**آموزش فوتوشاپ(چرخ دنده 3 بعدي)**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mandana

Active Member
شرمنده سه پنتا من الان نشسته بودم ميخواستم اونا رو درست كنم به دوسه تا مشكل كوچيك برخوردم
1)من نميدونم اچ تي ام ال رو بصورت ساده ميخواي يا نه.بنابرين من ساده برات ميذارم برات ميفرستم بعدا اگه خواستي خودت تغييرش بده
2)در آموزش مهره 3بعدي يكي از عكسها(شماره2)باز نميشه.اونو چكار كنم؟
3)در آموزش گل يخي گفتي از motion blur استفاده كنيم.ولي جهت و مقدار اونو نگفتي.همينطور بدون مقدار بذارم؟
فعلا جاي اينا رو خالي ميذارم هروقت اومدي جواب بده.فعلا بقيه رو برات درست ميكنم
موفق باشي

ALI_TAKHTI

Active Member
مرسي عزيز اونجايي كه كمقدار نداره پيش فرض هست عزيز و البته دشمنت شر منده شما داري لطف ميكني.

ALI_TAKHTI

Active Member
مرسي عزيز اونجايي كه كمقدار نداره پيش فرض هست عزيز و البته دشمنت شر منده شما داري لطف ميكني.

Mandana

Active Member
قربانت.آقا من سه تاشو حاضر كردم ولي به دليلي كه برمن معلوم نيس نميتونم آپلودشون كنمكسي جايي غير از sharemation و script help سراغ نداره؟ :(

mostafa_az

Well-Known Member
سامان جان روش جديده
اون از ميشه يا نميشه
اينم از اين

مخلصيم

Mandana

Active Member
من چرا شرمنده كنم.سپنتاي عزيز زحمت آموز به اين توپي رو كشيده!من چيكاره بيدم.علي در مورد امضات هيچ راه تجديد نظر نداره داداش من؟

ALI_TAKHTI

Active Member
چاكرتم عزيز ما كوچيك همه بچه ها هم هستيم اما انگار خيلي ها از رفتم من خوشحال ميشن پس ....
نميپونم چرا اينجا رك بودن رو نقص ميدونن من همه جا حرفم رو ميزنم و با رعايت احترام حقيقتي رو كه به نظرم ميرسه ميگم ولي انگار دوستان اينجا يا خيلي پروا نه اي اند يا
طاقت حرف حق رو ندارند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا