آموزش لوگوي اول سايت مجيد آنلاين؟

Ghamnevis

Well-Known Member
مهدي جان كدوم ؟

پروانه منظورته يا كله ؟ ;)
پروانه را آقا بابك آموزش داده اند و توي قسمت مقالات بود..

سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
كله كه سمت راست هستش ! سيم بهش وصله و ...

اون كار 3D كارهاست...

سايان

Mandana

Active Member
به نظر منكه چندان 3d نيست.يكم با pentool ور بريد بد چيزي از توش در نمياد!

Ghamnevis

Well-Known Member
آره اگر بخواي درش بياري ميشه اما خوب هر چيزي راهي داره ;) تا وقتي مكس و مايا هست مگه آدم تاب داره بشينه 2 ساعت با فوتوشاپ بهش ور بره تا تازه بد چيزي در نياد :mrgreen: (اين يارو كله سبزه رو از تو تقليد ميكنم آبتين)

Mandana

Active Member
باشه.حساب تورو ميذارم كف دستت.:newwink:

حالا فردا ميسازم ببينم چجورياس.البته اصلا فكر نكنم بشه چون بابك كار درست تر از اين حرفهاس

Ghamnevis

Well-Known Member
منتظرم (من از رو نميرم) ;)

من الآن دوباره ديدمش.. ميشه با فوتوشاپ هم خيلي راحت درش آورد من عوضي گرفتم.. نزديك بود يه قضيه مهم را 3 كنم :) لطفا ميخ نشيد كه با چي اشتباهي گرفتم.. ;)

Mandana

Active Member
با چي اشتباه گرفتي؟بذار حدس بزنيم...نمي دونم خودت بگو برادر من!

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
سلام
آدرس تاپيك آموزش پروانه رو اگه مي شه بذارين .
من پيدا نكردم
مهدي

Marzban

Well-Known Member
منظور من لوگوي اوي سايت بود
كسي نمي خواد كمك بكنه من نمي خوام اون لوگو را بسازم بلكه مي خوام بدونم اون لوگو چطوري ساخته شده تا بتونم ازش ايده بگيرم

Ghamnevis

Well-Known Member
مهدي جان من اصلا منظورت را نميفهمم ;) اگر طرز ساختنش را ميخواي كه من لينك دادم واسط..

ميشه بيشتر توضيح بدي ؟

سايان

Mandana

Active Member
اينم سر:
چون گفتي فقط ميخواي ايده بگيري منم فقط عكسهارو گذاشتم.اگه خواستي بگو آموزش هم بذارم.

kalle.gif

better.gif

بعد با يكم hue and saturation و brightness and contrast اينجوري ميشه:

colorize.gif

behtare-ha.gif

به نظر خودم كه يكم شبيه شد!

Ghamnevis

Well-Known Member
به به ! شبت خوش گل پسر ;)

آره قشنگ در آوردي.. بزار بعدا بهت ميگم با چي اشتباه گرفتم !

راستي آموزش را هم بزار..
(راستي يه عذر خواهي بهت بدهكارم.. چون آموزش تبديل به HTML تاخير داره.. آماده است ها ! اما خوب يكم صبر كنيد.. ;) )

سايان

Mandana

Active Member
خوب الان بگو!باشه فردا آموزشش رو هم ميذارم.راستي به نوشته آقاي ساطلي كه روي طرح در صفحه اول نوشتن Designed by babak steli دقت نكرده بودم.ولي بسكه رو اون سر ميخ كردم ديدم به به با سفيد اينو نوشته.تو ديده بودي؟ در مورد اون آموزش هم عجله اي نيست حالا حالا ها كه بيخ ريشتون بندم.واسه اطلاعات عمومي ميخواستم بدونم والا سايتي چيزي كه نميخوام طراحي كنم.راستي چقدر گفتم زردچوبه نخور.بابا اين چيه؟!!عين جن هاس:oops:آواتارتو ميگم.

Ghamnevis

Well-Known Member
آره من ديده بودمش..

نميشه الآن گفت.. چون از زندگي ساقط ميشم !!

جن هم خودتي ;) به آوتارم حساس شدم ديگه :)

در مورد آموزشه هم يكم ريزه كاري دارم انجام ميدم بعد ميزارم.. ;)

سايان

Mandana

Active Member
باشه منتظر ميمونم.جن هم من نيستم تو اينه نگاه كن ببيني.راستي سايان امضات اشتباهه.در عربي اگه بخوان بگن ما ميگن نحن نعوذبك يا ميگن انا اعوذبك.تو ضمير مفرد متكلم وحده رو با مع الغير آوردي.يا بنويس انا اعوذبك يا نحن نعوذبك.(اينها رو معلم عربيمون يادم داده.يادش بخير بچه بوديم...)ولي چون در همه جاي امضات بصورت مع الغير(جمع)آوردي بنويس نحن نعوذبك.باز بگو چرا رو من كليد كردي.خداييش تو سايت جز تو كس ديگه هم سوتي ميده؟!!!:lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا