توضیح بی توضیح :lol: :oops:
PC man Active Member Sep 10, 2004 #7 اگه این انجمن فتواپ رو آموزش باران نکردم،دیگه پی سی من نیستم. یه کاری بکنم همتون به التماس بیفتین بگین بسه!!!
اگه این انجمن فتواپ رو آموزش باران نکردم،دیگه پی سی من نیستم. یه کاری بکنم همتون به التماس بیفتین بگین بسه!!!
amir_s Active Member Sep 10, 2004 #8 PC man گفت: اگه این انجمن فتواپ رو آموزش باران نکردم،دیگه پی سی من نیستم. یه کاری بکنم همتون به التماس بیفتین بگین بسه!!! کلیک کنید تا باز شود... به اميد چنين روزي كه پچه هاي مجيد انلاين براي اين موضوع به التماس بيفتن خوا كنه تا اون موقع روز قيامت فرا نرسه :دي
PC man گفت: اگه این انجمن فتواپ رو آموزش باران نکردم،دیگه پی سی من نیستم. یه کاری بکنم همتون به التماس بیفتین بگین بسه!!! کلیک کنید تا باز شود... به اميد چنين روزي كه پچه هاي مجيد انلاين براي اين موضوع به التماس بيفتن خوا كنه تا اون موقع روز قيامت فرا نرسه :دي
Mandana Active Member Sep 11, 2004 #11 نه آقا هرچي بيشتر بنويسي بيتره.آموزش فقط تكراري نباشه.كه الحمدلله هيچ آموزش تكراري از شما نديديم.منتظر بقيه آموزشات هستيم.باز فكر كردي التماس كنيم....ممنون آقا جالب بود
نه آقا هرچي بيشتر بنويسي بيتره.آموزش فقط تكراري نباشه.كه الحمدلله هيچ آموزش تكراري از شما نديديم.منتظر بقيه آموزشات هستيم.باز فكر كردي التماس كنيم....ممنون آقا جالب بود