آموزش فتوشاپ به بچه های کوچیک

i-php-i

Active Member
فرض کنید بخواید به یه بچه 12-10 ساله فتوشاپ یاد بدید، در این صورت چیکار می کنید و از کجا شروع می کنید؟

آیا آموزش خاصی برای بچه ها وجود داره؟

آخرین ویرایش:

ArTaBaZ

Well-Known Member
منم خیلی دوست دارم به خواهر زاده ام فتوشاپ یاد بدم
ولی نمی دونم باید چطور و چگونه شروع کنم :-?

1991i

Member
:دی .. یادش به خیر کوچیک که بودم فتوشاپ‌مون پینت کامپیوتر بود .. چه حالی که نمی‌کردیم!!!

بگذریم .. بهترین راه برای آموزش دادن فتوشاپ به بچه‌ها اینه که براشون نقاشی کردن و جذاب کنید. همونطور که برای ما که بچه بودیم نقاشی توی پینت جذاب بود. اگه بضاعت [؟] مالی‌تون به قاعده‌ی خریدن یه بامبو [قلم نوری] 100 تمنی یا یه چیز دم دستی دیگه هست براش بخرید و بزارید نقاشی بکشه. آموزشم نمیخواد. اگه یه خورده باهوش باشه خودش همه چی رو میفهمه اگه هم مشکلی پیدا کرد بهتون میگه[حتما نمیخواید یه طراح حرفه ایی بشه :دی ].

بچه ها خیلی کنجکاون و همین باعث میشه بهتر یاد بگیرن. ضمن اینکه اجازه ندید زیاد جلوی مانیتور بشینه، برای چشم ضرر داره :دی

i-php-i

Active Member
:دی .. یادش به خیر کوچیک که بودم فتوشاپ‌مون پینت کامپیوتر بود .. چه حالی که نمی‌کردیم!!!

بگذریم .. بهترین راه برای آموزش دادن فتوشاپ به بچه‌ها اینه که براشون نقاشی کردن و جذاب کنید. همونطور که برای ما که بچه بودیم نقاشی توی پینت جذاب بود. اگه بضاعت [؟] مالی‌تون به قاعده‌ی خریدن یه بامبو [قلم نوری] 100 تمنی یا یه چیز دم دستی دیگه هست براش بخرید و بزارید نقاشی بکشه. آموزشم نمیخواد. اگه یه خورده باهوش باشه خودش همه چی رو میفهمه اگه هم مشکلی پیدا کرد بهتون میگه[حتما نمیخواید یه طراح حرفه ایی بشه :دی ].

بچه ها خیلی کنجکاون و همین باعث میشه بهتر یاد بگیرن. ضمن اینکه اجازه ندید زیاد جلوی مانیتور بشینه، برای چشم ضرر داره :دی
من تقریبا همه بخشهای فتوشاپ رو یاد بچه های یکی از اقواممون دادم و با همه چیز آشنا هست.

مثلا می دونه که فیلترها کجا هستن، ابزار انتخاب رو می دونه، گرادیان، لایه و خیلی از اصول فتوشاپ رو بلده. حتی چندتا تصویر قشنگ کار کرده که اگه ببینید فکر نمی کنید که این رو یه بچه ساخته !

فقط مشکلی که هست، برای کار بیشتر باید وارد منوها بشیم و با منوها کار کنه اما چون زبان این منوها انگلیسی هستن، خسته می شه و کم کم علاقش رو از دست داده.

قبلا همیشه می یومد و می گفت بیا فتوشاپ کار کنیم ولی کم کم که منوها رو زیاد کردم خسته شده.

چیکار باید کرد؟

1991i

Member
بچه ها با نمادهایی که خودشون ایجاد میکنن بیشتر ارتباط برقرار میکنن.
مثلن شما میخوایی بهش یاد بدی از توی فیلتر بعد از توی رندر یه ابر ایجاد کنه. ازش میخوایی با شنیدن اون کلمه اولین چیزی که به ذهنش میرسه و نقاشی کنه توی فتوشاپ. این یه نوع بازیه که با من انجام میدادن وقتی بچه بودم [هیییع]. بعد میگی فیلتر .. مثلن اگه من بودم یاد فیلتر سیگار بابام میافتادم. بعد بهش میگی رندر .. اگه من بودم اشتباه میشنید :دی و هندل موتور یادم میومد و اون و میکشیدم .. بعد بهش میگی ابر که باز اگه من بودم .. ابر و میکشیدم!!
حالا میری توی آموزش .. بهش میگی بزن روی فیلتر سیگار بابات ایقد سیگار نکشه مریض میشه بعد بدیو بدیو فرار کن بابا بهت نرسه :)) رسیدی به موتوررر؟!!! .. حالا هندل موتور و بزن .. واییی ابر اومد دیگه نمیتونی فرار کنی چیکار کنیم ...؟!!! .. آرهـــــ سریع روی ابر بزن بارون بند بیاد :دی ...!!!
این میشه یه بازی بچه گونه .. که خیلی راحت مسیر انجام یه کار و یاد میگیره. در حین آموزش کلی هم حال میکنه [یا حداقل ما حال میکردیم].

این نوع آموزش به دو مسئله بستگی داره:
یک. جنس بچه!!! مثلن این برای یه پسربچه لوس بود .. دخترا یه طور دیگه!!
دو. میزان حوصله خودت
:rose:

hsajj

Member
به نظر من لازم نیست تو سن کم حتما فوتوشاپ رو فول یاد بگیرن . (شاید باعث دل زدگی بشه) :green:
همین که با اصول کلی و طراحی و نقاشی و رنگ ها و ... آشنا بشن خودشون بعدا علاقه شون رو دنبال میکنن . :paint:

the_king

مدیرکل انجمن
به نظر من نباید برای آموزش در سن پایین از نرم افزاری استفاده کرد که برای بزرگسال ها طراحی شده،
اونم نه هر بزرگسالی. اگه هدف آموزش طراحی دیجیتالی است، اونم متناسب با سن مخاطب، ابزار آموزش هم
باید توجه به شرایط و توانایی مخاطب انتخاب بشه.

Member
نقطه شروع رو کسی نگفت
نقطه شروع رنگ آمیزیه و برای این کار سکچ های کارتونی زیادی توی اینترنت هست
بعد برای بچه سوال ایجاد کنید که فلان کار رو چه جوری انجام بدید بعد کمی فکر کنید و بگید آهان میدونم با این ابزار
این بازی آموزش رو برای بچه جذاب میکنه و در ضمن لازم نیست بچه بروشور طراحی کنه در حد ابزار - رنگ ها و لایه ها کافیه

i-php-i

Active Member
من همه اصول فتوشاپ رو بهش یاد دادم و بعد که متوجه شدم نمی تونه بیشتر وقتش رو برای ایجاد تصاویری که چندان سرگرمش نمی کنن تلف کن، دیگه چیزی نگفتم.

بنظرم اصولی لازم رو یادگرفته بعد از این هروقت بخواد با فتوشاپ کار کنه، اصول کار رو بلد هست.

1991i

Member
بنظرم آموزش حرفه‌ایی دادن به بچه‌های زیر 12سال باید هدف‌مند باشه. ینی سرسری نباید گرفته بشه. اگه قرار جینقیل‌بچه فردا روز بشه گاد او طراحی مثلن روش کار بشه، میدونید که چی میگم! وقت بیچاره تلف نشه.
الان شما میگید اصول و بلده اگه میخواید یه طراح حرفه‌ایی ازش دربیارید وقت بزارید و باهاش بازی های تعلیمی کنید ولی اگه میخواید جهت گذران وقت این کار و انجام بدید نه‌تنها جواب نمیگیرید ممکنه همینقد که یاد دادید هم تباه بشه و بچه‌ی بیچاره حالش از هرچی براش و پترن و فیلتره بهم بخوره :دی

::: بچه اسباب بازی نیس!!

i-php-i

Active Member
بنظرم آموزش حرفه‌ایی دادن به بچه‌های زیر 12سال باید هدف‌مند باشه. ینی سرسری نباید گرفته بشه. اگه قرار جینقیل‌بچه فردا روز بشه گاد او طراحی مثلن روش کار بشه، میدونید که چی میگم! وقت بیچاره تلف نشه.
الان شما میگید اصول و بلده اگه میخواید یه طراح حرفه‌ایی ازش دربیارید وقت بزارید و باهاش بازی های تعلیمی کنید ولی اگه میخواید جهت گذران وقت این کار و انجام بدید نه‌تنها جواب نمیگیرید ممکنه همینقد که یاد دادید هم تباه بشه و بچه‌ی بیچاره حالش از هرچی براش و پترن و فیلتره بهم بخوره :دی

::: بچه اسباب بازی نیس!!
بنظر می رسه که طرز آموزش دادنم دیگه جواب گو نیست. چون موقعی که هیچی از فتوشاپ نمی دونست، خیلی راحت همه ابزارها رو بهش یاد می دادم و با علاقه بادگرفت.

ولی وقتی که فتوشاپ رو یادگرفت دیگه نمی تونستم علاقمندش کنم.

اگه تصاویری درست کرده رو ببینید باورتون نمی شه که اینها رو یه بچه درست کرده. همشون با فیلتر و افکت هستن. نمی دونم آموزش رو چطور باید ادامه بدم. البته هرچی بیشتر می گذره، کم کم همین چیزها که یادش دادم رو هم فراموش می کنه.

خودم تو برنامم هست که تا دبیرستان که رسید مایا رو راه افتاده باشه (هر چند که خودم فقط با فتوشاپ و فلش کار کردم).

اصول رو به خوبی یادش دادم ولی در ادامه آموزش مشکل دارم. نمی تونم علاقمندش کنم.

a_mehr

Member
دقیقا زدید بیرون از هدف.
لطفا به تاپک زیر هم پاسخ بدید، توی این تاپیک امیدوارم که تیرتون به درو دیوار نخوره !:wink:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=168494
متاسفانه من در زمینه آموزش کودکان تخصص ویژه ای ندارم .

یکبار به اسرار یکی از دوستان یک دوره آموزشی برای همین گروه سنی گذاشتم که نتونستم چیز در خور توجهی بهشون یاد بدم.

1991i

Member
بنظر می رسه که طرز آموزش دادنم دیگه جواب گو نیست. چون موقعی که هیچی از فتوشاپ نمی دونست، خیلی راحت همه ابزارها رو بهش یاد می دادم و با علاقه بادگرفت.

ولی وقتی که فتوشاپ رو یادگرفت دیگه نمی تونستم علاقمندش کنم.

اگه تصاویری درست کرده رو ببینید باورتون نمی شه که اینها رو یه بچه درست کرده. همشون با فیلتر و افکت هستن. نمی دونم آموزش رو چطور باید ادامه بدم. البته هرچی بیشتر می گذره، کم کم همین چیزها که یادش دادم رو هم فراموش می کنه.

خودم تو برنامم هست که تا دبیرستان که رسید مایا رو راه افتاده باشه (هر چند که خودم فقط با فتوشاپ و فلش کار کردم).

اصول رو به خوبی یادش دادم ولی در ادامه آموزش مشکل دارم. نمی تونم علاقمندش کنم.

چندتا از کارای این بچه طراح و بزارید ببینیم چیا یاد گرفته .. خوشال میشیم!

aes71.info

Member
به نظر من چه باید تو سن 14،15 سالگی شروع کنه با فوتوشاپ کار کردن قبلش باید دستی یا به صورت ساده اصول طراحی رو یاد بگیره بعدش اگه شد ببینیم استعدادش و علاقش بیشتر در کدوم قسمت طراحی!!

i-php-i

Active Member
چندتا از کارای این بچه طراح و بزارید ببینیم چیا یاد گرفته .. خوشال میشیم!
این یه تصویر هست که به خوبی می تونه این رو درست کنه. (تصویر سلولهای بدن انسان)

نظرتون چیه؟

آخرین ویرایش:

1991i

Member
خیلی خوبه‍ـ.! چطور درستش کرده؟ :)) من فک نکنم بدون آزمون و خطا بتونم به این خوبی در بیارم :دی
پسره یا دختر؟ اسمش چیه؟! کارای دیگه‌ش و هم بزار .. اینجا بزار اشکال قانونی هم نداشته باشه.

i-php-i

Active Member
خیلی خوبه‍ـ.! چطور درستش کرده؟ :)) من فک نکنم بدون آزمون و خطا بتونم به این خوبی در بیارم :دی
پسره یا دختر؟ اسمش چیه؟! کارای دیگه‌ش و هم بزار .. اینجا بزار اشکال قانونی هم نداشته باشه.
منظورتون از "اشکال قانونی هم نداشته باشه" چیه؟

یعنی این تصاویر شامل قانون کپی رایت می شن؟

1991i

Member
منظورتون از "اشکال قانونی هم نداشته باشه" چیه؟

یعنی این تصاویر شامل قانون کپی رایت می شن؟

ههه! نه جانم! اینجا [این زیرتالار] محل سوال و درخواست و ایناس .. اون لینک گالری و نظرخواهی من‌باب عکساس! اونجا باس عکس گزاشت اینجا سوال :cool:

i-php-i

Active Member
ههه! نه جانم! اینجا [این زیرتالار] محل سوال و درخواست و ایناس .. اون لینک گالری و نظرخواهی من‌باب عکساس! اونجا باس عکس گزاشت اینجا سوال :cool:

دوست عزیز خودت گفتی یه تصویر بذار، حالا می گی اینجا جای تصویر گذاشتن نیست؟

جدیدترین ارسال ها

بالا