آموزش مايا 6.5 توسط سام ----> ( Modeling - Dynamic - Rendering )

kamal2006

Banned
سلام

آقا سعید هر عبارتی جایی داره
نباید از این کلمات مقدس برای برنامه ای ناچیز در مقابل عظمت خداوند هیچ نیست .استفاده کرد .

ما باید بتونیم وقتی چیزی رو می بینیم و از وجود اون ابراز خوشحال می کنیم . از خودمون کنترول نشون بدیم .

باید کنترول کرد تا بر احساسات خود غلبه کنیم و نگذاریم که این جور برنامه ها کاری کنند که ما بیاییم و اسم ( استغفر الله ) خدا رو رو ی این بر نامه ها بذاریم . که به خود عزوجل این برنامه ها هیچ نیستند جز سراب . و اگر کسی نتواند خودش را کنترول کند ....

به هر حال انجا جای این صحبت ها نیست ...

و انشاالله دیگه تکرار نمی شه .چرا ؟ چون خداوند متعال کسی که برای وی شریک گذارد را دوست ندارد و او را کمک نمی کند .

thank you

saeed_22

Banned
lاولا كه بحثو خودت شروع كردي و اين حرف تو از اون حرفاست:-? :-? :-? كه ....
ثانيا من چيز ديگه اي ميگم تو چيز ديگه ا ي فكر ميكني
ثالثا مغلطه نكن و مباحث را باهم قاطي نكن
من كي گفتم مايا شريك خداست:mad:
گفتم اون قدرتي ميده كه بتونيم خدا بشيم
خدا در معناي عام به كسي ميگن كه داراي قدرت است
پس اگه اينطوره كه تو ميگي
نبايد ديگه الفاضي مثل كد خدا--ناخدا و امثالهم را به كار ببريم
چون طبق فتواي شما مشرك ميشيم:eek:
مايا همونجور كه گفتم خداي حيطه خودش است نه خداي تو و من
يعني در مبحث سه بعدي و انيميشن حكم خدا را داره
مثل كسي كه تو كشتي صاحب فدرت و حرف آخر را ميزنه و به اون ناخدا ميگن ها
تو درياي پر تلاطم انيميشن و سه بعدي اوني كه حرف آخر را ميزنه مايا است يعني خداست:lol:
ديگه ساده تر و واضح تر از اين دليل ميخاي
رابعا احساسي حرف نزن يك كم فكر كن
خامسا منظورم را گرفتي يانه
ثالثا هر جور راحتي فكر كن
و لي دركل و به غير از اين مورد خاص مباحث را هيچوقت قاطي نكن
چون تو زندگي بدجوري ضربه ميخوري از ما گفتن بود
عزيز دل برادر

sam_sam

Banned
اقا کمال لطفا این بحث را اینجا نکن . جای دیگه باهات تا اخرش گپ میزنم اما دوست ندارم اینجا بحثی بشه که تعطیل شه تاپیکم .
جای دیگه خواستی بگو بحث کنیم . پس دیگه اینجا از این بحثا نکن .

sam_sam

Banned
در ضمن این اصطلاح است میگن فلان چیز خدا است و تا حالا نشنیدی ؟ پس چرا گیر بیخودی میدی عزیز
.اصلا این جا واسه این بحث ها است ؟اگر قضیه گناه هم باشه پاچه شما را میگیره که ربطش میدی . من منظورم همون چیزی است که داش سعید گفت .پس لطفا گیر نده .
ناراحت هم نشی از حرف من اقا کمال گل

kamal2006

Banned
سلام

و ان دخلتو دار فقولو سلام .

آقایون سعید و سام برادر ..

من چیزی نگفتم که همه شما افتادید رو من .

بابا چرا می رنید . من گفتم که اگه قادر هستید این کلمه رو برای این برنامه زپرتی نگید . همین

اگه به اینا باشه که من از همه تون ( استغفرالله ) خدا تر هستم . چرا ؟ چون من مایا رو اونقدر بلدم که تو دبی دارم با اون لذت می برم .

ولی بابا من خواهش کردم که این کلمه بزرگ رو برای این برنامه و امثالهم به کار نبرید .

اگه می گند نا خدا اون اولش نا هست و هیچ ربطی نداره ولی اگه می گن ..... چون این کلمه در دین ما ایرانی ها به معنای رب هست و تا این کلمه بر زبان ما جاری میشه یاد خداوند بخشنده می افتیم . پس نباید چنین کار بدی از یک ایرانی و یک مسلمان انجام بشه .

