آموزش متریال سازی

سلام دوستان می خواستم یه پیشنهادی بدم.
بیایم این تایپیک رو به متریال اختصاص بدیم.تمام قسمت های متریال سازی(material editor) رو شرح بدیم.اگر هم کسی ساخت متریالی رو بلده آموزش بده یا فایل مکسشو بذاره.اگر موافقین یاعلی اگر نه که تعطیلش کنیم بره.

abbasi_0912

Active Member
با سلام
دوست عزیز من یک آموزش توی سایت خودم ترجمه کردم ببین چطوره
راستی فقط در مورد Gradient Ramp هست ، ببخشید اگر زیاده گویی شده خواستم آماتور ها هم استفاده کنند

http://www.abbassi.ir/Computer/3dsMAX/Gradient%20Ramp/index.php

دوستان ببخشید وقتی آدرس رو گذاشتم دیدم کمی نوشته های صفحه بهم ریخته درستش کردم ، اگر باز توی نوشته ها مشکلی بود بهم میل بزنید تا درست کنم

آخرین ویرایش:

3DTotal

Well-Known Member
سلام دوستان می خواستم یه پیشنهادی بدم.
بیایم این تایپیک رو به متریال اختصاص بدیم.تمام قسمت های متریال سازی(material editor) رو شرح بدیم.اگر هم کسی ساخت متریالی رو بلده آموزش بده یا فایل مکسشو بذاره.اگر موافقین یاعلی اگر نه که تعطیلش کنیم بره.

سلام

فکر خوبی هست ولی فکر نکنم بتونیم به این زودی ها کل متریال ها را آموزش داد چون هر چه فکر کنی می شه پیاده کرد یک چیزی نیست که بگیم کلا بیام این قسمت را تمام کنیم امیدوارم متوجه منظورم شده باشی در هر صورت من هم بعد از پایان امتحانات پایه هستم .

abbasi_0912

Active Member
سلام

فکر خوبی هست ولی فکر نکنم بتونیم به این زودی ها کل متریال ها را آموزش داد چون هر چه فکر کنی می شه پیاده کرد یک چیزی نیست که بگیم کلا بیام این قسمت را تمام کنیم امیدوارم متوجه منظورم شده باشی در هر صورت من هم بعد از پایان امتحانات پایه هستم .

حق با شماست چون واقعا با یکی دو روز یا دو سه هفته هم نمی شه تمام آن رو آموزش داد
مثل آموزش بالا که قرار دادم ریزه کاری زیاد داره

با سلام
دوست عزیز من یک آموزش توی سایت خودم ترجمه کردم ببین چطوره
راستی فقط در مورد Gradient Ramp هست ، ببخشید اگر زیاده گویی شده خواستم آماتور ها هم استفاده کنند

http://www.abbassi.ir/Computer/3dsMAX/Gradient%20Ramp/index.php

دوستان ببخشید وقتی آدرس رو گذاشتم دیدم کمی نوشته های صفحه بهم ریخته درستش کردم ، اگر باز توی نوشته ها مشکلی بود بهم میل بزنید تا درست کنم

دوست عزیز آموزشت خیلی بدردم خورد ممنون.ادامه بده.

سلام

من منظور شما رو متوجه شدم.ولی بحرحال چیزی نیست که اصلا نشه طرفش رفت.در ضمن خودت بهتر میدونی این مسئله مشکل خیلی هاست.
البته راست میگی این امتحانات نفس آدمو میگیره.
امید وارم بعد از موفقییت در امتحانات این کار رو شروع کنیم.

از آقا احسان و آقا سعید و آقا حامد و... هم خواهش میکنم در این تایپیک شرکت کنن.ممنون

ali3dtech

Member
دوست عزیز مطمن باش کار خیلی خوبیه و همه بچه ها استقبال میکنن...
من هم اگه رسیدم یه چند تا آموزش میزارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا