آموزش ساخت MP3-Player در Flash

yusefreza

Member
با سلام خدمت مديران و دوستان محترم
من مي خواستم بدونم كه چطور ميشه در فلش mx صدا را به وسيله دكمه play و pause كنترل كنم
صدا رو مي تونم وارد كنم ولي نمي تونم كه چطور ميشه صدا رو با دكمه ها كنترل كنم اين كار رو تو swish مي تونم انجام بدم ولي چون مي خوام اين فلش رئ تو وبلاگ بزارم به همين خاطر مي خوام با mx درستش كنم چون فلش ساخته شده بوسيله swish تو سايت دير لود ميشه .
اگه لطف كنيد ساخت اين فلش رو تو mx آموزش بدين خيلي ممنون مي شم البته تو سطح مبتدي باشه چون خيلي وارد نيستم به mx . خيلي خيلي ممنون ميشم كه اگه آموزش بدين .
با تشكر behzad_652009

MnavidM

Active Member
سلام.

اگه آموزش رو بخونين ؛ اين مورد شما ر وهم گفته.

موفق باشي.
نويد.

ramin_soft

Member
سلام
كارتون عالي بود
چطور ميشه بازدن يه دكمه پنجره اي باز بشه و توي اون چند تا فايل صوتي انتخاب كنيم و شروع به خوندن بكنه؟(لطفا كامل توضيح بديد)
( البته يه تاپيك هم ايجاد كرده بودم ولي ... )

MnavidM

Active Member
ramin_soft گفت:
سلام
كارتون عالي بود
چطور ميشه بازدن يه دكمه پنجره اي باز بشه و توي اون چند تا فايل صوتي انتخاب كنيم و شروع به خوندن بكنه؟(لطفا كامل توضيح بديد)
( البته يه تاپيك هم ايجاد كرده بودم ولي ... )
سلام.

در تاپیکتون جواب رو نوشتم.

وقتی خود فلاش کمپوننت mp3player رو داره چرا راه دور بره آدم تو سایت www.alphapack.co.sr من آموزش ساخت ام پی تری پلیر با فلاش رو دیم شما هم ببینید هم پاز داره هم پلی هم ولوم صدا برین حال کنید با عرض پوزش

MnavidM

Active Member
Amin1softco گفت:
وقتی خود فلاش کمپوننت mp3player رو داره چرا راه دور بره آدم تو سایت www.alphapack.co.sr من آموزش ساخت ام پی تری پلیر با فلاش رو دیم شما هم ببینید هم پاز داره هم پلی هم ولوم صدا برین حال کنید با عرض پوزش
سلام.

دوست عزیز این مقاله مربوط به 2005-08-09 یعنی دقیق 1 سال و 6 روز پیش ، که اون وقت این امکان که شما گفتید وجود نداشت .

مورد دوم اینکه ، این روش برای کارهای مختلفی کاربرد کاره و استفاده میشه ، که در کامپوننت امکانش نیست.

موفق باشی.
نوید.

desiran

Member
آقا چی کار کنم که آهنگ وقتی خونده بشه بعد از تمام شدن دوباره تکرار بشه

HTML:
MySound.start([secondOffset, loop]);

از این هم استفاده کردم ولی اثری نداشت

MnavidM

Active Member
آقا چی کار کنم که آهنگ وقتی خونده بشه بعد از تمام شدن دوباره تکرار بشه

HTML:
MySound.start([secondOffset, loop]);

از این هم استفاده کردم ولی اثری نداشت
قادتا باید درست باشه .

اما می تونی تو فریم آخر ، بگی به همین فریم start برگرده و دوباره اجراش کنه.

موفق باشی.

vangelis

New Member
سوال:
اگه فایل mp3 روی دایرکتوری وبِ هاست باشه وقتی لود می شه توی فلدر temp دانلود میشه! و از اونجا مسیر فایل مشخص نی شه و لو میره. چطوری می شه از این کار جلو گیری کرد؟
برای این کار در php فایل ها رو میریزن توی دارکتوری خارج ار دایرکتوری وبِ هاست و از اونجا و از اونجا برای user بافر می کنن(من خودم کامل بلد نیستم) برای فلش هم باید بشه این کار رو کرد. لطفا راهنمایی کنید.
سایت iransong.com فایل خونده میشه اما دانلود نمی شه!

majidmichael

New Member
واقعا واقعا عالیه نمیدونم چجوری زحمتای دوستان امثال شما رو ارج نهیم
ممنونم به خدا:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا