hamid ir
Well-Known Member
سلام به همه دوستان بدون هیچ توضیح اضافی میریم سر آموزشمون يادم نيسست اينو از كدوم سايت درآوردم اگه كسي ميدونه اسم سايتو بگه كه قانون كپي رايت هم رعايت بشه
یه صفحه با زمینه مشکی و با سایز دلخواه ایجاد کنید
یه لایه ایجاد کنید و با ابزار Eliptical MarqueeTool و با نگه داشتن دکمه ی Shift یک دایره رسم و با رنگ 024e28 پر کنید.
Ctrl را نگه داشته و بر روی لایه کلیک کنید.
حالا به Select>modify>contract رفته و عدد 2 را برایش انتخاب کند
حالا همانطوری که ابزار Eliptical Marquee Tool را انتخاب کردهاید بر روی دایره راست کلیک کرده و سپس گزینه ی Select inverse را انتخاب کنید
دوباره بر روی دایره راست کلیک کرده و ایندفعه Feather را انتخاب کنید و عدد 2 را برایش انتخاب کنید.
حالا ابزار Dodage Tool را انتخاب کنید و یا سایز مناسب و با Range:Highlight پایین اونو حالت بدب(روشن کنید)
حالا Ctrl+D را بزنید و دوباره Ctrl را نگه داشته و بر روی لایه کلیک کنید
سپس به Select>modify>contract رفته و عدد 5 را برایش انتخاب کنید . حالا ابزار Dodage Tool را با همان تنظیمات قبلی انتخاب کنید و درون آنرا مثل شکل زیر روشن کنید
حالا با همان ابزار گوشه بالا سمت چپ را حالت بدید
حالا یه لایه ایجاد کرده و دایره ای مثل شکل زیر رسم کنید (دایره ای رسم کنید و قسمتی از آنرا با همان ازرای که دایره را رسم کرده اید Delete کنید)
حالا Mode اونو به Lighten تغییر داده و Opacity انرا برابر 30 قرار دهید.
حالا با ابزار Eraser قسمتهایی از اونو پاک کنید
حالا یه کلمه ای را با ابزار text بنویسید و Mode آنرا Overlay قرار دهید و دیگه افکتهاش به سلیقه خودتون
امیدوارم خوشتون اومده باشه دیگه ببخشید یه جاهایی توضیحات زیاد شد و یه جاهایی کم.منم تا وقت دارم میتونم از این کارا بکنم و ناراحتتون كنم با اين آموزشا
برای همتون آرزوی موفقیت دارم
یه صفحه با زمینه مشکی و با سایز دلخواه ایجاد کنید
یه لایه ایجاد کنید و با ابزار Eliptical MarqueeTool و با نگه داشتن دکمه ی Shift یک دایره رسم و با رنگ 024e28 پر کنید.
Ctrl را نگه داشته و بر روی لایه کلیک کنید.
حالا به Select>modify>contract رفته و عدد 2 را برایش انتخاب کند
حالا همانطوری که ابزار Eliptical Marquee Tool را انتخاب کردهاید بر روی دایره راست کلیک کرده و سپس گزینه ی Select inverse را انتخاب کنید
دوباره بر روی دایره راست کلیک کرده و ایندفعه Feather را انتخاب کنید و عدد 2 را برایش انتخاب کنید.
حالا ابزار Dodage Tool را انتخاب کنید و یا سایز مناسب و با Range:Highlight پایین اونو حالت بدب(روشن کنید)

حالا Ctrl+D را بزنید و دوباره Ctrl را نگه داشته و بر روی لایه کلیک کنید
سپس به Select>modify>contract رفته و عدد 5 را برایش انتخاب کنید . حالا ابزار Dodage Tool را با همان تنظیمات قبلی انتخاب کنید و درون آنرا مثل شکل زیر روشن کنید

حالا با همان ابزار گوشه بالا سمت چپ را حالت بدید

حالا یه لایه ایجاد کرده و دایره ای مثل شکل زیر رسم کنید (دایره ای رسم کنید و قسمتی از آنرا با همان ازرای که دایره را رسم کرده اید Delete کنید)

حالا Mode اونو به Lighten تغییر داده و Opacity انرا برابر 30 قرار دهید.
حالا با ابزار Eraser قسمتهایی از اونو پاک کنید

حالا یه کلمه ای را با ابزار text بنویسید و Mode آنرا Overlay قرار دهید و دیگه افکتهاش به سلیقه خودتون
امیدوارم خوشتون اومده باشه دیگه ببخشید یه جاهایی توضیحات زیاد شد و یه جاهایی کم.منم تا وقت دارم میتونم از این کارا بکنم و ناراحتتون كنم با اين آموزشا

برای همتون آرزوی موفقیت دارم