آموزش نصب و استفاده از ادیتور Damn Small Rich Text Editor

phpweb

Active Member
من م یخوام ادیتور Damn Small Rich Text Editor رو دانلود کنم و ازش استفاده کنم، کسی نمی دونه چطور باید نصبش کنم؟

اگه مثله ادیتور های دیگه باشه نصبش به صورت زیره

1.دانلود و unzip
2.در پوشه _samples که ممکنه نام دیگری هم داشته باشه. یک فایل index.html و یا fullpage.html داره .اون فایل رو با ادیتور متن بازش کن بعد بگرد دنباله یه چیزی مثل کد زیر
<script src="sample.js" type="text/javascript"></script>
که فایل های جاوا اسکریپت رو بتونی لود کنی

3. بعدش اون جایی که میخوای ازش استفاده کنی این اسکریپت رو لود می کنی و معمولا اگه بخوای اسکریپت اعمال بشه باید یه textarea بسازی .

فکر کنم منظورتون این بود

:paint:

phpweb

Active Member
اگه مثله ادیتور های دیگه باشه نصبش به صورت زیره

1.دانلود و unzip
2.در پوشه _samples که ممکنه نام دیگری هم داشته باشه. یک فایل index.html و یا fullpage.html داره .اون فایل رو با ادیتور متن بازش کن بعد بگرد دنباله یه چیزی مثل کد زیر
<script src="sample.js" type="text/javascript"></script>
که فایل های جاوا اسکریپت رو بتونی لود کنی

3. بعدش اون جایی که میخوای ازش استفاده کنی این اسکریپت رو لود می کنی و معمولا اگه بخوای اسکریپت اعمال بشه باید یه textarea بسازی .

فکر کنم منظورتون این بود

:paint:

الان دانلودش کردم و دموش رو دیدم، این ادیتور تقریبا همون ادیتور tiny هست با این تفاوت که امکاناتش کمتر هستن و حجمش 136 کیلو بایت هست.

اگه همون ادیتور تینی ام سی ای رو استفاده کنم ولی پلاگین هاش رو کمتر کنم، همین ادیتور بدست می یاد.

سوالی که دارم اینه که آیا با حذف بعضی از پلاگین های ادیتور تینی، سرعت لود شدنش بیشتر می شه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا