آموزش : طرز قرار دادن تصاويره متحرك در امضا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Gate Keeper

Well-Known Member
سلام
اين آموزش به شما كمك ميكنه كه چطور تصاوير متحرك رو در امضاتون قراربدين!
همونطور كه ميدونيد من با اين برنامه آشنا نيستم. اشكالات من رو ببخشيد

1.اولين چيزي كه احتياج دارين برنامه Quicktime هست كه بايد سر دستگاهتون نصب باشه! چونكه تنهاي فرمتي كه imageready باهاش راه مياد mov. ي

2. تكه فيلمي رو كه مخواين ازش استفاده كنين پيدا كنيد. يادتون باشه فرمتش حتما mov. باشه

3. imageready رو باز كنين..فيلمتون رو باز كنين تا يه صفحه اينطوري باز شه!

ftut.jpg

اگه فقط از قسمتي از فيلم بجاي كل اون استفاده ميكنين Selected Range Only رو انتخاب كنيد . بعد به بار بريد (با قرمز علامت گذاري شده) و اون قسمتي رو كه ميخوايت تكه فيلم از اون جا شروع بشه پيدا كنين. shift رو پايين نگه دارين كليك كنيد و تا پايان جاي كه دوست دارين تكه فيلمتون تموم بشه بكشيد! اگه تكه فيلمتون زيادي بزرگ شد 'limit to every frame' رو به عدد بزرگتري ارتقا بدين...و گرنه فريمهاي زيادي خواهيد داشت...ولي در اين مورد هم زياد افراط نكنين:) چون فيلم با سرعت زيادي پخش ميشه و جلوه اش رو از دست ميده!

4. خب حالا شما ميتونيد فيلمتون رو در فتوشاپ اديت كنيد. پيشنهاد ميكنم تمام لايه ها رو در پوشه قرار بديد تا از شلوغيه بيخود جلوگيري كرده باشد. 8O
سر لايه اول shift click كنيد . به لايه آخر بريد و shift click كنيد تا همه لايه ها يك جا انتخاب بشن.
بندارينشون تو يه folder :wink:

ftu2t.jpg

5. خب به image>canvas size بريد و سايز رو مناسبه امضاتون تغيير بدين . ادامه بديد و يه جاي مناسب واسه تيكه فيلمتون انتخاب كنيد ...در طول انجام اين عمليات ممكنه مشكلاتي پيش بياد .هميشه يه backup داشته باشين :oops: به windows>animation و سر اولين فريم كليك كنيد به آخري فريم بريد و shift click كنيد..يه كم تمرين كنيد تا قضيهبياد دستتون...ممكنه دفعات اول كار خراب شه...گفته باشم :roll:

دوستان همونطور كه گفتم من از اين برنامه سر در نميارم. ممكنه بد ترجمه كرده باشم و منظورمو نگرفته باشيد...باز هم من رو ببخشيد
My English Sux :)
از :‌ http://www.good-tutorials.com/track/5855

...............................
t_finalfantasy7_ac_233.gif

Ghamnevis

Well-Known Member
مرسي موصطفي. گلي به گوشه اي جمالت دادا.. الحق كه كارت دوروسته ;)

من كه خيلي خوشم اومد و حتما در اولين فرصت تست ميكنم.. نمونه اش را هم ميزارم واست تا انقدر نگي كار نميكنيد... ;)

iman.prs

Active Member
آقا من استفاده نمي كنم چون نياز ندارم!...<اينو گفتم نگيد دروغ ميگيد!>
ولي چون خوشم اومد و جالب بود!...ممنون دستت درد نكنه!

mahdi zarei

Member
چيز جالب بود ممنون
ولي فكر نميكنم حوصلشو پيدا كنم اتحانش كنم
باز هم ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا