آموزش نامحدود کردن فونت های استفاده شده در وبلاگ

با سلام

این رو می دونم که فونت هایی که در محیط اینترنت استفاده میشن بسیار محدودن. و همین موضوع باعث میشه از زیبایی وبلاگ یا سایت کاسته بشه.

می خوساتم بدونم روشی هست که از فونت های دیگه تو محیط اینترنت استفاده کنیم.

برای مثال به نظر خودم ( شدن یا نشدنش رو نمی دونم ) اگه بشه یه کاری کرد که وقتی که فرد وارد وبلاگ میشه فونت موجود در وبلاگ ما به صورت خودکار دانلود بشه و در پوشه fonts کاربر ریخته بشه و باعث بشه فونت های استفاده شده خوانده بشه.

آیا این کار امکان پذیره. اگر هست روشش رو توضیح بدید. ممنونم :rose::rose::rose::rose::rose::rose:

sepidweb

Member
این مسئله مدت هاست که مشکل وب بوده.
در css3 این مسئله حل شده و می شه از فونت هایی استفاده کرد که در سیستم کاربر هم موجود نیست، اما متأسفانه همه ی مرورگر ها از اون پشتیبانی نمی کنند و به همین خاطر عده ی محدودی فونت شما رو اونطور که شما تنظیم کردید می بینند.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
از ie6 تا دیگر نسخه های بالاتر ie و مرورگر های متداول استفاده می کنند
در حال حاضر سایت فارسی بیبیسی هم داره از این روش استفاده می کنه، شما هم می تونید استفاده کنید.
موفق باشید

سایتی که گفتید چگونه این کار رو می کنه

اگه می شه لطفا آموزش این کار رو بدید

اگر کدی هم لازمه قرار بدید

Milad

Well-Known Member
font-face در css3 که همه مرورگر ها پشتیبانی نمیکنند ... !

eAmin

Well-Known Member
font-face از ie6 به بالا پشتیبانی میشه ولی تا قبل از ie9 بصورت ناقص این امکان وجود داره و در IE9 استاندارد سازی شده.
در ie6 تا 8 فقط از فونتهایی با فرمت eot پشتیبانی میشه و شما میتونید از اون استفاده کنید. و بقیه مرورگرهای استاندارد از فونتهایی با فرمت ttf, woff و svg پشتیبانی میکنن.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
من تو IE 7 از فونت تیتر استفاده کردم، اما متاسفانه فونت رو خوب تحلیل نمی کنه و بعضی رو به صورت مربع نشون میده!
به نظرم بهترین فونت برای استفاده، فونت طراحی شده توسط بیبیسی هست، اما اونم در Opera Mobile فونت ها رو در بعضی موارد درست نشون نمی ده!
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا