کار جالبی بود...
اما عزیز اینی که درست کردی آموزش نیست بلکه یه Demonstration از نحوه انجام طرحی هست که زدی
آموزش شامل نشان دادن کامل مراحل کار یاارائه توضیحات مناسب هست در صورتی که عملا شاید 40-50 درصد
از کارهایی که در فیلم انجام شد قابل تشخیص نبود راستش من با اینکه فوتوشاپ رو خیلی خوب میشناسم بازم چند مورد رو نتونستم
ببینم که چه کردی و چه ابزار یا افکت یا ... استفاده کردی.
مورد دوم ضرب آهنگ آموزش هست که باید ملایم و آرام باشه در صورتی که این فیلم آموزش !! تو بیشتر به این میمونست که یه فیلم رو با دور تند داره دیده میشه(نمیدونم عجله داشتی موقع کار یا خواستی سرعت و قدرت خودت رو روی فوتوشاپ به رخ بکشی!!)
در آخر دوست عزیز برای ساخت آموزش برنامه ها و کدکهایی وجود دارن که حجم فایل رو بدون افت زیاد کیفیت بسیار پایین میارن
فیلم های آموزشی که برای وب طراحی میشه باید حجم پایین داشته باشن خصوصا آموزشی که به زبان فارسی باشه و باید با اینترنت ایران!!!! دانلود بشه
به اضافه اینکه حالا سوای همه اینها برای یه آموزش بدون صدا در حد 9 دقیقه و کیفیت نه چندان بالای تصویر واقعا این حجم بالاست
پیشنها میکنم از فرمت فلش برای کارهای بعدیت استفاده کن و ضمنا از برنامه هایی استفاده کن که خروجی با فرمت فلش و حجم بسیار پایین میدن
من خودم توی چند موردی که تست کردم این نرم افزار بهترین بوده چه آموزش با صدا و چه بدون صدا:
+NetPlay Instant Demo
البته فرمتهای دیگه رو هم ساپورت میکنه برای خروجی . اگر نه میخوای از فرمت mov استفاده کنی پیشنهاد میکنم از کدکهای
دیگه ای که حجم پایینتری دارن استفاده کن اگر برنامه ای که باهاش کار میکنی کدکهای دیگه رو ساپورت نمیکنه میتونی فیلمت رو بسازی و مجددا با یه Encoder اون رو به کدک دیگه و سایز کمتر تبدیل کنی
در ضمن معمول اینه که توی آموزش بدون صدا و صامت از توضیحات نوشتاری استفاده میکنن
بهر حال کار زیبایی بود و مجموعه عملیاتی که برای ساختش انجام دادی خیلی خوب طراحی شده بود
توی کارهای بعدیت موفق باشی
یا حق