آموزش نصب Apache , My Sql , Php در لوكال هاست(در منزل)بزبان ساده

saman_sweden

Active Member
بلاخره انتظار بسر رسيد

من سعي كردم آموزش كامل نصب Apache , My Sql , Php بر روي رايانه هاي ويندوز را بصورت كاملا ابتدايي توضيح داده ام اميدوارم ديگر دوستان در اين مورد مشكلي نداشته باشند
و بزودي مقالات متنوع ديگري در اين زمينه خواهم نوشت
از دوستان علامند هم تمنا دارم مرا در اين زمينه ياري نماييند جنانكه مشكلي و ايرادي هست بگوييد

قصد من تبليغ اينا نيست اما از آقامجيد و ديگر مديران عزيز م ميخواهم اين لينك را در جايي در دسترس قرار دهند تا دوستاني كه در زمينه هاي Apache , My Sql , Php مشكل دارن سريع رحوع كنند

اينم آدرس سايتش

http://saman.frac.dk/

ساير قسمتها بمرور درست ميشه اما اون قسمت فارسي مربوط به آموزش Apache , My Sql , Php تا حدودي كامل است

[web:687d04cf67]http://saman.frac.dk/farsi/apache.php[/web:687d04cf67]

اون سايت با همكاري همديگرگشترش خواهيم داد

ToFaN

Well-Known Member
يعني با آموزش اين سايت ميشه يه ميني سايت كه داراي انجمن باشه بسازيم؟

logical_82

Member
دمت گرممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم !!!

paramond

Member
آقا سامان دستت درد نکنه ميخواستم بپرسم که شما ميتونيد زبان پی ه پی رو تدريس کنيد
و دوستان کسی کتاب تدريس زبان پی ه پی رو به زبان فارسی کسی سراغ داره و آيا ميشه با کتاب چيزی فهميد

سامان جون كار بسيار بزرگ و خوبي رو شروع كردي اميد وارم كه موفق باشي. راستي سامان جان هر جا كه فكر كردي مي تونم بهت كمك كنم خوشحال مي شم تا بهم بگي

taher007

Member
چند روز بود به این سایت میرفتم ولی در دست ساخت بود... میدونستم باید چیز جالبی باشه (که هست)
بسیار مفید و زیباست...
موفق باشید...

سامان جان كارت خيلي حيلي عالي بود :) من قبلا اين مقالات رو توي سايتهاي ديگه پيدا كرده بودم ولي به صورت پراكنده و به اين صورت كه هر مقاله توي يك سايت بود. كار شما همينكه همه شونو توي يك سايت جمع آوري كردين و از همه مهمتر هم اينكه خودتون نوشتين قابل تقديره :)

saman_sweden

Active Member
mansour_raisee گفت:
سامان جان كارت خيلي حيلي عالي بود :) من قبلا اين مقالات رو توي سايتهاي ديگه پيدا كرده بودم ولي به صورت پراكنده و به اين صورت كه هر مقاله توي يك سايت بود. كار شما همينكه همه شونو توي يك سايت جمع آوري كردين و از همه مهمتر هم اينكه خودتون نوشتين قابل تقديره :)

خودتي

من از جايي كپي يا نسخه برداري نكردم شما يه كينك بدهيد كه عين اين مقالات اونجاست
همهاين نوشته ها تجربه و فكر خود من است
مواضب باش كه چي مينويسي

pboy

Member
من اين رو نمي تونم ببينم مي نويسه :::
Forbidden
You don't have permission to access /farsi/apache.php on this server.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.29 Server at frac.dk Port 80

saman_sweden

Active Member
pboy گفت:
Forbidden

--------------------------------------------------------------------------------

آره يه سيستمي نوشته ام كه اون ip نامبرهايي كه سعي مي كنن دوبار برنامه اي را دانلود كنن ياكارهاي ديگري كه مجاز نيستند بكنند اتومات قفل ميشه
براي دانلود سعي شود 10 ثانيه بين دان لود اولي و دومي فاصله باشه
ميرم فقل ip نامبر شما را برميدارم

pboy

Member
saman_sweden گفت:
pboy گفت:
Forbidden

آره يه سيستمي نوشته ام كه اون ip نامبرهايي كه سعي مي كنن دوبار برنامه اي را دانلود كنن ياكارهاي ديگري كه مجاز نيستند بكنند اتومات قفل ميشه
براي دانلود سعي شود 10 ثانيه بين دان لود اولي و دومي فاصله باشه
ميرم فقل ip نامبر شما را برميدارم
ممنون آقا سامان

saman_sweden

Active Member
تا اطلاع ثانوي سايت جهت .......... براي عموم بسته است

فقط اون يه دونه مديري كه قرار بود همكاري كنند از طريق آدمين ميتونن وارد شوند

ممنونم تا اين لحظه كه از سايت ديدن كرديد

جدیدترین ارسال ها

بالا