جالب بود بسي جالب بود خسته نباشيد.
Ghamnevis Well-Known Member Dec 8, 2004 #22 شوخي شوخي با من هم شوخي ! ادامه نديد كه كار به جاهاي باريك ميكشه
M miss marpel Member Dec 9, 2004 #24 آخه من چي بگم ...چيزي ازم نموند از شرمندگي من همه شما رو دوست دارم همه شما دوستاي با لطف و مهربون و همين طور اين انجمن ماه رو همتون موفق باشيد
آخه من چي بگم ...چيزي ازم نموند از شرمندگي من همه شما رو دوست دارم همه شما دوستاي با لطف و مهربون و همين طور اين انجمن ماه رو همتون موفق باشيد
ققنوس Member Dec 9, 2004 #26 من اونا رو به زبان سانسكريت فارسي نوشته بودم چندان نامفهموم نبودند فقط بايد برعكس ميخوندينشون. دستت درد نكنه شيرين.
من اونا رو به زبان سانسكريت فارسي نوشته بودم چندان نامفهموم نبودند فقط بايد برعكس ميخوندينشون. دستت درد نكنه شيرين.
mamali132002 Active Member Dec 26, 2004 #27 با عرض سلام و تشكر.... اگه كسي خواست متنش مثل شكل 2 باشه اون تغييراتي رو كه تو عكس هست رو انجام بده. پیوست ها 1_165.jpg 68.5 کیلوبایت · بازدیدها: 14 mamali.jpg 19.8 کیلوبایت · بازدیدها: 11
Ghamnevis Well-Known Member Dec 26, 2004 #28 مملي جان هيچ به تاريخ ارسال قبلي دقت كردي ؟ لطفا تاپيك هاي قديمي را بالا نياريد ! ممنون سايان