آموزش مايا

shahin666

Active Member
با سلام . من حدود 4-5 سالي هست كه با 3dmax كارميكنم و در مدلسازي - رندر- نورپردازي - مهارت لازم را بدست آوردم. براي انيميشن مايا براي اينكار بهتره . جديدن مجتمع فني تهران يك دوره كامل انيميشن به مدت يك سال و نيم
و مبلغ 1750000 ميگيره و مايا - فتوشاپ - افتر افكت - پرمير - z brush- اوديو اوديشن - رو ياد ميده آيا من براي ادامه كار به اين كلاسها برم بهتره يا با دي وي دي هاي cgacademy - digital turos- و گرفتن كلاس خصوصي ميتونم انيميشن رو ادامه بدم

.:. soroosh .:.

Active Member
دوست عزیز :
من از این دوره که میگید خبر خاصی ندارم .
اما به تجربه بهتون پیشنهاد میکنم از رو دی وی دی های آموزشی کار کنید و جلو برید .
مطئمنا پیشرفت بیشتر و بهتری خواهید داشت .
موفق باشید .

shahin666

Active Member
سروش جان البته ميدونم اين كار به استعداد آدمها نيز بستگي داره ولي من ميخوام كار انيميشن رو بصورت حرفه اي ادامه بدم ولي موندم از چه راهي جلو برم.

Active Member
از همین طریقی که گفتم ...
الان خدا را شکر :green: تو ایران چیزی که زیاده آموزش زبان اصلی و خوب هست .
شما هم از رو آموزشهای شرکت دیجیتال توتورز میتونید جلو برید .
نومون هم آموزشهای حرفه ای و خوبی داره ...
اگر استاد خوب هم پیدا کنید خب خوبه . اما به شرطی که شناخت کاملی نسبت بهشون داشته باشید و مطمئن باشید به اون چیزی که میخواید میرسید و توانایی ایشون در اون حد هست .
و ضمنا فقط و فقط کلاس خصوصی ... نه شرکتی یا آموزشگاهی یا ...
موفق باشید .

shahin666

Active Member
از راهنمائيت ممنونم سروش. در ضمن اگر نمونه كار انيميشن داري برام بزار ببينم.

Active Member
خواهش دوست عزیز .
من کلا به عمرم یک مرتبه انیمیشن کار کردم :green:
که خب قابل دیدن نیست ...
من فعلا فقط به صورت تخصصی رو مدلینگ و رندرینگ کار میکنم .
ایشاا... بعدها اگه فرصت بود سراغ انیمیشن هم میرم ...:)

shahin666

Active Member
سروش جان شما ميگي من به تجربه بهم ثابت شده كه به كلاس نري بهتره ولي خودت تجربه زيادي تو انيميشن نداري .فكر نميكني دليل مهارت پيدا نكردن همين باشه يا اينكه تازه 3d رو شروع كردي ؟ البته من خودم از طريق كتاب و dvd 3dmax رو ياد گرفتم ولي زمان يادگيري طولاني شد و در ضمن كتاب در مورد انيميشن خيلي كمه و خيلي خلاصه گفته .

mg_mahyar

Member
دوست عزیز فکر کنم بحثی تکراری باشه.
من فکر کنم حد اقل ها رو باید با کتاب فارسی یاد بگیری.
بعدا شروع کنی به تمرین ها. نمیخوام بگم کلاس نرو چون بعضیا اینو ترجیح میدن. مشکل زبان دارن و...........
ولی توی کلاس حرفه ای یاد نمیگیری. دلیل اون هم واضح هست. یا استاد شما خیلی هالیش نیست یا خیلی هالیش هست.
اگر نیست که خوب چیزی نداره یاد بده. فقط یه جزوه خوب مینویسی
اگرم هست دو حالت داره یا منصف هست یا نیست
اگر بود که خوشا به حالت
ولی اگر نبودد بازم هیچی یاد نمیگیری.
در کل از استاد شناخت داری برو. نداری نرو. اما در مورد نوع یاد گیری. من توصیه میکنم با همون سی دی یاد بگیری.
توصیه من digital totur نیست. غلط املایی دارم ببخشید. من gnomon رو پیشنهاد میدم. راحت اسوده و سریع یاد میگیری.

shahin666

Active Member
مهيار جان gnemon حرفه اي تر توضيح داده ولي خيلي سري آموزش ميده و فرصت براي جزوه برداري و درك كامل رو ميگيره ولي در cgacademy , digital turos با زدن كليد puase ميشه نكته برداري و تمرين كرد.

اگر میخوای با خیال راحت و به شکل کاملاً اصولی مایا رو یاد بگیری من فقط یه توصیه برات دارم که هر جا که مایا هست اون هم براحتی پیدا میشه: Help خود نرم افزار که تمام سوراخ سنبه های نرم افزار رو نشونت میده! اما اگر دنبال ترفندی برو تو سایت های کتاب مثل scribd (که متأسفانه فیلتره) اسم نرم افزار رو سرچ کن.

3ehzad/

Member
به نظر من اینترت اولین منبع و بزرگترین منبع اموزشی هست شما تو همین اینترنت هم میتونی کلی اموزش مقدماتی و پیشرفته پیدا کنی هم فارسی و هم انگلیسی اموزش های digitaltutors و gnomon هم که مفت در دسترسه به نظر من که همین اینا از صد تا اموزشگاه و استاد بهترند فکر نمیکنم دیگه بهتر از اینا چیزه دیگه ای گیر بیاری البته help مایا هم هستش که خودش همه چیزو یاد داده به نظر من اگه اموزشگاه هم میخوای بری اموزشگاه زبان بهترین کمکو بهت میکنه

جدیدترین ارسال ها

بالا