آموزش ساخت جعبه سه بعدی

hossein2kk

Member
هیچ کس اکشنی رو که این سایت گفته نداره ؟!
ممنون می شم اگه کسی داره یا شبیهش رو بذاره.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حالا حتما باید همین اکشن باشه؟

نرم افزارها و اکشنهای بهتری هم برای ساخت باکس های 3بعدی هستن.

اگر دقیقا همین رو میخواید که بگید یه کاریش بکنیم وگرنه گزینه های بهتری هم وجود داره!

hossein2kk

Member
ممنون از توجهتون
والا نرم افزار های که می دونم Bocshot 3d هست که با هاش کار کمردم ولی رندرم اصلا کیفیت نداره نمی دونم چرا من قبلا ازش کامل استفاده کرده بودم اون موقع نیاز نداشتم حالا که دارم بازی درمیاره ویندوزمم عوض کردم کار گرافیکمم درآوردم دوباره گذاشتم دوباره نصب کردم نشد که نشد. این شد که به این کارا رو آوردم.این نمونه کارم بدون رندر در boxshot3d هست :(اگه نظری بدید که بهتر شه هم ممنون)

21e20d0.png

می بینید کیفیت متنا خیلی بده.
اینم نسخه رندر شدست.
http://www.forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=21543&d=1213544190
خیلی کارم حیاتیه ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنید.

GFX Master

خوب منم عرض کردم خدمتتون که آیا براتون فقط رندر نهایی مهمه که باکیفیت باشه یا اینکه صرفا میخواید با یه نرم افزار یا پلاگین خاص کار کنید؟!

من بهتون اکشنی به اسم Cover Action Pro رو معرفی میکنم که نتیجه فوق العاده ای داره. میتونید از لینک زیر دانلودش کنید و توی فتوشاپ ازش استفاده کنید.

پیوست ها

• cover action pro.rar
    131.6 کیلوبایت · بازدیدها: 72

hossein2kk

Member
ممنون خیلی خوب بود اما بازم امکانات خوب رو که باکس شات می ده رو نمیشه با اون بوجو آورد.
به جز باکس شات تری دی نرم افزار دیگه ای هست که بشه باهاش چنین کاری کرد و همچین کیفیتی داشته باشه؟!

hossein2kk

Member
ممنون خیلی خوب بود اما بازم امکانات خوب رو که باکس شات می ده رو نمیشه با اون بوجو آورد.
به جز باکس شات تری دی نرم افزار دیگه ای هست که بشه باهاش چنین کاری کرد و همچین کیفیتی داشته باشه؟!

GFX Master

یه نرم افزار هم به اسم 3D Box Produce 2007 هست که کارش همینه. بگردید گمونم لینکش رو توی انجمن پیدا کنید.

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
براي ساخت كاور از برنامه هاي زير ميتونيد استفاده كنيد

Adolix_eCover_Engineer_
3D Box Maker Professional
Box.Shot.3D.v2.4.2
Insofta Cover Commander
TBS_Cover_Editor_v1.0.0.103
من گزينه اخر رو پيشنهاد ميكنم
چون از بقيه امكانات قوي تري داره

alireza_z004

New Member
من از 3D Box Produce 2007 استفاده کردم و راضی هستم. بقیه گزینه هایی که دوستان مطرح کردن کیفیتشون از این یکی پایین تره.

جدیدترین ارسال ها

بالا