Mr. LonelY
کاربر فعال
سلام
من میخوام تو این آموزش فقط به وسیله ی کد نویسی فراخونی ی متن فارسی از ی فایل خارجی (Text Document) رو به شما آموزش بدم.
قبل از همه متنتون رو تو یه Text Document بنویسید و با فرمت UTF-8 سیو کنید.
توضیحات کامل تو کد ها داده شده، اگه جایی رو متوجه نشدین یا واستون سوالی پیش اومد حتما بپرسید!
فایل هاش رو هم واسه دانلود گزاشتم، و امیدوارم از متنی که واستون انتخاب کردم خوشتون بیاد و حال و هواتون رو عوض کنه!!
خوب شما بعد از ایجاد کردن یک فایل جدید as3.0 در فلش به قسمت کد نویسی فریم اولتون برید و کد های زیر رو تو فریم قرار بدید.
نکته:
برای استفاده از دکمه ای که ساختید در کد نویسی، روی دکمتون توی لایبری کلیک راست کنید و گزینه ی Linkage... رو انتخاب کنید. و بعد تیک گزینه ی Export for ActionScript رو بزنید، و در قسمت Class یه اسم واسش انتخاب کنید که من اینجا اسمشو گزاشتم btnScroll
البته این روش تو cs3 هست، در cs4 به جای گزینه ی Linkage... باید گزینه ی Propertis... رو انتخاب کنید و بعد روی دکمه ی Advanced کلیک کنید و تیک گزینه ی Export for ActionScript رو بزنید و...
ایشالا به کارتون بیاد!
من میخوام تو این آموزش فقط به وسیله ی کد نویسی فراخونی ی متن فارسی از ی فایل خارجی (Text Document) رو به شما آموزش بدم.
قبل از همه متنتون رو تو یه Text Document بنویسید و با فرمت UTF-8 سیو کنید.
توضیحات کامل تو کد ها داده شده، اگه جایی رو متوجه نشدین یا واستون سوالی پیش اومد حتما بپرسید!
فایل هاش رو هم واسه دانلود گزاشتم، و امیدوارم از متنی که واستون انتخاب کردم خوشتون بیاد و حال و هواتون رو عوض کنه!!

خوب شما بعد از ایجاد کردن یک فایل جدید as3.0 در فلش به قسمت کد نویسی فریم اولتون برید و کد های زیر رو تو فریم قرار بدید.
PHP:
//ایجاد تکست فیلد
var external_txt:TextField = new TextField();//برای ایجاد یک تکست فیلد از کلاس رو به رو استفاده میکنیم
external_txt.x = 160;//مکان تکست فیلد رو روی صفحه مشخص میکنیم
external_txt.y = 50;//مکان تکست فیلد رو روی صفحه مشخص میکنیم
external_txt.border = true;//برای تکست فیلدمون حاشیه قرار میدیم
external_txt.width = 250;//عرض تکست فیلدمون رو مشخص میکنیم
external_txt.height = 270;//ارتفاع تکست فیلدمون رو مشخص میکنیم
addChild(external_txt);//تکست فیلد رو در صفحه قرار میدیم
var Text_Format:TextFormat = new TextFormat();//برای دسترسی به خصوصیات تکست فیلدمون از کلاس رو به رو استفاده میکنیم
Text_Format.align = TextFormatAlign.RIGHT;//تکست فیلد رو راست چین میکنیم
Text_Format.bold = true;//بلد کردن تکست فیلد
Text_Format.size = 15;//سایز تکست فیلد
external_txt.defaultTextFormat= Text_Format//این خصوصیات رو به تکست فیلد نصبت میدیم
///////////////////////////////////////////////////////
//برای فراخونی متنمون از فایل خارجی از دستورات زیر استفاده میکنیم
var externalReq:URLRequest = new URLRequest("file.txt"/*آدرس فایل*/);
var externalLoad:URLLoader = new URLLoader();
externalLoad.load(externalReq);
externalLoad.addEventListener(Event.COMPLETE, textReady);//وقتی فایل کامل لود شد به تابع مورد نظر میرود
function textReady(event:Event):void
{
//محتوای فایل خارجی رو درون تکست فیلدمون قرار میدیم
external_txt.text = event.target.data; //یا external_txt.text = (externalLoad.data);
}
///////////////////////////////////////////////////////
//آوردن دکمه های پیمایش در متن
var up_btn:btnScroll= new btnScroll();//ساختن دکمه بالا
up_btn.x=420;//مشخص کردن مکان دکمه روی صفحه
up_btn.y=55;//مشخص کردن مکان دکمه روی صفحه
addChild(up_btn);//اضافه کردن دکمه به صفحه
var down_btn:btnScroll= new btnScroll();//ساختن دکمه پایین
down_btn.x=457;//مشخص کردن مکان دکمه روی صفحه
down_btn.y=310;//مشخص کردن مکان دکمه روی صفحه
down_btn.rotation = 180;//چرخوندن دکمه
addChild(down_btn);//اضافه کردن دکمه به صفحه
up_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, scrollUp);//وقتی روی دکمه ی بالا کلیک کردین تابع مربوطه رو اجرا کنه
down_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, scrollDown);//وقتی روی دکمه ی پایین کلیک کردین تابع مربوطه رو اجرا کنه
function scrollUp(event:MouseEvent):void
{
external_txt.scrollV --;// تکست فیلد رو به پایین ببره
}
function scrollDown(event:MouseEvent):void
{
external_txt.scrollV ++;// تکست فیلد رو به بالا ببره
}
نکته:
برای استفاده از دکمه ای که ساختید در کد نویسی، روی دکمتون توی لایبری کلیک راست کنید و گزینه ی Linkage... رو انتخاب کنید. و بعد تیک گزینه ی Export for ActionScript رو بزنید، و در قسمت Class یه اسم واسش انتخاب کنید که من اینجا اسمشو گزاشتم btnScroll
البته این روش تو cs3 هست، در cs4 به جای گزینه ی Linkage... باید گزینه ی Propertis... رو انتخاب کنید و بعد روی دکمه ی Advanced کلیک کنید و تیک گزینه ی Export for ActionScript رو بزنید و...
ایشالا به کارتون بیاد!