آموزش های مفید برای یادگیری تکستچرینگ

nilofar.n

Member
سلام .
راستش من میخوام تکستچرینگ در مکس رو یاد بگیرم .
مشکل پایه ای دارم با uvwmap و نیازمند یک آموزش پایه ای هستم .
اگر منبع مناسبی میشناسید .
سایت ویدئو پی دی اف هر چیزی که منبع خوبی باشه ارزشمنده مطمئنا .
متشکرم .

mohammad@er

Well-Known Member
از مکس 11 یا همون مکس 2009 استفاده میکنم .
متشکرم .

مکس 11 همون 2011 هست نه 2009

دوما آموزش تکسچرینگ حرفه ای رو استاد سجاد جهانگیری گذاشته رو اینترنت بگردی پیدا می کنی!

سوما اگر جایی نیاز به کمک داشتی بگو کمکت کنیم.

nilofar.n

Member
خیلی ممنونم از راهنماییتون .
آخه تو about مکس من نوشته 3dmax design 2009 و release 11
راستش من چون هنوز خیلی اطلاعات ندارم اینطور کلی پرسیدم حتما وقتی شروع به کار کردم سئوالها و مشکلاتم رو با نمونه کارم میزارم که کمکم کنید :)
متشکرم .

mohammad@er

Well-Known Member
خیلی ممنونم از راهنماییتون .
آخه تو about مکس من نوشته 3dmax design 2009 و release 11
راستش من چون هنوز خیلی اطلاعات ندارم اینطور کلی پرسیدم حتما وقتی شروع به کار کردم سئوالها و مشکلاتم رو با نمونه کارم میزارم که کمکم کنید :)
متشکرم .

اگر سیستمت نسبتا خوبه از مکس 2012 شروع کن.

شما شروع کنید خودم در خدمتتون هستم.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
مکس 11 همون 2011 هست نه 2009

مکس 11 مکس 2009 هست نه 2011 !

مکس 2011 مکس 13 هست .:wink:

---

alirezasatonlin یکبار دیگه تبلیغ کنید اکانتتون مسدود میشه .
و در ضمن طبق قوانین برا تشکر کافیه بر روی تشکر کلیک کنید .

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

اگه براتون سخت نیست با مکس 2012 به بالا و ترجیحا مکس 2014 کار کنید، ابزار Unwrap از مکس 2012 به بعد توسعه خوبی داشته...

البته پروسه تکسچرینگ تنها محدود به Unwrap نیست و مسائل زیادی رو در بر میگیره که بخشی از اون Unwrap هست...

اگه تونستید آموزشهای Cg Academy رو در مورد تکسچرینگ تهیه کنید، یکی از شرکت هایی که آموزشهای اون واقعا دارای ارزش هست محصولات Cg Academy هست

که متاسفانه شرکتش در حال حاضر فعال نیست اما همچنان محتوای آموزشی که تولید کرده مفید و کارآمد هست.

موفق باشید

mohammad@er

Well-Known Member
با سلام،

اگه براتون سخت نیست با مکس 2012 به بالا و ترجیحا مکس 2014 کار کنید، ابزار Unwrap از مکس 2012 به بعد توسعه خوبی داشته...

شما می دونید مکس 2014 سخت افزار قوی تری نسبت به 2012 می خاد.

واگر سخت افزار (بخصوص کارت گرافیک و رم) مناسب برای کار کرد با مکس 2014 نباشه باعث لگ ها و هنگ های مکرر میشه.

کاربر nilofar.n با تجربه ای که دارم (کار کرد با ورژن های 2009 تا 2015) به شما پیشنهاد میکنم از 2012 استفاده کنید.(کارایی و امکانات خوب نسبط به سخت افزار مورد نیاز).

ولی اگر سخت افزار قوی ای دارید می تونید حتی از 2015 هم استفاده کنید.

در ضمن اگر از لب تاپ استفاده می کنید.بسیار محتاط باشید چون امکان سوختن لب تاپ هست.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
شما می دونید مکس 2014 سخت افزار قوی تری نسبت به 2012 می خاد.
برادر سوتی میدی ها این چند روزه ها :D هول نشو ...
مکس 2014 ، 10 مرتبه سبک تر از 2012 ــه! اون همه تو Core مکس اپتیمایز انجام دادن .
2014 هم سبک تره هم سخت افزار کمتری میخواد همینطور باز 2015 که از اونم سبک تره اما 2015 پیشنهاد نمیشه چون هنوز Developer ها برای مکس 2015 پلاگین بیلد نکردن .

mohammad@er

Well-Known Member
برادر سوتی میدی ها این چند روزه ها :D هول نشو ...
مکس 2014 ، 10 مرتبه سبک تر از 2012 ــه! اون همه تو Core مکس اپتیمایز انجام دادن .
2014 هم سبک تره هم سخت افزار کمتری میخواد همینطور باز 2015 که از اونم سبک تره اما 2015 پیشنهاد نمیشه چون هنوز Developer ها برای مکس 2015 پلاگین بیلد نکردن .

شما استاد مایی و ما هرگز تجربه مون به شما نمی رسه ، و متقاعداً حرف شما 100 درصد صحیح هست.

تو انجمن ها مشکل بعضی از کاربرا (حتی خودم) با مکس 2014 سر لگ و هنگ شدیده.

اما با مکس 2015 این مشکلو ندارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا