آموزش نصب پوسته در وردپرس

mehrnu6

Member
سلام.ببخشین کسی میتونه بگه چطور میشه یه قالب یا پوسته تو وردپرس با همه امکاناتش نصب کرد؟

VAHID216

مدیر بازنشسته
با سلام
پوشه قالب رو کافیه در داخل پوشه wp-content/theme کپی کنید و بعد از اون در بخش پوسته ها در مدیریت اون رو فعال کنید. بعضی از پوسته ها همراه خودشون نیاز به پلاگین دارند که اون ها رو هم اگر همراشون هست باید در پوشه plugins کپی کرد.
موفق باشید

mehrnu6

Member
با سلام
پوشه قالب رو کافیه در داخل پوشه wp-content/theme کپی کنید و بعد از اون در بخش پوسته ها در مدیریت اون رو فعال کنید. بعضی از پوسته ها همراه خودشون نیاز به پلاگین دارند که اون ها رو هم اگر همراشون هست باید در پوشه plugins کپی کرد.
موفق باشید
عزیزم میشه از طریق خود وردپرسم یاد بدی.همون که آپلود داره؟ تو اونجا نشون میده که آپلود کردم ولی نمیدونم بعد اون چیکار کنم.ینی نمیشه!!!
خب اگه پلاگینم داشت باید قسمت پلاگین نصب کنم نه؟
دستت درد نکنه یکی دوتا قالب خوبم برام لینک کن.زحمتهای ما از این به بعد شروع میشه!!! (فارسی باشه ها)

با تشکر از وحید عزیز؛

مهرنوش عزیز, برای نصب یک قالب با تمامی امکانات راه های زیر رو دنبال کن:
( راهنمای زیر برای وردپرس فارسی نسخه 3.0.4 گفته شده )

1) ابتدا به هاست خودت برو, سپس به پوشه public_htm و سپس wp-content و در نهایت themes برو.
2) در پوشه theme قالب وردپرس رو (که به صورت پیش فرض درون یک پوشه هستش) رو آپلود کن.
3) بعضی از پوسته ها همراه خودشون پوشه با عنوان plugin دارند که برای درست کار کردن پوسته باید پلاگین ها (افزونه ها) رو نصب کنی.
4) اگر پوشه plugin داشتی به پوشه پلاگین (درست بقل پوشه تم) برو و پلاگین ها رو هم اونجا آپلود کن.
5) حالا وارد پیشخوان (مدیریت) وردپرس بشو و از سمت راست به بخش افزونه ها برای فعال سازی پلاگین ها برو و همه پلاگین ها رو فعال کن.
6) برای نصب پوسته از منو سمت راست بر روی گزینه "نمایش" و سپس "پوسته ها" کلیک و پوسته رو نصب کن.

تمام!
موفق باشید...

mehrnu6

Member
مرسی !!!
یه جایی خوندم.که میگفت باید دسترسی wp-content رو باید به 777 تغییر بدی.مال من 755 هستش.مشکلی که نداره؟

آخرین ویرایش:

mehrnu6

Member
آقا وحید سایتتونو دیدم.واقعا محشره!!! تبریک میگم.فوق العاده بود.هرچی بگم بازم کم گفتم.

mehrnu6

Member
1) ابتدا به هاست خودت برو, سپس به پوشه public_htm و سپس wp-content و در نهایت themes برو.
2) در پوشه theme قالب وردپرس رو (که به صورت پیش فرض درون یک پوشه هستش) رو آپلود کن.
3) بعضی از پوسته ها همراه خودشون پوشه با عنوان plugin دارند که برای درست کار کردن پوسته باید پلاگین ها (افزونه ها) رو نصب کنی.
4) اگر پوشه plugin داشتی به پوشه پلاگین (درست بقل پوشه تم) برو و پلاگین ها رو هم اونجا آپلود کن.
5) حالا وارد پیشخوان (مدیریت) وردپرس بشو و از سمت راست به بخش افزونه ها برای فعال سازی پلاگین ها برو و همه پلاگین ها رو فعال کن.
6) برای نصب پوسته از منو سمت راست بر روی گزینه "نمایش" و سپس "پوسته ها" کلیک و پوسته رو نصب کن.
تمام!
موفق باشید...
ممنون استفاده کردم خوبم از آب در اومد.قالب تک دل
www.helglue.com/fa
یه زحمت دیگه هم داشتم.میشه یکی دوتا از بهترین قالبهای وردپرسو برام بفرستی؟ممنون میشم.سرچ کردم زیاد خوشم نیومد.واقعا شرمندتم عزیزم.جبران میکنم.میخوام توش گالری باشه.پلاگین باشه و هرچی که خودتون اوستای این کارین دیگه:green:
اینم ایمیلم اگه خوستین ایمیل هم بکنید.
[email protected]
در ضمن اگه بخوام تو عکس منو تغییراتی انجام بدم چیکار باید بکنم؟

asreetelaat

New Member
وارد وردپرس میشی
نمایش ---> پوسته ها ---> و افزودن رو میزنی
بعد پوسته ای رو که دانلود کردی با پسوند زیپ بهش معرفی میکنی از روی کامپیوتر و آپلود و نصب میشه
به زبان ساده ساده ساده
عصر اینفو

جدیدترین ارسال ها

بالا