آموزش مايا 6.5 توسط سام ----> ( Modeling - Dynamic - Rendering )

mamali132002

Active Member
samoel_love گفت:
يه فايل از كارهات هر كدوم را دوست داري براي من ميل كن تا شروع كنيم .فقط قبل شروع كار كارت را اينجا بذار تا بعد كه روش كار كرديم ببيني چه فرقي ميكنه .
منتظرم
من هميشه از رندر شما ايراد گرفتم فكر كنم اگر به من مدل بدين تا روي نور پردازي و رندر كار كنم جالب تر بشه.
راستي اگر material هم ندادي به كارت اونم با من. فقط اگر ممكن هست با پسوند .obj بده كه بتونم در مكس بازش كنم.

samoel_love

Banned
mamali132002 گفت:
من هميشه از رندر شما ايراد گرفتم فكر كنم اگر به من مدل بدين تا روي نور پردازي و رندر كار كنم جالب تر بشه.
راستي اگر material هم ندادي به كارت اونم با من. فقط اگر ممكن هست با پسوند .obj بده كه بتونم در مكس بازش كنم.

ميل بده برات بفرستم ببينم چيكار ميكني .

samoel_love

Banned
mamali132002 گفت:

رفيق اين را تو مكس ساختي ؟ آدمها و مبلها را ؟اگر تو مكس ساختي كه من نميدونم چطوري ايراد را مطرح كنم اما اگر تو مايا ساختي يه بحث ديگه است .

ببين دوست من مبل را نگاه كن اونجاهايي كه لبه گرد داره منظورم لبه هاي دسته مبل است ميبيني بصورت چند ضلعي نمايان است و نيم دايره كامل نيست اگر در مايا باشه ميشه درستش كرد ولي در مكس من اطلاعي ندارم . اولين چيزي كه به چشم من اومد همون حالت چند ضلعي بود كه نبايد اينطوري باشه .الان فكر نكنم بشه دستكاريش كرد بايد از اول تعداد u & V را زياد كني تا مدلت دقيق و و ضريف در بياد . اما در كل كار زيبايي است خسته نباشي.

samoel_love

Banned
يه نكته كليدي در مدلسازي

من خيلي از كارهاي بچه ها را ديدم اما همه اكثرا يه مشكل كوچيك داشتن اونم هم اينه كه وقتي دارين مدل سازي ميكنيد در مدل اوليه حالا هر چي كه هست استوانه يا دايره يا مخروط تعداد u & V را زياد كنيد تا شكلتون نرم و زيبا تر بشه چون دايره يا استوانه اگر تعداد u & V را زياد نكنيد و شكل را بزرگ كنيد بصورت چند ضلعي ديده و رندر ميشه .مثلا در مايا به صورت پيش فرض تعداد u & V دايره 20 *20 است كه بايد مثلا 50*50 كنيد تا مدلتون نرم بشه .اين كار را بايد در اول كار كه هنوز مدل نساختين انجام بدين چون اگر در حين كار يادتون بياد و اين كار را بكنيد مدلتون را بهم ميريزه .
حتما به اين موضوع توجه كنيد تا مدل هاي زيبا تري بسازيد .
فعلا

mamali132002

Active Member
سلام
مرسی از بابت نکته
سعي ميكنم درستش كنم.

راستي اين بار سومي هست كه مدل سازي دارم ميكنم... يعني زياد مدلسازي نكردم براي همين يه سري ايرادها تو كارم هست. ولي اولين باري هست كه ميخوام يك صحنه رو كامل بسازم.

آخرین ویرایش:

samoel_love

Banned
mamali132002 گفت:
سلام
مرسی از بابت نکته
سعي ميكنم درستش كنم.

راستي اين بار سومي هست كه مدل سازي دارم ميكنم... يعني زياد مدلسازي نكردم براي همين يه سري ايرادها تو كارم هست. ولي اولين باري هست كه ميخوام يك صحنه رو كامل بسازم.

قابلي نداشت
راه ميوفتي رفيق
بازم كار داشتي در خدمتم
فعلا

samoel_love

Banned
ببينم اينجا چرا سوت و كور است ؟

حالا من 2 روز كار دارم چرا اينجا اينطوري شد دوباره؟

samoel_love

Banned
هورا

آخر مايا 7 را اجرا كردم و خيلي با حال است و چند تا گزينه جديد اضافه شده است

samoel_love

Banned
رعايت نكردن قانون كپي رايت بر عليه بازي سازان ايراني !

خيلي حال كردم با اين موضوع ! چند روز پيش تو روزنامه خوندم ميخوان به كساني كه ميتونن بازي بسازند در ايران وام هاي خوبي دهند تا صنعت بازي سازي در ايران رواج پيدا كنه يه سري قانون هم گذاشتند براي اين موضوع اما مشكل بزرگ ميدوني كجاست ؟ همون مثل معروف كه چاه نكن بهر كسي اول خودت بعدا كسي ! اين همه قانون كپي رايت را زير پا گذاشتند حالا ميگن آخه نميشه بازي را در ايران ساخت و بعد با قيمت 500 تومان فروختش كه ! بايد حداقل 50000 تموان بفروشيم ولي چون قانون كپي رايت در ايران نيست نميشه !!!!!!!!!!!

خلاصه خيلي حال كردم كه يه جايي گير ميوفتن كه فكرش را هم نميكردند . حالا اگر بخوان اين كار را بكنن بايد قانون كپي رايت را هم رعايت كنند كه باز هم به ضرر خودشون است .

فعلا

kamal2006

Banned
salam
samoel_love
agha karet ali hasteh
az man miporsi harf nadare .
hamin jor adame bede azizam .
to ali hasti
be harf hich kas gosh nakon ke mige kifiyat paiine

kifiyat ham khili ali hast

bye

mamali132002

Active Member
kamal2006 گفت:
salam
samoel_love
agha karet ali hasteh
az man miporsi harf nadare .
hamin jor adame bede azizam .
to ali hasti
be harf hich kas gosh nakon ke mige kifiyat paiine

kifiyat ham khili ali hast

bye

آقا لطفا اگر اطلاعي نداري الكي اظهار نظر نكن.... منظور ما از رندر ضعيف اينه كه بتونيم به ايشون كمك كنيم كه كيفيت كاراشون بالا بيادش.
بگذريم كه هرچي ما ميگيم يك مدل بده تا ما رندر بگيريم و فرقش رو ببيني گوش نميكنن.

samoel_love

Banned
بابا بيخيال

مملي جون بذار از ايران برم بيرون هر چي فايل بخواهي برات ميفرستم . اين اينترنت لعنتي ايران اعصابم را خورد ميكنه .
كمال جون از نظرت ممنون هستم عزيزم .
فعلا

samoel_love

Banned
ابزار Toon در مايا 7

Toon
اين اولين منوي جديد ي است كه با نصب و اجراي مايا ي 7 با آن روبرو ميشويد . فعلا كه من باهاش زياد كار نكردم اما بيشتر براي متريال دادن و ساخت متريال جديد است و كارايي هاي ديگري هم دارد كه مفصل توضيح ميدم براتون .

خيلي خدا تر شده ايم مايا 7 وقتي باهاش كار ميكني مثل اينه كه از پشت هليكوپتر پشت اف 14 نشستي ! خيلي هيجان داره
حتما بگيريد نصبش كنيد .
فعلا

pixolator

Member
من مايا 7 رو هنوز ندارم چون فعلا باهاش كاري ندارم ولي toon shader يه node با attributes زيادي هستش براي به وجود اوردن متريال هاي كارتوني...همون چيزي كه فكر مي كنم مكس توي ورژن ششم اش خيلي رفته بود سراغش و خودشو كشته بود ! :wink:

samoel_love

Banned
pixolator گفت:
من مايا 7 رو هنوز ندارم چون فعلا باهاش كاري ندارم ولي toon shader يه node با attributes زيادي هستش براي به وجود اوردن متريال هاي كارتوني...همون چيزي كه فكر مي كنم مكس توي ورژن ششم اش خيلي رفته بود سراغش و خودشو كشته بود ! :wink:

آره اين ورژن خيلي كامل است فعلا بايد رفت حالش را برد تا بعد ببينيم ديگه چي مياد .
فعلا
با اجازه رفيق

samoel_love

Banned
هي هورا

ديشب رفتم 48 تا سي دي گنمون و يه سي دي دايناميك حبيب زرگرپور و پيكسار رندر من را گرفتم .
خيلي حال كردم . ميخوام الان ببينم چي دارن اينها و اگر وقت شد پيكسار رندر من را نصب كنم .
فعلا

samoel_love

Banned
alan london united kingdom hastam shahre london . kheili shahre ghashangei ast kheili hame ja sabz va jangal .kholaseh akharesh raftam .az chand roz digeh dobreh inja ra faal mikonam .khosh begzareh beheton .

جدیدترین ارسال ها

بالا