سایر دوستان چه نظری دارن؟منم خیلی دوست دارم به خواهر زاده ام فتوشاپ یاد بدم
ولی نمی دونم باید چطور و چگونه شروع کنم
من تقریبا همه بخشهای فتوشاپ رو یاد بچه های یکی از اقواممون دادم و با همه چیز آشنا هست.:دی .. یادش به خیر کوچیک که بودم فتوشاپمون پینت کامپیوتر بود .. چه حالی که نمیکردیم!!!
بگذریم .. بهترین راه برای آموزش دادن فتوشاپ به بچهها اینه که براشون نقاشی کردن و جذاب کنید. همونطور که برای ما که بچه بودیم نقاشی توی پینت جذاب بود. اگه بضاعت [؟] مالیتون به قاعدهی خریدن یه بامبو [قلم نوری] 100 تمنی یا یه چیز دم دستی دیگه هست براش بخرید و بزارید نقاشی بکشه. آموزشم نمیخواد. اگه یه خورده باهوش باشه خودش همه چی رو میفهمه اگه هم مشکلی پیدا کرد بهتون میگه[حتما نمیخواید یه طراح حرفه ایی بشه :دی ].
بچه ها خیلی کنجکاون و همین باعث میشه بهتر یاد بگیرن. ضمن اینکه اجازه ندید زیاد جلوی مانیتور بشینه، برای چشم ضرر داره :دی
بنظر می رسه که طرز آموزش دادنم دیگه جواب گو نیست. چون موقعی که هیچی از فتوشاپ نمی دونست، خیلی راحت همه ابزارها رو بهش یاد می دادم و با علاقه بادگرفت.بنظرم آموزش حرفهایی دادن به بچههای زیر 12سال باید هدفمند باشه. ینی سرسری نباید گرفته بشه. اگه قرار جینقیلبچه فردا روز بشه گاد او طراحی مثلن روش کار بشه، میدونید که چی میگم! وقت بیچاره تلف نشه.
الان شما میگید اصول و بلده اگه میخواید یه طراح حرفهایی ازش دربیارید وقت بزارید و باهاش بازی های تعلیمی کنید ولی اگه میخواید جهت گذران وقت این کار و انجام بدید نهتنها جواب نمیگیرید ممکنه همینقد که یاد دادید هم تباه بشه و بچهی بیچاره حالش از هرچی براش و پترن و فیلتره بهم بخوره :دی
::: بچه اسباب بازی نیس!!
متاسفانه من در زمینه آموزش کودکان تخصص ویژه ای ندارم .دقیقا زدید بیرون از هدف.
لطفا به تاپک زیر هم پاسخ بدید، توی این تاپیک امیدوارم که تیرتون به درو دیوار نخوره !
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=168494
بنظر می رسه که طرز آموزش دادنم دیگه جواب گو نیست. چون موقعی که هیچی از فتوشاپ نمی دونست، خیلی راحت همه ابزارها رو بهش یاد می دادم و با علاقه بادگرفت.
ولی وقتی که فتوشاپ رو یادگرفت دیگه نمی تونستم علاقمندش کنم.
اگه تصاویری درست کرده رو ببینید باورتون نمی شه که اینها رو یه بچه درست کرده. همشون با فیلتر و افکت هستن. نمی دونم آموزش رو چطور باید ادامه بدم. البته هرچی بیشتر می گذره، کم کم همین چیزها که یادش دادم رو هم فراموش می کنه.
خودم تو برنامم هست که تا دبیرستان که رسید مایا رو راه افتاده باشه (هر چند که خودم فقط با فتوشاپ و فلش کار کردم).
اصول رو به خوبی یادش دادم ولی در ادامه آموزش مشکل دارم. نمی تونم علاقمندش کنم.
این یه تصویر هست که به خوبی می تونه این رو درست کنه. (تصویر سلولهای بدن انسان)چندتا از کارای این بچه طراح و بزارید ببینیم چیا یاد گرفته .. خوشال میشیم!
منظورتون از "اشکال قانونی هم نداشته باشه" چیه؟خیلی خوبهـ.! چطور درستش کرده؟ ) من فک نکنم بدون آزمون و خطا بتونم به این خوبی در بیارم :دی
پسره یا دختر؟ اسمش چیه؟! کارای دیگهش و هم بزار .. اینجا بزار اشکال قانونی هم نداشته باشه.
منظورتون از "اشکال قانونی هم نداشته باشه" چیه؟
یعنی این تصاویر شامل قانون کپی رایت می شن؟
ههه! نه جانم! اینجا [این زیرتالار] محل سوال و درخواست و ایناس .. اون لینک گالری و نظرخواهی منباب عکساس! اونجا باس عکس گزاشت اینجا سوال