Saeed
Well-Known Member
سلام بهـ همهـ دوستان گلم 
آخر آموزش اینچنین میبینیم
خوب بریم سر آموزش
1. ابتدا یه سند با طول 500 پیکسل در عرض 400 پیکسل با اسم Carbon-Effect و رزولوشن 72 دی پی آی و مد رنگی RGB ایجاد کنید .
2. تصویر خودتون رو انتخاب کنید ، من از تصویر زیر استفادهـ میکنم ( دریافت تصویر )
3. با پایین نگه داشتن کلید Alt و 2بار کلیک بر روی لایه عکس اون رو از حالت قفل دربیارید ، حالا با استفاده از کلید های Ctrl + J یا راست کلیک کردن روی تصویر و زدن کلیک Duplicate ... از لایهـ ی خودتون کپی بگیرید و لایهـ قبلی رو Visibility کنید .
4. حالا بهـ منوی زیر رو دنبال کنید : Image>Adjustments>Desaturate
5. تصویر شما شبیهـ زیر خواهد شد :
6. حالا از همین لایهـ جدید یهـ کپی بگیرید
7. منوی رو بهـ رو رو دنبال کنید : Image>Adjustments>Invert ( کلید فرعی Ctrl + i )
8. حالا Blending Mode لایهـ فعلی رو روی Color Dodge قرار بدید
9. به منوی رو بهـ رو بروید : Filter>Blur>Gaussian Blur و Radius رو روی 2 قرار بدید
10. تصویر نهایی
امیدوارم مورد توجهـ دوستان گلم قرار بگیرهـ
موفقیت ..
سعید ..

آخر آموزش اینچنین میبینیم

خوب بریم سر آموزش

1. ابتدا یه سند با طول 500 پیکسل در عرض 400 پیکسل با اسم Carbon-Effect و رزولوشن 72 دی پی آی و مد رنگی RGB ایجاد کنید .

2. تصویر خودتون رو انتخاب کنید ، من از تصویر زیر استفادهـ میکنم ( دریافت تصویر )

3. با پایین نگه داشتن کلید Alt و 2بار کلیک بر روی لایه عکس اون رو از حالت قفل دربیارید ، حالا با استفاده از کلید های Ctrl + J یا راست کلیک کردن روی تصویر و زدن کلیک Duplicate ... از لایهـ ی خودتون کپی بگیرید و لایهـ قبلی رو Visibility کنید .

4. حالا بهـ منوی زیر رو دنبال کنید : Image>Adjustments>Desaturate

5. تصویر شما شبیهـ زیر خواهد شد :

6. حالا از همین لایهـ جدید یهـ کپی بگیرید

7. منوی رو بهـ رو رو دنبال کنید : Image>Adjustments>Invert ( کلید فرعی Ctrl + i )

8. حالا Blending Mode لایهـ فعلی رو روی Color Dodge قرار بدید

9. به منوی رو بهـ رو بروید : Filter>Blur>Gaussian Blur و Radius رو روی 2 قرار بدید

10. تصویر نهایی

امیدوارم مورد توجهـ دوستان گلم قرار بگیرهـ

موفقیت ..
سعید ..