ذخيره برنامه
ذخیره برنامه - SAVE
من یک پروژه باز می کنم. می خواهم آن را در هارد ذخیره کنم. دكمه سيو(ذخيره) را می زنم. عکس زیر:
چون قبلا save نشده کادری باز می شود.عکس زیر:
.
محیط اولیه ای که باز می شود داخل محل نصب ویژوال بیسیک است و نام اولیه Form1 است.
پیشنهاد می کنم در قسمتی از هارد پوشه ای به نام ((پروژه های وی بی)) بسازید و داخل این پوشه پوشه هایی که هر پوشه نگهدارنده فایلهای یک پروژه است.
می توانید هر نامی به فرم بدهید. من نام saalek_form می دهم.
بعد كادري مي آيد كه ((پروژه)) را ذخيره مي كند.
((vbp)) احتمالا ميشه ويژوال بيسيك پروجكت . حالا مهم نيست معني اش.
من پوشه ای در قسمتی از هارد ساختم برای پروژه های وی بی و داخلش پوشه ای به نام project1 برای این پروژه که در شکل بالا می بینید بعد ذخیره فرم حالا فایل پروژه هم به طور اتوماتیک می خواهد در همین پوشه ذخیره شود. و باز می بینید نام پایه پروژه Project1 است که من عوض می کنم و با نام saalek_project ذخیره می کنم.
در پوشه خود حالا من دو فايل دارم به شكل زير:
كه يكي فرم است و ديگري پروژه.
===============================
حالا مي خواهيم برنامه اجرايي را بسازيم. يعني اينكه بدون نياز به باز كردن محيط ويژوال بيسك ، فايل ما اجرا شود. چون روي فايل فرم و فايل پروژه اگر كليك كنيد به طور اتوماتيك برنامه ويژوال بيسيك باز ميشه.
براي اين كار از منوي فايل ، گزينه make saalek_project.exe را انتخاب و کلیک می کنیم. می بینید که نام فایل اجرایی می خواهد هم نام پروژه باشد ولی من نامش را عوض می کنم به اسم saalek_exe .
در شكل بالا مي بينيد كه
save project
save project as
هم داريم كه يك راه ديگر براي ذخيره پروژه است.
حالا من در پوشه خود 3 فايل دارم.
فايل saalek_exe وقتي كه كليك بشه(اجرا بشه) ، ديگه ويژوال بيسيك را باز نمي كنه ، يعني بهش نياز نداره. چون همان طور كه از اسمش پيداست ، ((اگزه)) است.
---------------
فقط يك اشكال باقي مي مونه، و آن اين است كه اگر اين فايل را براي كسي بفرستيد،(با نامه يا فلاپي) ، آن شخص قادر به اجراي فايل شما نيست. چون تنظيماتي بايد انجام بشه تا اين فايل كاملا مستقل بشه.
از آقا نويد خواهش مندم اين قضيه را براي ما حل كنند تا بتونيم به ادامه بحث بپردازيم.
===========
براي اطلاعات بيشتر...اگه ميخواهيد برنامه اتان روي كامپيوتر ديگر اجرا بشه... اين تاپيك را بخوانيد:
.
.