آموزش محافت از فایل های Css شما در مقابل دید کاربران

به نام خدا​

سورس یه سایت رو ببینید که از CSS خارجی ( External ) استفاده کرده ! مثال نمیزنم - زیاده !
حتما

HTML:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />

رو یا نمونشو میبینید.
خوب قبول دارین با فایرفاکس میتونید راحت بعد از اسم سایت style.css/ بزنید و کد استال سایت و ببینید - شاید دلتون نخواد کسی کدی که براش زحمت کسیدید رو راحت برداره!
اما من خدمتتون عرض میکنم چطوری کاری کنید که کسی نتونه این کارو بکنه :)

یه فایل دارید که داخلش از css استفاده کردین مثل index.php کدی به سادگی زیر :
PHP:
<?php
session_start();
$_SESSION['csskey'] = "hello"; 
?> 
<html>  <head>  <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />  </head>  <body>  Hello World </body> </html>

اینو قبل از هر خط دیگه ای بزارید ( خط اول باشه بهتره )

خوب متاسقانه الان مجبوریم فایل style.css مون رو به style.php تغییر نام بدیم - چرا ؟ چون کد زیر رو باید اول فایل بزاریم و کدمون هم php هستش :
PHP:
<?php session_start();
header("Content-type: text/css");
if ($_SESSION["csskey"] != "hello") { 
die("Protected");
}
$_SESSION["csskey"] = "1 chizi benevisid - 1 kalame masalan";
?>

حالا باید به هاستتون بفهمونید که توی کدتون که style.css نوشتید در واقع همون style.php هستش !
وارد فایل .htaccess خود در مسیر جاری هاستتون بشین و اونو برا ادیت ( حالا چه از file manager ) چه راه های دیگه بازش کنید و کد زیر رو بزارید داخلش.

کد:
RewriteEngine on
RewriteRule style.css style.php

حالا اگه کسی سعی کنه که فایل CSS شما رو باز کنه و کدشو برداره با پیغام
Protected
روبه رو خواهد شد !

با تشکر

tabib_m

Member
ممنون.

ولی باز هم به راحتی قابل عبوره :)

اگر من همون موقع که فایل مورد نظر رو باز کردم (سشن ذخیره شده) آدرس فایل سی اس اس مورد نظر رو بزنم، (از اونجایی که سشن ها هنوز پاک نشده ن) فایل برای من قابل رؤیت خواهد بود :)

مسئله ی دیگه این که ، کافیه فایلی که باز شده رو save کنیم، اونوقت فایل سی اس اس مربوطه هم بدون اشکال توی فولدر فایلهای صفحه ی مورد نظر، save میشه :)

------
پیشنهاد میکنم به جای این که دنبال این باشید که کد های کلاینت سایتتون دزدیده نشن، کاری بکنید که کدهای کلاینت سایدتون به درد طرف مقابل نخورن (یا اهمیت چندانی براش نداشته باشن). در این صورت هر چقدر هم دلش میخوات از سایت شما کپی برداری کنه، شما چیزی رو از دست ندادید :)

موفق باشید

ali-msh

Member
درسته tabib_m جان اما ادم نباید بی کار بشینه همیشه باید دنبال امنیت بود به نظر من از هیچی بهتره
حالا شما اگه کار بهتری رو بلدید ما سر و پا گوشیم

tabib_m

Member
درسته tabib_m جان اما ادم نباید بی کار بشینه همیشه باید دنبال امنیت بود به نظر من از هیچی بهتره
همون طور که گفتم، در مورد کدهای کلاینت ساید، دنبال امنیت نباشید!!!

امنیت مربوط میشه به قسمت سرور، نه کلاینت!

موفق باشید.

کد Css در هر شکلی که باشه توسط کاربر دیده میشه. الان یه سری اکستنشن برای فایر فاکس هست که صفحه شما رو کامل ذخیره میکنه یا فایل Css اون رو به شما نشون میده. شما هر کاری کنی نمیتونی فایل Css رو مخفی کنی و اصلا هم به نظر من احتیاجی به مخفی کردن فایل Css نیست. الان اینقدر طرح Css مجانی تو وب هست که کم پیدا میشه که بخواد کار شما رو کش بره

hidensoft

Member
در IE هم می شه فایل CSS سایت رو هم راه با سایت ذخیره کرد ...
با M_tabib موافقم ... امنیت در سرور باید حفظ بشه نه کلاینت !!!

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا