آموزش ـــــــ>زن آنيماتريكسي (براي دانلود!)

f_mostafa_f

Active Member
آقا اين چه باحاله ...

اين آدرسه منتهي ميشه به يه سايت خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي غير غير غير غير اخلاقي

emad4000

Member
آقاي مصطفي خان
اين لينك براي شما كار كرد كه فهميدي بدبده يا اينكه قبلا تجربه داشتي؟
آخه من كه هرچي تلاش كردم اصلا نيومد.

f_mostafa_f

Active Member
emad4000 گفت:
آقاي مصطفي خان
اين لينك براي شما كار كرد كه فهميدي بدبده يا اينكه قبلا تجربه داشتي؟
آخه من كه هرچي تلاش كردم اصلا نيومد.

دكتر جون شما از اين آدرس چي دستگيرت ميشه و راجع به محتوياتش چه حدسي ميزني؟؟؟::

www.sex.com

در مورد تجربه هم باید بگم آره ....چطور مگه؟؟؟

Mandana

Active Member
:lol: اينجارو باش.آقا مصطفي واسه منم باز نكرد داداش.يعني يه سايت سرچ مياد.فقط موندم همين www.sex.com رو از كجاي اين لينك در آوردي؟ماكه چيزي نديديم

emad4000

Member
اولندش من نمي دونم شما اين www.sex.com رو از كجا آوردي؟من كه با ذره بين هم نتونستم لا به لاي اين آدرس 2 كيلومتري همچين چيزي پيدا كنم.

دومندش شايد اين سايت sex.com يه سايت پزشكي مربوط به جنسيت انسانها باشه و اصلا هم غيراخلاقي نباشه.

سومندش من دكتر نيستم و مهندس هستم

چهارمندش چهارمندش غلطه بايد بگيم رابعا

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

mosi-online

Member
emad4000 گفت:
اولندش من نمي دونم شما اين www.sex.com رو از كجا آوردي؟من كه با ذره بين هم نتونستم لا به لاي اين آدرس 2 كيلومتري همچين چيزي پيدا كنم.

دومندش شايد اين سايت sex.com يه سايت پزشكي مربوط به جنسيت انسانها باشه و اصلا هم غيراخلاقي نباشه.

سومندش من دكتر نيستم و مهندس هستم

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
بابا دمت گرم :D
.
.
منم تو اين آدرس رو اون لينك ميرم اون سايت اين لينك http://help.internet-optimizer.com/...D9%85%D8%A7%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%83%D8%B3%D9% كلمه sex رو نديدم....والاه كي بدش مياد از سكس ولي همچين چيزي نيست توش بابا داش مصطفي ديدي كه عماد با ذره بين هم نديد :)

emad4000

Member
عزيزان دل برادر.
ايندفعه كه آدرس رو توي آدرس بار كپ زدم ( copy كردم ) يه راست صفحه داون لود باز شد و يه فايل rar رو داون لود كرد.يه صفحه html كه آموزش ساخت همين خطوط ماتريكسيه .(البته روي عكس يه زن ) اصلا هم بدبد نيست. خوب خوبه خشنگ خشنگه ( قشنگ قشنگه )
اينو گفتم كه اطلاعاتتون بره بالا.الان هم مي خوام برم لالا
(آخخخخخخخخخخخخ قافيه بندي رو حال كردين؟)

Mandana

Active Member
خوب خدا رو شكر مشكل شما حل شد.ميمونه مشكل مصطفي ها كه اونم به خواست خدا حل ميشه.من به ميزسيا ي عزيز توصيه ميكنم كه يكجايي بغير از sharemation آپلود كنند.چون همونطور كه ساير بچه ها ازين سايت گله داشتن سايتش هراز گاهي قاط ميزنه.
موفق باشيد

shida

Member
سلام خسته نباشيد من هر جا اينجا برنامه دانلود دارد كپي ميكنم اصلا باز نميشه يا باز ميشه برنامه پيدا نميشه خواهش ميكنم دقيقا به من ياد بدهيد چطور دانلود را درست انجام بدهم خيلي احتياج دارم مرسي

siavash-tanha

Well-Known Member
با اجازه دوستان :roll:

من آپلودش كردم تو آپلود سنتر مجيد آنلاين به نام: amozesh phto shop (zan).rar

download

مخلصم

mizsia

Member
ميگم عجب بحثي پيش اومدا!!!

تاپيك به روز رساني شد!

اما خداييش من چند بار امتحان كردم مشكلي نداشت!

f_mostafa_f

Active Member
هي رفقا يواش تر...

عماد جان خوب كه رفتم تو بهر عينكت ديدم راست ميگي بيشتر به مهندسا مياد...

mosi-online عزیز ، باید به شما عرض کنم که فیلتر میلتر رو ولش کن. الآن که گذشتن از این چیزا کاری نداره.

به بقیه هم بگم که من این آدرس رو که از جیبم در نیاوردیم .حتما یه چیزی بوده که یه چیزی نوشتم.

ولی الآن که امتحان میکنم همین آدرس بلند بالایی رو که شما میگین میبینم.... دروخ نیمیگم بو خدا(این آخری رو با لهجه بخونید)

جدیدترین ارسال ها

بالا