید و یک فرد با جنبه هستید.
خوب بعد از اینکه من فهمیدم طرز درست نوشتن اینطوری هست رو لینکی که در اولین سطر نتایج گوگل اومده یک کلیک می کنم و به نتیجه زیر میرسم:
به به. این جوری که تو نتایج متوجه شدم سایت با پدر و مادری هست احتمالا امنیت خفی باید داشته باشه. بهتر بیخیال شیم. نظر شما چیه؟
منم موافقم ولی ما که کاری نمی خوایم بکنیم فقط می خوایم به این به سرورش دسترسی پیدا کنیم یا حداقل یک دسترسی ادمین تو فروم اون ایجاد کنیم.
میگید کار سخیته؟
باید بگم آره. اگر سخت نبود که تا الان هک شده بود.
ولی ما علم کامپیوترمون خیلی زیاده و قابلیت نوشتن exploit و Inject کردن هر انجمنی رو با تلاش زیاد داریم (البته فکر نکنید که من این سایت رو هک می کنما. من تا الان از این کارای بد نکردم
).خوب تا الان ما هدف خودمون رو پیدا کردیم.
شاید بگید که خیلی پیش و پا افتاده درس میدم ولی من می خوام فردا کسی که اینترنت درست حسابی بلد نیست با خوندن این مقاله حداقل بفهمه جریان چیه.
با من پیش بیاید به decompile کردن kernel و نوشتن rootkit و... هم خواهیم رسید.
مقاله:
نیاز هست که بفهمیم آدرس IP کامپیوتر طرف مقابل ما چیه و چه Port های بازی داره.
این کار باعث میشه متوجه بشیم که چه سرویس ها و برنامه هایی رو کامپیوتر طرف (کلاینت یا سرور) اجرا هست. تا از طریق اون درگاه ها وارد کامپیوتر بشیم و هرکاری که تمایل داشته باشیم رو اون کامپیوتر انجام بدیم.
آخ...
یادم نبود فعلا زوده که به این مبحث برسیم یکی-دو درس دیگه باید بگم تا قشنگ و با علم کامل کارها رو انجام بدیم.
شاید ندونید کلاینت و سرور به چه کامپیوترهایی گفته می شه و من هم برای اطمینان مفهوم این لغات را به صورت خلاصه بیان می کنم:
کلاینت: به کامپیوترهایی گفته می شود که سرویس گیرنده هستند.
سرور: به کامپیوترهایی گفته می شود که سرویس دهنده هستند مثل سرورهای فروش هاست و...
خوب بعد از این میرسیم به هدف قرار دادن یک کامپیوتر. این کار دو حالت داره:
1. هدف از قبل مشخص شده. به طور مثال من می خواهم سرور سایت vbulletin رو هک کنم.
2. هدف مشخص نیست و واسه سرگرمی از روی بیکاری این کار رو انجام بدهید.
حالت اول:
من شنیدم یک سایت وجود داره که انجمن vbulletin رو اون نوشته ولی متاسفانه آدرس دقیق اون رو نمیدونم.
حالا می گید چیکار باید کرد؟
یه سر به گوگل بزنیم که راه حل این درد ما هست و خیلی به ما کمک می کنه.
میرم تو گوگل و میزنم vbuletin و بعد رو کلمه Search کلیک می کنم.
آخ...
بازم اشتباه تایپی من که دقیق نمیدونم اسم این انجمن چه شکلی هست حالا از کجا بفهمم؟
خوب این کاری نداره گوگل غلط یاب و بهینه سازی جستجو رو داره و همیشه در صورت بروز این مشکل به ما اطلاع میده و در اولین خط جستجو, قبل از نتایج می گه:
ایول, گوگل هم به هک کردن ما کمک می کنه. من اگه گوگل رو نداشتم نمی توستم به خیلی از سایت ها نفوذ کنم.Did you mean: vbulletin
بعدا متوجه خواهید شد که گوگل خودش هکر تشریف داره و به ما کمک های خوبی می کنه برای رسیدن به نتایج و همین طور اگر از دسته دوم بیکار باشیم با یک search ساده کلی قربانی پیدا می کنیم و مثل جلادها سر اونها رو از تنشون جدا می کنیم.
البته من مطمئن هستم که شما این کار رو نمی کنید و یک فرد با جنبه هستید.
خوب بعد از اینکه من فهمیدم طرز درست نوشتن اینطوری هست رو لینکی که در اولین سطر نتایج گوگل اومده یک کلیک می کنم و به نتیجه زیر میرسم:
vBulletin
Features templates, import messages from other systems, search, unlimited forums, email notification, smilies, user profiles, moderators, user groups, ...
www.vbulletin.com/ - 12k - Cached - Similar pages
Download now! - www.vbulletin.com/download.php
Demo - www.vbulletin.com/admindemo.php
Documentation - www.vbulletin.com/docs/
Features - www.vbulletin.com/features.php
به به. این جوری که تو نتایج متوجه شدم سایت با پدر و مادری هست احتمالا امنیت خفی باید داشته باشه. بهتر بیخیال شیم. نظر شما چیه؟
منم موافقم ولی ما که کاری نمی خوایم بکنیم فقط می خوایم به این به سرورش دسترسی پیدا کنیم یا حداقل یک دسترسی ادمین تو فروم اون ایجاد کنیم.
میگید کار سخیته؟
باید بگم آره. اگر سخت نبود که تا الان هک شده بود.
ولی ما علم کامپیوترمون خیلی زیاده و قابلیت نوشتن exploit و Inject کردن هر انجمنی رو با تلاش زیاد داریم (البته فکر نکنید که من این سایت رو هک می کنما. من تا الان از این کارای بد نکردم
شاید بگید که خیلی پیش و پا افتاده درس میدم ولی من می خوام فردا کسی که اینترنت درست حسابی بلد نیست با خوندن این مقاله حداقل بفهمه جریان چیه.
با من پیش بیاید به decompile کردن kernel و نوشتن rootkit و... هم خواهیم رسید.
مقاله: