<3pehr>
Active Member
سلام
اينم طريقه ساختن ولوم كنترلر :
1-يك سند جديد در فلش باز كنيد و 4 لايه ايجاد كنيد و نام آنها را به ترتيب از پايين به بالا به صورت زير قرار دهيد:
2- در لايه s1 شكلي شبيه شكل زير بكشيد و بعد از انتخاب كردن آن F8 را بزنيد و نام سمبل را line گذاشته و بعد از انتخاب graphic از قسمت behavior بر روي ok كليك كنيد.
3- حالا به صحنه اصلي برگرديد و در لايه s2 شكلي شبيه شكل زير بكشيد و بعد از انتخاب كردن آن F8 را بزنيد و نام سمبل را mc گذاشته و بعد از انتخاب movie clip از قسمت behavior بر روي ok كليك كنيد.حالا دوباره كل شك را انتخاب كنيد وF8 را بزنيد و بعد از انتخاب Button از قسمت behavior بر روي ok كليك كنيد.
3- به mc برگشته و در قسمت اكشن button دستورات زير را قرار دهيد:
4- به صحنه اصلي برگشته و در قسمت اكشن مووي كليپ mc كد زير را قرار دهيد:
5- به لايه sound رفته و آهنگ مورد نظر را به اين لايه وارد كنيد(ctrl+R) .
6- حالا در قسمت اكشن لايه action دستور زير را وارد كنيد:
[hr:5d9c9762ee]
اميدوارم بدردتون خورده باشه (شرمنده من يه ذره تو نوشتن مشكل دارم اگه جاييش رو نفهميدين بگين.)
اينم يه نمونه:
[flash width=120 height=30:5d9c9762ee]http://www.freewebtown.com/3pehr/Amoozesh/V1.swf[/flash:5d9c9762ee]
سپهر
اينم طريقه ساختن ولوم كنترلر :
1-يك سند جديد در فلش باز كنيد و 4 لايه ايجاد كنيد و نام آنها را به ترتيب از پايين به بالا به صورت زير قرار دهيد:
کد:
s1
s2
sound
action

2- در لايه s1 شكلي شبيه شكل زير بكشيد و بعد از انتخاب كردن آن F8 را بزنيد و نام سمبل را line گذاشته و بعد از انتخاب graphic از قسمت behavior بر روي ok كليك كنيد.

3- حالا به صحنه اصلي برگرديد و در لايه s2 شكلي شبيه شكل زير بكشيد و بعد از انتخاب كردن آن F8 را بزنيد و نام سمبل را mc گذاشته و بعد از انتخاب movie clip از قسمت behavior بر روي ok كليك كنيد.حالا دوباره كل شك را انتخاب كنيد وF8 را بزنيد و بعد از انتخاب Button از قسمت behavior بر روي ok كليك كنيد.

3- به mc برگشته و در قسمت اكشن button دستورات زير را قرار دهيد:
کد:
on (press) {
startDrag("", false, left, top, right, bottom);
}
on (release) {
stopDrag();
}
کد:
onClipEvent (load) {
top = _y;
bottom = _y;
left = _x;
right = _x+100;
_x += 100;
}
onClipEvent (enterFrame) {
_root.song.setVolume(_x-left);
}
6- حالا در قسمت اكشن لايه action دستور زير را وارد كنيد:
کد:
song = new Sound();
اميدوارم بدردتون خورده باشه (شرمنده من يه ذره تو نوشتن مشكل دارم اگه جاييش رو نفهميدين بگين.)
اينم يه نمونه:
[flash width=120 height=30:5d9c9762ee]http://www.freewebtown.com/3pehr/Amoozesh/V1.swf[/flash:5d9c9762ee]
سپهر