آموزش نقاشی کردن تکسچر مدل low poly

freshgun70

Member
آموزش نقاشی کردن تکسچر برای مدل های لو پولی کسی نداره؟؟
مثلا مدل رو آنرپ میکنم بعد تو فتوشاپ چجوری تکسچر نقاشی کنم؟؟

freshgun70

Member
دادا اینو دارم دان میکنم!!
فقط آنرپ یاد میده!!
منظور من نقاشی کردن تکسچرشه بعد از آنرپ!!

madmaster_3d

Well-Known Member
این آنرپ می کنه. بعد انرپ ها رو میاره تو فتوشاپ رنگ می کنه با رنگهای فتوشاپ . حالا تو می تونی به جای رنگ کردن. تکسچرت رو جاش بزاری. خیلی آموزش خفنیه.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
فکر کنم این آموزش Madmaster جان همون چیزی باشه که لازم دارید، اما راه آسون ترش اینه که بعد از آنرپ از منوی Tools گزینه ی Viewport Canvas رو بزنی، با این ابزار میتونی روی جسمت نقاشی کنی و به صورت تکسچر ذخیره ش کنی.

nima3ds

Member
راست میگه. به نظرم باید سیستمت رو عوض کنی!!!! اگه بخوای درست و حسابی با مکس کار کنی و از امکاناتش استفاده کنی یک سیستم متوسط به بالا لازمه کارت هست. باز هر جور خودت صلاح می دونی :wink:

در ضمن مجبور نیستی با canvas کار کنی. می تونی با انواع نرم افزارهای دیگه کارت رو راه بندازی که خیلی هم حرفه ای هستن. مودباکس ، زی براش و ... قسمت های مخصوص این کار رو دارن.

ولی کلا برای انجام هر گونه عمل تکسچرینگ باید اول UV تهیه بشه و در مرحله بعد تکسچر بدی به کارت. می تونی در این مورد نرم افزارها که گفتم در قسمت انجمن زی براش همین فروم تحقیق کنی :wink:

freshgun70

Member
برا سیستم money ندارم!! من برم دنبال نرمافزار های دیگه واس تکسچر!!ممنون از راهنمایی!!!!!! :cool:

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب تایستون بیکار بودی و هستی برو سر یک کاری . کناره درست اینها. یکمی سختی بده یک دستگاه 2 تومانی ببند. تا چند سال راحتی.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
برای ایجاد این تکسچر ها مدل اول Unwrap میشه، بعد توی نرم افزار هایی مثل ZBrush,Mudbox,Body paint روی اون ها نقاشی میکنن یا یک تصویر دیگه رو روی اونها حک میکنن، اونوقت تکسچر رو که ذخیره میکنن همچین چیزی ذخیره میشه.

freshgun70

Member
اینارو نمیشه تو فتوشاپ نقاشی کرد و حتما باید با بادی پینت و ... کشید؟؟؟

freshgun70

Member
body paint یه نرم افزا جدا از cinema 4dیه یا به c4d وصله و فقط با cinema 4d میشه ازش استفاده کرد؟؟؟؟

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
با فتوشاپ هم میتونید این کار رو بکنید اما اونجوری که میخواید شاید نشه، تفاوت فتوشاپ با این نرم افزار ها هم اینه که توی فتوشاپ شما باید روی UV که بصورت عکس ذخیره کردید نقاشی کنید اما توی اون نرم افزار ها روی مدل سه بعدی این کار رو انجام میدید و این به نظر راحت تر میاد!
BodyPaint هم یک نرم افزاره با این تفاوت که کارش فقط نقاشی کردن تکسچره!

جدیدترین ارسال ها

بالا