آموزش نور پردازي

ciris ahmad

New Member
از عزيزاني كه نحوه ي نور پردازي رو بلدن درخواست كمك ميكنم.مثل عكس زير كه بهد از نور پردازي قسمتي از چهره روشن و قسمتهاي ديگه تاريك هستش.
35252ll.jpg

آخرین ویرایش:

MEGA WAVE

Active Member
قبل از هر چیز خوش اومدی به مجید آنلاین.

اول مطمئن شو که عکست Cmyk نیستش بعد از اینجا آپلود کن :

Image Upload center

در ضمن وقتی دیدی عکست نمیاد یا هر مشکل دیگه ای داشتی با دگمه
edit.gif
درستش کن نیازی نبود یه تاپیک جدید بزنی.

ممنون :rose:

آخرین ویرایش:

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
دوست عزیزم، شما میتونی به روش زیر عمل کنی:

1 - عکس رو باز کن
2 - یک کپی از عکس بگیر
3 - لایه ی کپی رو انتخاب کن و کلید های ترکیبی Ctrl+L رو بزن.
4 - با سه کلید تنظیمی که مربوط به نقاط روشن، خاکستری و تیره ی تصویر هستن، اونقدر بازی کن تا تیرگی تصویر طوری بشه که انگار در حداقل نور عکسبرداری شده.
5 - حالا روی Add Layer Mask در پایین پالت لایه ها کلیک کن تا یه ماسک به لایه ی کپی اضافه بشه.
6 - بعد با براش مشکی (با سختی مناسب و اندازه ی متناسب) اون قسمت هایی رو که باید نور داشته باشه رنگ آمیزی کن.
7 - برای نقاط خیلی روشن و اصطلاحاً Highlight هم میتونی یه کپی دیگه از عکس بگیری و اینبار اون رو خیلی روشن کنی و بعد، با یه ماسک فقط بعضی از جاهاش رو باقی بذاری مثل روی بینی یا لبها و ...
8 - موفق باشی.

ciris ahmad

New Member
ممنون از راهنماييتون.ولي اگه لطف ميكرديد همراه با عكس آموزش ميداد خيلي خوب ميشد.

leili1

Active Member
1.با CTRL+Jمی تونی کپی بگیر از لایت
2.CTRL+L این پنجره باز میشه
jkj.jpg

حالا روی Add Layer Mask در پایین پالت لایه ها کلیک کن تا یه ماسک به لایه ی کپی اضافه بشه.
fdfdf.jpg

اینم عکس در تکمیل توضیحات اقا مهدی
جاهای که احساس کردم متوجه نشدی براش و اینااا که دیگه خودت میدونی

ciris ahmad

New Member
باز هم ممنون از كمكتون.ولي اينارو كه توضيح داديد با عكس رو ميدونم.منظور من اين بود يه عكس معمولي رو نور پردازي كنند تا مثل نونه اي كه من بالا گذاشتم بشه.و مراحل انجام اين كارو اين كارو با عكس بذارند.مثل آموزشهاييي كه تو بخش مقالات هست.

به حر حال بازم از لطفتون ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا