آموزش : فارسي نويسي در فتوشاپ

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
سلام دوستان
از اساتيد معذرت مي خوام كه اين آموزش رو قرار مي دم.
در صورت تكراري بودن هم شرمنده.
موفق باشيد
مهدي

یک راه جدید برای فارسی نوشتن تو فتوشاپ با هر فونت فارسیی که دلتون میخواد اینه که باید یکی از نرم افزارهای word یا Front page رو داشته باشین:
یک صفحه در فتوشاپ باز کنید.ابزار type رو بگیرید، فونت مورد نظرتون رو انتخاب کنید و روی صفحه یکبار کلیک کنید.بعد برنامه فرانت پیج یا ورد رو باز کنید و توش با یه فونت فارسی متنتون رو بنویسید.متن رو Highlight کنید یعنی با ماوس روش بکشید تا انتخاب بشه .برین به Edit>Copy و بعد در فتوشاپ Edit>Paste کنید.میبینید که متنتون تو صفحه Paste میشه و مثل یه متنی که به انگلیسی با خود فتوشاپ می نویسید editable هست یعنی میتونین سایز،رنگ،فونت و ... رو تغییر بدین.
حالا اگر خواستید با یه فونت فارسیی بنویسید که مثل فونت kohneh (فونتی که تیتر رو باهاش نوشتم) حروفش با حروف فارسی روی کیبوردتون همخونی نداره توی فرانت پیج یا ورد از منوی Insert گزینه Symbol را انتخاب کنید توی پنجره ای که باز میشه توی قسمت فونت،فونت مورد نظرتون رو پیدا کنید و حالا خیلی راحت روی حروفی که میخواین تایپ کنید دوبار کلیک کنید تا تو صفحه نوشته بشه.بعد کارهایی که بالا گفتم انجام بدین تا نوشته تون تو فتوشاپ نوشته شه.به همین راحتی.یه چیز دیگه هم هست وقتی که میخواین با بعضی از فونتهای فارسی مثل همین فونت "کهنه" از منوی Insert>Symbol بنویسید باید از آخر به اول حروف را اتنخاب کنید یعنی مثلا اگه میخواین بنویسید "مهدي" باید اول حرف "ي" و بعد "د" و به ترتیب "ه" و"م" را تایپ کنید .

منبع :
http://sara-photoshop.persianblog.com

logical_82

Member
ولي باز اينطوري هم من امتحان كردم نشد (شايد من اشتباه كردما) يعني متون فارسي منو Left to right مي نوشت و كلا قاطي پاتي مي كرد
به نظرم بهترين راه همون استفاده از برنامه هاي فارسي نويسه
اينطور نيست ؟

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
وقتي ننه نيست با زن بابا بايد ساخت :D
اين براي موقعي به درد مي خوره كه فارسي نويس در دسترس نباشه
موفق باشيد
مهدي

Mandana

Active Member
ديگه هيچي نداشته باشيم كاراكتر مپ كه هست!

با فونت فارسيش منتها باي برعكس بنويسي.
ولي بازم بايد از آخر به اول نوشت!

جدیدترین ارسال ها

بالا