به هر حال دیگه چشم آقای مدیر تاپیک .

دیگه تکرار نمی شه . ولی من فقط می خواستم گوش زد کنم این مطلب مهم رو به دوستان خوب مایا کار .

saeed_22

Banned
واييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي
كشتي مارا كمال واقعا نميدونم ديگه چي بگم ولي ديگه اين بحث و خاتمه بديم بهتر
فقط نكته آخر اين كه به شعر كه برا اينكار گفتم خوب دقت كن
اين ره كه تو ميروي به تركستان است--------------- اين حرف تو بس عجيب و بي بنياد است
من وسام به تو كي گفتيم كه مايا خداست-----------مغلطه نكن خدا خداست و مايا خداست
هركدام قدرتت دهند خالقت كنند بدون شك ----------در كشتي سه بعدي كاران ناخدا خداست

خواهشا تو اين بحثها پاي دين و وسط نكش كه اگه پاش بيفته من از تو ديندار ترم وخدارا هم بيشتر تو قبول دارم
بازم ميگم بحثا را قاطي نكن:wink:
اگه فكر ميكني مايا زپرتي پس چرا با هاش حال ميكني
خودت داري جملات خودت را نقض ميكني
پس اول فكر كن تا همينجوري رو هوا يك حرفي نزده باشي
والسلام ختم كلام
-

kamal2006

Banned
سلام

باشه معمولا کسی که تقوا داره پیش خداعزیزتر هست .

نکته : این جوری که شما بحث می کنید انگار می خوای منو بکشی .

ولی جاش نیت که تو این تاپیک بگم بیا تو تاپیک خودم تا برات شرح بدم که شما و امسال شما چرا اشتباه فکر می کنید . همین

به امید انکه خدا وند همه ما رو ببخشه .

از آقای سامول عزیز برای اینکه گذاشتند که ما در این تاپیک بحث کنیم سپاسگذارم .

روز خوش

thank you

سلام خدمت همگی
من یه اقیانوس درست کردم ....
بارون هم درست کردم...

کسی راهی بلده که بعد از برخورد قطره با آب جلوه افتادن قطره و دایره های دور اون ایجاد بشه؟... احتمالا احتیاج به اسکریپت نویسی قوی داره . اگه کسی راهی بلد است لطفا راهنمایی کند. ممنون.

hamidak

Member
دروغ

kamal2006 گفت:

اگه به اینا باشه که من از همه تون ( استغفرالله ) خدا تر هستم . چرا ؟ چون من مایا رو اونقدر بلدم که تو دبی دارم با اون لذت می برم .

تا جايي كه من يادمه يك بار در تالار فتوشاپ ادعاي خدايي كردين كه ثابت شد مخلوقاتتان كپي شده از يك خداي گنومون كار بوده است.
از نظر من كه خيلي خوب شد شما تحريم شديد( banned)

ئر ضمن عزيزان شما هم به جاي اينكه كار هاي خود را معرفي كنيد يا مشكلاتتان را بيان كنيد به موضوع اصلي تاپيك يعني آموزش بپردازيد

امین تری دی

Active Member
سلام خسته نباشید
من اسمم امین
مایا رو تازه شروع کردم خیلی باحاله
ببین کاراکتر هایی که ساختی خیلی مبتدی هستن سعی کن با استفاده از روش ( F _r) یعنی
نمای Front و نمای Right یا همون Side چهره طراحی کنی یک عکس از رو به رو و یک عکس از
نمای راست امتحان کن _ من که امتحان کردم فوق العاده بود ( خواستن توانستن هست و بس )

mamali132002

Active Member
امین تری دی گفت:
سلام خسته نباشید
من اسمم امین
مایا رو تازه شروع کردم خیلی باحاله
ببین کاراکتر هایی که ساختی خیلی مبتدی هستن سعی کن با استفاده از روش ( F _r) یعنی
نمای Front و نمای Right یا همون Side چهره طراحی کنی یک عکس از رو به رو و یک عکس از
نمای راست امتحان کن _ من که امتحان کردم فوق العاده بود ( خواستن توانستن هست و بس )

آقا یه چیزی بگم. این نصیحت شما رو همه بچه ها میدونن و غیر این هم نیستش . اگر از چند نما استفاده نشه رو هوا که آدم مدل نمیسازه !

