abbasi_0912
Active Member
باسلامسلام،
آقا من یه چند روزی نبودم حالا که این تاپیکو دیدم خیلی مشکوک شدم (منظورم اینه که مورد شوک واقع شدم!)
این لینکا خیلی باحال بودند، من از هرکی از این لینکها گذاشته یا میذاره، بخصوص عباسی عزیز کمال تشکر رو دارم. واقعا با یه تشکر خشک و خالی قابل جبران نیست ولی حداقل بگم که خیلی باحالی.....
راستی من محل کارمون یه آقای عباسی میشناسم که خیلی خیلی آدم باحالیه. نکنه همه عباسی ها همینطورن؟
شرلوک جون من تو خونه ADSL دارم (فیسو داشتی؟...!) اکثر این لینکها رو دانلود کردم خیلی هم باحال بودند ولی این چیزی که تو نوشتی وسوسم کرد که مکس 2009 رو دانلودش کنم. لینکشو اگه داری بذار مرسی میشم اگه کسی بذاره...
شما لطف دارید
نمیدونم شاید همشون همین طوری باشند
اگر بحث ADSl هست بگم که من هم دیال آپ دارم البته از نوع مجانی و 24 ساعته که به تازگی به دستم رسیده و با اون تا حدود 4 گیگ دانلود کردم، پدر سیستم در اومد در روز 24 ساعته سیستم 25 ساعت کار میکنه
ADSL 2 و ADSL سمت من کمی گران هست و گرنه تا حالا 2 مگ اون رو میگرفتم
مکس 2009 رو اگر دانلود نکنی بهتره، کمی مدیریت دانلود به خرج بده، چیزی رو بگیر که توی ایران کمتر گیر میاد، اگر صبر کنی تا دو سه ماه آینده DVD کامل اون میاد به بازار
البته اگر خیلی حیاتی هست حرفی نیست توی همین انجمن چند تا از بچه ها لینک دانلود اون رو گذاشتن، خودم هم گذاشتم، جستوجو کنی گیر میاد
موفق باشید