آموزش محو سازي تصاوير ( يا رويايي كردن )

سلام

اين خدمت شما عزيزان . من بازم آموزش ميزارم.

حتما نقطه نظرات شما عزيزان براي من اهميت داره .

aghahamidgol2

Active Member
شما با برنامه فرانت پيج يا دريم ويور مي توني به صورت اچ تي ام ال بسازي كارت را و بعد زيپ كني بدي به مسولش بزاره در سايت

ImanYari

Member
اگر ويندوزتون Me , 2000 يا XP باشه
در FrontPage به راحتي ميتونين به صورت Unicode فارسي تايپ كنين

ImanYari

Member
unicode يك كدپيج استاندارد جهاني براي كاراكترهاست كه اين امكان رو به شما ميده كه نوشته هاي شما به هر زباني در هر ويندوز در هر مكاني (!! شعر شد!!!) به صورت صحيح و كامل خونده بشه
در FrontPage ميتونين در قسمت Page Properties به بخش Language برين و نوع زبان و كاراكترست رو تعيين كنين. درضمن بهتره كه از UTF-8 استفاده كنين كه عمومي تر هستش

واقعا استفاده كردم

ImanYari گفت:
unicode يك كدپيج استاندارد جهاني براي كاراكترهاست كه اين امكان رو به شما ميده كه نوشته هاي شما به هر زباني در هر ويندوز در هر مكاني (!! شعر شد!!!) به صورت صحيح و كامل خونده بشه
در FrontPage ميتونين در قسمت Page Properties به بخش Language برين و نوع زبان و كاراكترست رو تعيين كنين. درضمن بهتره كه از UTF-8 استفاده كنين كه عمومي تر هستش

واقعا استفاده كردم

مرسي

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
رضا جان شما درست ميگي از همه نظر RAR خيلي بهتره از ZIP

اما خب چون ZIPبيشتر عمومي شده و حتي خود ويندوز هم ساپورت ميكنه ايمان پيشنهاد كرد كه ZIP باشه

مخلصيم

مجيد

pol

New Member
از آقا رضا كمال تشكر را دارم . خيلي جالب با باز هم چيزاي جالب ارسال كن

pol

New Member
آقا رضا اكه امكان داره آموزش محوسازي تصاوير را ارسال كن چون من چيزي از آموزش ديافت نكردم

ImanYari

Member
همونجوري كه مجيد گفت منظور منم همين بود. ZIP رو ويندوز بدون احتياج به هيچ برنامه اي باز ميكنه و عمومي تر هستش

درسته/

ImanYari گفت:
همونجوري كه مجيد گفت منظور منم همين بود. ZIP رو ويندوز بدون احتياج به هيچ برنامه اي باز ميكنه و عمومي تر هستش

درسته ايمان جان . ولي وقتي حجم فايلم زياده چاره ديگه اي ندارم.

رضا :roll:

جدیدترین ارسال ها

بالا