آموزش متریال دهی؟

behzad999

Member
با سلام
من خیلی دنبال آموزش متریال دهی گشتم ولی همه آموزشها اکثرا در مورد مدلینگ هستن .میخواستم بدونم اگه آموزشی در مورد متریال دهی هست .لینک های دانلودشو اگه امکان داره برام بذارین.مرسی

behzad999

Member
آخه دوست عزیز منظور من این نبود که به یه آبجکت چجوری متریال میدن.منظور من نحوه ساختن یه متریال

متریال دهی به روش آماتوری

سلام
:rose:
یه جواب ساده و عمومی این وقتها اینه:
شما یه سری متریال خوب پیدا میکنی.
یا جداگانه دالود میکنی
یا از فایلهای مکس آماده یا از دوستان میگیری،

بعد شروع میکنی به تحلیل اونها:

هر کدام از اسلاتها رو که خاموش کنی یا مقدارش رو صفر یا منفی کنی خودش بهت نشون میده که مربوط به چیه.
هر دکمه ای میتونه یه مپ جداگانه داشته باشه و اون هم با حالتی شبیه ماسک فتوشاپ اعمال میشه.
آدرس دادن عکسها هم که با کلیک کردن دکمه هاست....

نکته ها رو یادداشت کن و جدا گانه روی یه آبجکت همون خاصیت رو فقط امتحان کن و با گزینه ها ور برو،
از رندر خود مکس شروع کن چون از وی ری و بقیه سبک تره و اصول رو داره و خودش هم خیلی قویه.
همزمان از هلپ مکس هم راجع به متریال ها مورد به مورد مطالعه کن. هم تصویریه و هم کامل.
اگه خوب نگرفتی همون مپ رو به اسم توی گوگل ایمیج جسیتجو کن...

وقتی بدونی که رنگ با کدومه، شیشه ای کدومه، انعکاس کدومه، شفافیت و ... بعد کم کم با هم ترکیب میکنی مثلا اگه یه آبجکت سه تا مپ رنگ diffuse و برجستگی ساده bump و مپ انعکاس specular خوب داشته باشه خیلی خوب در میاد. بعضی نکته ها هم تکمیلی هستند که کم کم یاد میگیری مثل متریال دو پوسته ای یا مثلا سایه یا شیدر های مختلف و توابع رنگی خود مکس ...

اگه یه منبع خوب هم برای تاتوریال های متریال دهی میخواهی برو این سایت که بخش تخصصی و متنوع داره و عالیه.
معمولا شما این آموزشها رو در کنار آموزش هایعمومی، نورپردازی ، تکسچر دهی و رندر میتونی پیدا کنی:
http://www.3dtotal.com/
البته سایت فلش بیس هست و برای آدرس مورد نضر باید این مسیر رو طی کنی:
tutorials > 3ds max > Lighting, Rendering & Effects

و این لیست ها رو هم نگاه کن چون مباحثی در این مورد داره:
tutorials > 3ds max > Beginners
tutorials > 3ds max > Texturing
در ضمن جدای از این هر پروژه کامل حتما همچین بخشی داره
tutorials > 3ds max > Complete Projects

موفق باشی- یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا