آموزش مايا 6.5 توسط سام ----> ( Modeling - Dynamic - Rendering )

.:. soroosh .:.

Active Member
و یک سوال دیگه .
کارت گرافیک سیستم من Quadro Fx 1000 هست . میخوام بدونم چطوری میتونم هنگام رندر کردن توسط Hardware rendering از تمام توان کارت گرافیک استفاده کنم .
یعنی چه تنظیماتی رو باید برای مایای انجام بدم .
و دیگه اینکه Mental ray آیا از سخت افزار برای رندر استفاده میکنه و یا از نرم افزار . میشه کاری کرد که از سخت افزار استفاده کنه .
با تشکر فراوان از تمامی دوستان عزیز .

Active Member
چرا اینجا اینقدر خلوته ؟!
هیف نیست .
آخه دوستان مایا کار ، اینجا باید تا این حد ساکت باشه ؟!
موفق باشید .

ali abedian

Banned
سلام

آقا منم با سروش خان موافقم.. اینجا چرا اینقدر خلوته؟.. (نکنه هیچکدومتون از مایا سر درنمیارین که میرین دنبال تری دی مکس)

(دست به دست هم دهیم به مهر.......................... تا همگی مایا یاد بگیریم)
** اینم شعر فی البدائه از خودم.. خوب بییییییییییید!

آخرین ویرایش:

Active Member
ali abedian گفت:
سلام

آقا منم با سروش خان موافقم.. اینجا چرا اینقدر خلوته؟.. (نکنه هیچکدومتون از مایا سر درنمیارین که میرین دنبال تری دی مکس)

(دست به دست هم دهیم به مهر.......................... تا همگی مایا یاد بگیریم)
** اینم شعر فی البدائه از خودم.. خوب بییییییییییید!

ممنون از اینکه با من موافقید .
آخه من نمیدونم بچه ها چقدر وقت دارن تا اینجا مثلا من سوال بپرسم و اونها هم پاسخ بدن .
مثلا من میخوام آموزش ساخت شیشه رو داشته باشم . یعنی یاد بگیرم چطوری میتونم شیشه بسازم .

ولی چون نمیدونم اگه بپرسم کسی هست که پاسخ بده . پس من هم نمیپرسم .
ولی اگه بدونم حتما میپرسم . چون اینجوری هم خودم یاد میگریم و هم دیگران .
امیدوارم فعالیت همه بیشتر بشه .
با آرزوی موفقیت .:wink:

saeed_22

Banned
سلام به همه
ببین دوست من همین جوری که قبلا هم تو تاپیکهای مایا و همین تاپیک گفتم
یادگیری مایا و حرفها ی شدن تواون مثل مکس و... نیست برا همین برای پاسخ دادن به شکل حرفه ای چند حالت برای افراد هست
1- یا اونها هم تازه کارند ونمیتونند جوابتون را بدهند
2- یا حرفهاییند و به دلیل مشغله زیاد وقت ندارند جواب بدند
3- بازهم یا حرفه اییند وحاضر نیستند والبته طبیعی هم هست که به شکل رایگان نمیتونند بیایند و تجربیاتی که با سختی یاد گرفتند به راحتی از دست بدهند
پس برای یادگیری مایا چند راه دارید
1-خودتون برید و با مطالعه و.. و سعی وخطا در چند سال صرف زمان یاد بگییرید
2-یک شخص قابل اعتماد و ماهر را پیدا کنید واز او بخواهید راهتون بندازه
در غیر اینصورت خودتون را خسته نکنید
-----------------
در هر حال خوش باشید واز زندگی لذت ببرید.

Active Member
saeed_22 گفت:
سلام به همه
ببین دوست من همین جوری که قبلا هم تو تاپیکهای مایا و همین تاپیک گفتم
یادگیری مایا و حرفها ی شدن تواون مثل مکس و... نیست برا همین برای پاسخ دادن به شکل حرفه ای چند حالت برای افراد هست
1- یا اونها هم تازه کارند ونمیتونند جوابتون را بدهند
2- یا حرفهاییند و به دلیل مشغله زیاد وقت ندارند جواب بدند
3- بازهم یا حرفه اییند وحاضر نیستند والبته طبیعی هم هست که به شکل رایگان نمیتونند بیایند و تجربیاتی که با سختی یاد گرفتند به راحتی از دست بدهند
پس برای یادگیری مایا چند راه دارید
1-خودتون برید و با مطالعه و.. و سعی وخطا در چند سال صرف زمان یاد بگییرید
2-یک شخص قابل اعتماد و ماهر را پیدا کنید واز او بخواهید راهتون بندازه
در غیر اینصورت خودتون را خسته نکنید
-----------------
در هر حال خوش باشید واز زندگی لذت ببرید.

درود .
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز .
با مورد ۱ کاملا موافق .
با مورد ۲ نیز موافقم اما نه خیلی .
با مورد ۳ کاملا مخالفم . درسته که هستند افرادی که حاضر به آموزش رایگان نیستند . اما افراد بسیار زیادی نیز هستند که حاضرند از خودشون هم مایه بزارن و به افراد دیگه آموزش بدن . نه تنها آموزش . بلکه همکاری در بسیاری از موارد دیگه .
خودم دوستان بسیار زیادی در اینترنت دارم و تمامی اونها به من بیش از اونچه که فکرش و میکردم کمک کردن . که حتی من برای اونها هیچ کاری انجام نداده ام . و حتی یک بار هم یکدیگر و ندیدم . و ...

و اینکه من منظورم فقط یادگیری مایا نبود . اون و فقط برای مثال عرض کردم .
مثلا رفع اشکال و یا راهنمایی هایی جزئی و ...

موفق باشید .
بدرود .

sam_sam

Banned
soroshe aziz har kas eteghadate khodesh ra dareh va didgah haye khodesh ra man agar dar hade tavanam bashe har soalei ra javab midam . chon vaghtei khodam shoro kardam kasei ra nadashtam ke soalte man ra pasokh bedeh va dar zemn man har roz be in tapik rozei chand bar sar mizanam agar soal dar hade tavanam basheh hatman javab midam . agar javab az man nadidi bedon dar hade tavane man nist ya sar dar nemyaram . man khob ye sery chizha ra nemidonam yanei vaghtam ra talaf nakardam roshon masaln nemidonam ke chetorei mishe az hame sakht afzar estefadeh kard va ya hamon bahse contorol az rahe dor . motmaen bash betonam hatman be to va har kasei ke inja soal koneh javab midam . motmaen bash

in ye ghol ast . midonei man dost daram zakate elmam ra bedam va midam . felan bye

sam_sam

Banned
dar zemn man hazeram ta jaei ke mitonam komaket konam az rafe eshkal gerfteh ta har chize digeh . man in tapik ra rah andakhtam bara hamin va ghasdam ham komak be afradei mesle shoma ast doste man .

arash_irani

Member
سلام دوستان
امیدوارم که همگی ایام به کامشون و روزگار بر وفق مراد باشه :::
من وقتی اومدم و مجید اونلاین رو باز کردم دیدم نوشته آموزش مایا توسط سام
از اونجایی که بسیار بیش از حد به مایا علاقه دارم و البته این رو هم بگم که هیچی هم ازش نمدونم و هر وقت برنامه رو باز میکنم میشینم و با ابزارهاش ور میرم که باز هیچی ...... :sad:
تمام تاپیک رو هر 23 صفحه رو با این سرعت کوفتی ایران خوندم و تمام کارهای بچه ها رو دیدم دست همگی درد نکنه و خداییش باورم نمیشد تو ایران هم همچین کسایی باشند که اینجور کارای خوبی رو داشته باشند
میدونم الان شاید بعضی ها بهم بگند برای یاد گرفتنش کتابهای خارجی رو بخون و هلپ نرم افزار رو ولی چون زبان بلد نیستم خیلی برام سخته :sad:
با کارهای شما دوستان مخصوصا سام عزیز که این تاپیک رو زنده نگه داشتند کلی خوشحال شدم و به ایرانی بودن خودم بالیدم که در این زمینه هم افراد خوبی رو داریم که حرفهایی رو برای گفتن دارند
از همگی برای زیاده گوییم معذرت میخوام چون هیچ نکته مفیدی توش نبود :)
موفق باشید
یا حق

Active Member
sam_sam گفت:
soroshe aziz har kas eteghadate khodesh ra dareh va didgah haye khodesh ra man agar dar hade tavanam bashe har soalei ra javab midam . chon vaghtei khodam shoro kardam kasei ra nadashtam ke soalte man ra pasokh bedeh va dar zemn man har roz be in tapik rozei chand bar sar mizanam agar soal dar hade tavanam basheh hatman javab midam . agar javab az man nadidi bedon dar hade tavane man nist ya sar dar nemyaram . man khob ye sery chizha ra nemidonam yanei vaghtam ra talaf nakardam roshon masaln nemidonam ke chetorei mishe az hame sakht afzar estefadeh kard va ya hamon bahse contorol az rahe dor . motmaen bash betonam hatman be to va har kasei ke inja soal koneh javab midam . motmaen bash

in ye ghol ast . midonei man dost daram zakate elmam ra bedam va midam . felan bye

درود.
سام عزیز :
خیلی ممنون .
من هم اصلا قصد گله و شکایت نداشتم و نخواهم داشت . و هیچ توقعی نیز از شما و دیگر دوستان ندارم .
امیدوارم از من ناراحت نشده باشید .
و بسیار ممنونم از شما . چون به خود من بسیار لطف داشتید و دارید .
برایتان آرزوی موفقیت هر چه بیشتر را دارم .
بدرود .

