fanoos_art2000
New Member
در این تاپیک سعی می کنم اطلاعات مفیدی در رابطه با نورپردازی در مکس عنوان کنم. امیدوارم دوستان با بیان نظریات و تجربیات خود به من در نوشتن این تاپیک کمک کنند.مقدمه:نور مهمترین بخش در هنر طراحی است. هر زمانی که یک صحنه خلق می شود، طراحان سعی می کنند آن را به دنیای واقعیت نزیدکتر کنند، در این راه یک مشکل بزرگ نورپردازی صحنه است. نورها را کجا قرار دهیم تا یک نتیجه نسبتا زیبا بدست آید.در ادامه من 3 روش نورپردازی را شرح خواهم داد که کمک می کند تکنیک نورپردازی صحیح را برای پروژهایتان انتخاب کنید. این 3 روش عبارتند از:-تکنیک نورپردازی با استفاده از 3 نور- گوی های نورانی- نورپردازی با منتال رینورپردازی با 3 نور بسیار ساده است. کافی است 3 نور مختلف را در اطراف صحنه قرار دهیم. اگر چه نتیجه کاملا خوب به نظر می رسد اما طراحان وسواس نتوانستند به این تکنیک بسنده کنند. بنابراین راه حل دیگری ایجاد شد، «گوی های نورانی» که در واقع گنبدی از نور می باشد که سایه های زیبا و نرمی ایجاد می کند. نتیجه نورپردازی با این تکنیک متحیر کننده است اما ایجاد صدها نور در اطراف صحنه باعث افزایش چشمگیر زمان رندر می شود.آخرین راه حل منتال ری است. با کمک این موتور رندر شما می توانید افکت های واقعی از نور خلق کنید که با موتور رندر پیشفرض مکس (scanline) قادر به انجام آن نیستید.من قصد دارم تا همه این روش ها را بتدریج آموزش دهم.