sam_sam

Banned
ببینم طرف صحبت شما کیست ؟ نکنه به کاراکتر های من ایراد گرفتی ؟ اگر منظورت کاراکتر های من است بگم اونها را همون اول که مایا را شروع کردم ساختم با رعایت کلیه اصول اولیه و ملزوم ! فکر نمیکنم کسی اول کار بتونه این کاراکتر ها را بسازه چون واقعا زحمت کشیدم تا اونها را ساختم .

sam_sam

Banned
یعنی بهتر از این بسازه همون ابتدا . ولی خوب شما یه 1 سال ونیم شایدم بیشتر دیر انتقاد کردی عزیزم . باز هم ممنون . اخرین کاراکتر من را دیدی ؟ البته هنوز حرفه ای کار نکردم چون درس زیاد دارم اما اون را ببین و نظر بده

sam_sam

Banned
این مدل اولیه است فقط اتد زدم تا روش کار کنم

test.jpg

این هم 4 ساعت وقت گذاشتم روش برای این ترمم ساختمش
011.jpg

ارزش نظر دادن ندارن اما خوب اینها اخرین کار های من هستند .

این ها را هم ببین :

body-010.jpg

body-009.jpg

این هم اولین کار من با زبراش بود

cs_mohsen

Member
سلام

اگه منظورت اینجا بود که با کمال میل اومدم اگرنه بگو .
یک سوال مهم تر از همه این بود که آیا واقعا مایلی که من به تو عکس بدم و تو . . . ؟
آیا واقعاً حاضر هستی این کار را انجام دهی ؟
همچنین فکر نکنی در هر صورت روابط یک طرفه است من در کار های صوتی تصویری می تونم کمکت کنم
البته فکر کنم تو از این نظر هم تکمیل هستی.
راستی ورژن مایا من 7 است اگر چیزی فرق داره به من بگو
در مورد رندر کردن هم خیلی عالی توضیح داده بودی فقط من یک جا را تنوستم با موفقیت انجام بدم آن هم اینکه همه کار ها رو کردم و آخرش وقتی به صورت فرمت JPG یا TGA بچ رندر کردم عکس بود . اشکال کارم کجاست؟
دیگری اینکه بعضی مواقع فایل رندر شده من در پوشه پروژه قرار می گرفت و بعضی موقع ها نه ( انگار رندر نشده) (با اینکه با عقل جور در نمی آید ) اشکال کارم کجاست؟
منتظرم با ناتوانی ابراز اح...
Tanks

آخرین ویرایش:

sam_sam

Banned
نمیدونم منظورت چی است ؟ ببین به این صورت که رندر میکنی انیمیشن بصورت عکس رندر میشه مثلا از sam001 to sam900 بعد باید اینها را با یه نرم افزار ادیت فیلم به فیلم تبدیل کنی . چند بار که تمرین کنی میفهمی دنیا دست کی است . در ضمن من با کسی شوخی ندارم . وقتی میگم عکس بده یعنی سریع عکس بده عزیزم .

منتظرم بای بای

cs_mohsen

Member
سلام

یعنی باید از هر فریم رندر گرفته شود مثلا 100 فریم 100 تا عکس و بعد عکس ها کنار هم چیده شود ؟
یا اینکه خودش با این راه به صورت فیلم ذخیره می شه و بعد از برنامه های ادیت فیلم فقط برای تبدیل فرمت و اجرا توسط برنامه های رایج مثل مدیا پلیر استفاده می شود؟
یا هیچکدام؟
متشکرم
Tanks

آخرین ویرایش:

sam_sam

Banned
اره از هر فریم رندر گرفته میشه بعد باید با یه نرم افزار سر هم کنی

sam_sam

Banned
پدرم در اومد برا این فشنگ ها . ساختش 10 دقیقه طول کشید اما رندر کردنش 4 ساعت طول کشید و اصلیش هم زیر رندر است الان .
فعلا همین ها را ببین بعد اون اماده شد برات میفرستم .

همین عکس کوچیک 1 ساعت و 30 دقیقه طول کشیده تا رندر بشه .از همین بزرگش را هم دارم میگیرم . یعنی بیشتر از این وقت برا رندر کردن و متریال دادن نداشتم .
03.jpg

قبل از متریال دادن است
02_113.jpg

mamali132002

Active Member
sam sam کار خیلی قشنگی شده ولی چرا رندرش انقدر طول میکشه ؟ صحنه های سنگین رو پس چی کار میکنی ؟
رندر vray با محاسبه ی GI و هزار تا چیز دیگه + کیفیت خیلی بالا فکر کنم این عکس اولی رو تو 5 دقیقه رندر کنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا