آموزش كامل نصب سيستم مديريت بر روي هاست و لوكال

jooli

Member
سلام خدمت همه بچه هاي گل فروم توپ مجيد آنلاين
الحق والانصاف (درست نوشتم؟) من يكي كه خيلي چيز ها از اين فروم ياد گرفتم يعني به عبارت واضح تر از فتوشاپ و طراحي سايت و... همه چيز رو از اينجا ياد گرفتم.حالا هم يك درخواست كوچيك دارم ار دوستان گلي كه يه خرده (يعني خيلي خيلي!!) از من حرفه اي ترند.خواهشا يكي درست و درمان به سوالهام جواب بده چون واقعا حياتيه!
1- هاست من فنتستيگو داره و تا حالا هر چي خواستم نصب كردم.ولي العان مي خوام mt نصب كنم شديدا مشكل دارم.من يه آموزش كامل و بي دردسر نصب انواع سيستم ها رو روي لوكال و هاست(اگه ميشه جدا) رو دارم.متوجه شديد؟ابته با easyphp تونستم روي لوكال نصب كنم ولي يادم نيست چه سيستمي رو و چه جوري؟!مشكل اصلي من توي نصب انتقال مطالب از لوكال به هاست هست.تنظيمات sql ‌بانك اطلاعاتي رو بلد نيستم.اگه يكي يه آموزش تصويري داره كه كار راه انداز براي همه سيستم ها باشه بزاره خيلي ممنون ميشم

2- توي همين فروم گل و گلاب! يك سري سورس هاي php هم گذاشتيد كه خيلي كاردرسته.من آموزش نصب اينهارو هم روي هاست و البته لوكال مي خوام.البته چون من كمي تا قسمتي خنگ!تشريف دارم هر چي آموزش جامع تر باشه ممنون ميشم.

3- تو رو خدا نگيد بگرد!گشتم نبود ؛ نگرد نيست!!!
دستتون درد نكنه
يا حق

isat

Member
خوب من همون easyphp رو يادت ميارم
بعد از نصب برنامه ايزس پي اچ پي ميري تو شاخه نصب برنامه اونجا تو پوشه home برنامه مديريت محتوات رو کپي ميکني (اسم پوشه مديريت محتوات يادت بمونه) بعد easyphp رو اجرا ميکني بعد ميري internet explorer رو باز ميکني توي قسمت ادرس مينويسي
http://localhost/home/mambo که به جاي کلمه mambo اسم شاخه برنامه مديريت محتوات رو مينويسي البته ممکنه قبلش نياز داشته باشي ديتا بيس براش تعريف کني که بايد توي قسمت ادرس اينترنت اکسپلورر بنويسي
http://localhost/home بعد وارد phpadmin ميشي يه ديتا بيس جديد ميسازي و برنامرو با چند تا کليک ساده نصب ميکني اموزش نصب مامبو رو من تو انجمنهاي مامبو دادم خواستي يه سرچ کن

S4DEGH

Well-Known Member
اینیکه isat جان گفتن اصل کار بود ...

یکسری اسکریت هست که دیتابیس میخوان وباید تنظیم کرد
یکسری نمیخوان

هر کدومشون هم دارای فایل نصب هستن !!

پرتال نصب هاش راحت هست .. نمونش نیوک که من آموزشش رو توی بخش phpnuke گذاشتم بالای تاپیک ها!!
که بیشتر پرتال ها شبیه به اون نصب میشن...

اما در ضمینه اسکریت باید بگم که خیلی هاشون فرق میکنه نصبشون یکسری تنظیمات خاص میخواد که فقط داخل فایل نصب یا راهنمای نصبشون هست که باید بخونی و طبق اونها عمل کنی .

amin_salehi

Member
خوب شما نميتونی با easy php اين کار رو بکنی و ام تی نصب کنی چون ام تی تحت perl هست و شما از easyph که php رو ساپرت ميکنه استفاده ميکنی شما برای اينکه يک سيستم لکال هاست توپ داشته باشی بهتره که xammp يا wammp بنسبی

جدیدترین ارسال ها

بالا