اموزش طراحي Userbar اين اموزش به شكل كامل و PDF ميباشد!
eztech Active Member Mar 18, 2007 #1 اموزش طراحي Userbar اين اموزش به شكل كامل و PDF ميباشد! پیوست ها UserBar.rar 188.9 کیلوبایت · بازدیدها: 178
B Blade-Master Member Mar 19, 2007 #2 سایت های زیادی مثل userbarmaker هم هستن که انلاین این کار رو انجام میدن ! اما من با کار دست خودم بیشتر حال میکنم
سایت های زیادی مثل userbarmaker هم هستن که انلاین این کار رو انجام میدن ! اما من با کار دست خودم بیشتر حال میکنم
eztech Active Member Mar 19, 2007 #3 Blade-Master گفت: سایت های زیادی مثل userbarmaker هم هستن که انلاین این کار رو انجام میدن ! اما من با کار دست خودم بیشتر حال میکنم کلیک کنید تا باز شود... بله زياد حتي برنامه هاي مخصوص طراحشم زياد ولي خوب كار دست يك چيز ديگه است و مخصوص طراحي با فو توشاب باشه كيفيت و طرح بهتر در مياد
Blade-Master گفت: سایت های زیادی مثل userbarmaker هم هستن که انلاین این کار رو انجام میدن ! اما من با کار دست خودم بیشتر حال میکنم کلیک کنید تا باز شود... بله زياد حتي برنامه هاي مخصوص طراحشم زياد ولي خوب كار دست يك چيز ديگه است و مخصوص طراحي با فو توشاب باشه كيفيت و طرح بهتر در مياد
NAKOOT Well-Known Member Mar 19, 2007 #4 دانلود برنامه ی UBGen 2.2 برنامه ای برای ساخت یوزر بار ... ولی فتوشاپ یه چیز دیگست ...