خب دوستان می بخشید من اینقدر درباره چیزایی که دان میکنم میگم اما شاید یکی بخونه بعد بتونه تصمیم بگیره بگه خوبه یا نه !
[جدیدا این eat3d قسمت ساخت اون ستونو دان کردم ....... بچها توجه کنن! ...اگه دان نکردی یعنی به خودت لگد زدی
...اینقدر آموزشش خوبه که حد نداره باور کنید من در حد 1 سال سطح آموزشیم رفت بالا]
The.Gnomon_Lighting.and.Rendering.Series2
اگه کسی منتال کار میکنه و اینو نداره بدونه که خیلی چیزا درباره رندر نمیدونه ....من 4 سال درم منتال کار میکنم اما بازم این آموزش واسم کلی مفد بود ...مخصوصا نوع نور پردازی { نور پردازی همیشه تنظیمات نیست }
metalic helmet ...ین آموزش واسه اونایی که میخوانunw rap یاد بگیرن واقعا مفدیه یاد میده چطوری متریال با فتوشاپ هماهنگ کنی
درباره robot desigin
توضیح بالامو کپی میکنم
اين طرف همه كارا رو مي كنه واسه يه عكس ....در حالي كه كمتر كسي پيدا ميشه يه روبات به اين همه ديتيل بسازه واسه يه عكس كه فقط تو فتوشاپ قشنگة ، و متريالهاشم حتي تو مكس كار نميكنه !!!!!!!!!!
يعني از مكس فقط واسه مدل استفاده ميكنه ..... من فقط اين آموزشو دوست داشتم واسه اينكه ببينم چطوري به مدل مترالهاي به اين خوبي ميده
ولي اين برنامه كه باهاش متريال ميده عجب چيزيه حيف كه تو مكس كار نميكنه
اون advance effect رو هم دان کردم ....
مث همه کلاسای اتودسک میمونه .....به شخصه حال نکردم ...همش با fume میمونه.
ولی اونو از پایه درس میده تقریبا که خوبه ...فقط حرف زیاد میزنه
الته من کلا از مستر کلاسا خوشم نمیاد چون داره واسه یه جمعیتی صحبت میکنه زیاد روی تصویراش مانور نمیده .
....
و دوستان الان دارم fumfx advance که در صفحه اوله دان میکنم .....که می دونم شاهکاره چون دارم میبینم که بیش از 13 پارت داره که از مقدماتی شروع میشه ...
اگه چیزه خوبی هست که دان نکردم بگید من دان کنم لطفا
راستی متاسفانه من مدلینگ کار نمیکنم واسه همین آموزشاشو دان نمیکنم زیاد...الته اونستونه منو وسوسه کرد واقعا