آموزش نرم افزارهای کوچک و مفید

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
به پسر افرین توهم بیان هستی ؟ :green:
رشته هامونم که یکیه !!! :cool:

unknown_i3oy

Well-Known Member
به آره حمید جان :D آقا من اوّل از طریق وبلاگ شما با بیان آشنا شدم , خیلی باحاله با این که وردپرس رو هاستم داشتم ولی بازم ترجیح دادم بیام بیان :green:

اِ پس توام گرافیکی ؟ ایوول :oops:

LinkinForEver

به آره حمید جان :D آقا من اوّل از طریق وبلاگ شما با بیان آشنا شدم , خیلی باحاله با این که وردپرس رو هاستم داشتم ولی بازم ترجیح دادم بیام بیان :green:

اِ پس توام گرافیکی ؟ ایوول :oops:

اره شکر خدا همشهری هم که هستیم !!! :lol:

unknown_i3oy

Well-Known Member
امروز میخوام اسکریپت فوق العاده ای رو بهتون معرفی کنم که ActiveType نام داره و من هم امروز به صورت اتّفاقی با اون آشنا شدم و لازم دونستم به علت کاربرد بسیار بالا , اون رو به شما هم معرفی کنمبا این اسکریپت همون طور که در تصویر مشاهده میکنید میتونید با سرعت بسیار بالایی به ابزارها و سایر قسمتهای اجرایی مکس دسترسی داشته باشید و اون هارو اجرا کنید

دریافت
فیلم آموزشی

دریافت
اسکریپت

*mohamad*

Member
امروز میخوام اسکریپت فوق العاده ای رو بهتون معرفی کنم که ActiveType نام داره و من هم امروز به صورت اتّفاقی با اون آشنا شدم و لازم دونستم به علت کاربرد بسیار بالا , اون رو به شما هم معرفی کنمبا این اسکریپت همون طور که در تصویر مشاهده میکنید میتونید با سرعت بسیار بالایی به ابزارها و سایر قسمتهای اجرایی مکس دسترسی داشته باشید و اون هارو اجرا کنید

دریافت
فیلم آموزشی

دریافت
اسکریپت

سلام اسکرپیت دانلود شد اما فیلمش نه روش نصبش توضیحات
به استاد نیاز دارم که در حد قوری یا شکل باکس شاپیل که در تری دی مکس هستش برنامه نویسی ازش اموزش ببینم

unknown_i3oy

Well-Known Member
سلام اسکرپیت دانلود شد اما فیلمش نه روش نصبش توضیحات
به استاد نیاز دارم که در حد قوری یا شکل باکس شاپیل که در تری دی مکس هستش برنامه نویسی ازش اموزش ببینم

سلام ، به وبسایت Mostafa3D.Com مراجعه کنید ، آموزش اسکریپت نویسی داره .

*mohamad*

Member
سلام ، به وبسایت Mostafa3D.Com مراجعه کنید ، آموزش اسکریپت نویسی داره .

سلام فایل دوتاش اسکرپیت فیلم روش نصبش دانلود کردم ممنونم . اما اگه شما به خود برنامه نویسی مکس مسلط استاد هستی یا که کم در حد یک قوری یا باکس برنامه نویسی

LinkinForEver

*mohamad* اینجا جای مطرح کردن این سوالتون نیست .
من تا حدی یاد دارم مکس اسکریپت رو ، برای چه کاری میخواید ؟
اگر مایلید به یادگیری با پیغام خصوصی در تماس باشید و بحث رو اینجا ادامه ندید /

جدیدترین ارسال ها

بالا