Active Member
آرش عزیز :
امیدوارم در تمام مراحل زندگی به خصوص در مایا به آنچه میخواهید برسید .
با تشکر فراوان .
بدرود .

arash_irani

Member
سلام دوستان
سروش جان از ابراز لطف و محبتت بسیار ممنون و سپاسگزارم و انشاالله که باز هم مرا از دعای خیرتون فراموش نخواهید کرد
و من هم به نوبه خودم آرزوی موفقیت و کامیابی در همه مراحل زندگی رو برای شما و تمام هموطنانم در هر جای این کره خاکی رو از یگانه آفریننده هستی خواستارم آمین
به امید پیشرفت و ارتقاء هر چه بیشتر تمامی ایرانیان در همه زمینه ها
موفق و پیروز و همیشه شاد باشید
یا حق

آخرین ویرایش:
Help

vaghti ba safhate NURBES ye modeli ro misazam nemidoonam chera vasataye karam modelam kharab mishe . baraye masal :vaghti 2 ta safhe ro be ham attach mikonam tooye oon lahze khoob dar miad ama vasataye kar bedoone inke ba in ghesmat kari dashte basham beine in 2 safhe ya roozane miofteh ! MIKHASTAM BEDOONAM CHI KAR BAYAD BEKONAM KE MOGHE RENDER KARDAN IN MOSHKELAT ZAHER NASHAN.

sam_sam

Banned
dosteh man hatman badeh har tagheir bayad delete all history konei
ta in tagheiret ro bagheyeh karha tasir nazareh
in kar ra anajam bedei motmaen bash moshkelet hal khahad shod .
baladei kojast delete all historei ?

age toye bakhshhaye badi be history niaz dashte basham bayad chi kar konam? .age bad az oon moshkely ke baraye shoma mesal zadam delet History konam modelam be halate dorost barmigardeh?

sam_sam

Banned
agha man bana be dalayelei daram az inja miram
agar khastei be hamin adrese zir beyaein
onja mibinamet har che ghadr ham soal dashtei dar khedmatam

sam_sam

Banned
بذار از این تاپیک خدا حافظی کنم . خوب خیلی وقته این را داشتم . اما نشد که اینجا بمونم . خوب دیگه بریم ؟ کم آماده هستم که با من برخورد شه ! خداحافظی هم کردم ؟ ولی خیلی با حال است هر چند وقت یه بار . من هم خیلی ... خل . حی میان حموم زنونه و میرم . حموم زنونه آفلاین ما رفتیم

خوب ادمین بن کن اماده هستم که بچرخیم .

kamal2006

Banned
سلام

آقا خواهشا اینقدر نگید مایا ( استقفر الله ) خداست .

این اصطلاحات سخیف رو تلفظ نکنید .

بعیده از یه دانشجو این طور صحبت بکنه .

خواهشا کسی اینطور تلفظ نکنه که هیچ وقت خدا اونو به جایی نمی رسونه .

موفق باشید

thnak you very mach

saeed_22

Banned
kamal2006 گفت:
سلام

آقا خواهشا اینقدر نگید مایا ( استقفر الله ) خداست .

این اصطلاحات سخیف رو تلفظ نکنید .

بعیده از یه دانشجو این طور صحبت بکنه .

خواهشا کسی اینطور تلفظ نکنه که هیچ وقت خدا اونو به جایی نمی رسونه .

موفق باشید

thnak you very mach
كمال جان عزيزم اشتباه نكن منظور از اينكه مايا خداست
اينه كه تو حيطه خودش وا قعا داراي قدرت و عظكت و ميتونه همه چيز را بوجود بياره
هرچي بشر فكر كنه ----------------------- نه اون خداي يگانه كه توفكر كردي
و فكر نميكنم خدا بخواد كسي را به اين خاطر كمك نكنه
چون همونطور كه گفتم منظور قدرت -عظمت و هيبت مايا است
كه ميتونيم به وسيله اون خالق ذهنيات و جهان ماورائئ كه هست باشيم
درسته يا نه؟

kamal2006

Banned
سلام

آقا سعید هر عبارتی جایی داره
نباید از این کلمات مقدس برای برنامه ای ناچیز در مقابل عظمت خداوند هیچ نیست .استفاده کرد .

ما باید بتونیم وقتی چیزی رو می بینیم و از وجود اون ابراز خوشحال می کنیم . از خودمون کنترول نشون بدیم .

باید کنترول کرد تا بر احساسات خود غلبه کنیم و نگذاریم که این جور برنامه ها کاری کنند که ما بیاییم و اسم ( استغفر الله ) خدا رو رو ی این بر نامه ها بذاریم . که به خود عزوجل این برنامه ها هیچ نیستند جز سراب . و اگر کسی نتواند خودش را کنترول کند ....

به هر حال انجا جای این صحبت ها نیست ...

و انشاالله دیگه تکرار نمی شه .چرا ؟ چون خداوند متعال کسی که برای وی شریک گذارد را دوست ندارد و او را کمک نمی کند .

thank you

جدیدترین ارسال ها

بالا