آموزش ساخت تصویر رویای جاده در فتوشاپ

hamid

Well-Known Member
سلام
اول یه گله دارم از gilas , erfan بابت پست آرایش با فتوشاپ چون اون پست یه جور نشون دادن آرایش به صورت محرک بود توسط همین نرم افزار فتوشاپ نه چیز دیگه ولی آموزش نبود
من تو این سایت کلی آموزش دارم آشنایی کاملم دارم به سایت که چه پستی را کجا بزارم نمیدونم چرا پست و بستن حتی انتقالم ندادین ممنونم ازین همه لطفی که بعده این مدت به من داشتین
بگزیم آموزش ساخت تصویر رویای جاده در فتوشاپ

9lrq5em3hdvylraja6.jpg

آموزش:

با ctrl+j از عکس کپی بگیرید.بعد ابزار Dodge tool رو انتخاب کنید.
rkgr59e2dxq0wzcas13g.jpg

حالا باید یه کم قسمت هائی از عکس رو که باید وضوح بیشتری داشته باشه رو روشن تر کنیم.میتونید مثل عکس زیر این کارو انجام بدین..
x1o4d5dzfi7fteo4cjnz.jpg

بعد از اعمال این تغییرات مد عکس رو overlay قرار بدین
تغییرات عکستون باید به شکل زیر تبدیل بشه…
3ewbseqbp7lx4yapm8s.jpg

بعد با ctrl+e دو لایه رو یکی کنید.حالا نوبت میرسه به سایه انداختن تصویر زن روی زمین که باید با ابزار brush tool این کار رو انجام بدیم. با ctrl+shift+n یک لایه جدید درست کنید.بعد ابزار brush رو انتخاب کنید.یه قلم نرم همانند شکل انتخاب کنید…
7ttghq1bcsyu5jd9q2sb.jpg

رنگش رو هم قرمز که به رنگ لباس زن شبه باشه.بعد باید روی لایه جدید با brush یه حاله نور قرمز ایجاد کنید که تصویر زیر این رو به شما نشون میده…
w2aqrx9ccz9iapmi0xi5.jpg

بعد برای تغییرات به این آدرس برین…
edit<freetransform>perspective​
بعد باید تغییراتی رو که انجام میدین عکستون رو به این حالت تیدیل کنه…در ضمن باید opacity روی ۵۰% قرار بدین..

2qlz1heuido0d93u5lg.jpg

با ctrl+e دو لایه رو یکی کنید.بعد با ctrl+j یک کپی از عکستون تهیه کنین.حالا نوبت میرسه به یه افکت جالب که میتونید قسمتی از عکس رو وضوح بیشتری بهش بدید.برای این منظور به این آدرس یرین…
filter>extract یا alt+ctrl+x

بعد از باز شدن کادر extract باید ابتدا با ابزار highlighter tool قسمتی از عکس رو میخوایم واضح باشه رو انتخاب کنیم بعد از اینکه قسمت مورد نظر رو انتخاب کردین نوبت به پر کردن اطراف با ابزار fill tool که در شکل بالا مشاهده میکنید.شبیه به سطل رنگ هست.بعد باید عکستون به این شکل تبدیل شده باشه…
fe02g61y92lxdivcjrgu.jpg

بعد از اتمام کار به این آدرس برین…
filter>blur>radial blur​
تغییرات رو همانند شکل زیر اعمال کنید…
8xa2vnkmax7jd4a15ow.jpg

بعد از اینکه این فیلتر رو اعمال کردین عکس تبدیل به شکل زیر میشه…
slhiprjskwakue3w6a0.jpg

خوب حالا باید برای ایجاد این حاله نور زیبا که دور سر زن میبینید یک fill layer ایجاد کنیم.برای این کار به این آدرس برین…​
layer>new fill layer>solid color​
رنگ مشکی رو انتخاب کنید.بعد از این کار باید برای اعمال شدن فیلتر render این کار رو هم انجام بدیم که به این آدرس برین…​
layer>rasterize>layer​
خوب حالا باید با render نور پردازی رو انجام بدیم که به این آدرس برین…​
filter>render>lens flare​
تغییرات رو طبق شکل زیر اعمال کنید…

w3tznb684ils8cwg2tl.jpg

بعد از طی این مراحل حالا نوبت به تغییر در نور میرسه که با فیاتر twirl این کار رو انجام میدیم.به این آدرس برین…​
filter>distort>twirl​
تغییرات رو همانند شکل زیر اعمال کنید…
0ue8mz50bc4aj91qjzmy.jpg

شکل زیر این فیلتر رو نشتون میده که در آخر به این شکل در میاد..
zplpcab8wdfomuc3y6gv.jpg

سپس مد اون رو روی حالت screen قرار میدیم . طبق کارهائی رو که ما در بالا انجام دادیم باید عکسمون به این شکل در بیاد…
4tw5np49yfa3wmdrismn.jpg

حالا باید این نور رو نزدیک سر زن ببریم که با استفاده از edit>freetransform یا ctrl+t این کار رو انجام بدین.تغییرات در زیر مشاهده کنین…

yvt2sogwzrccn55xtzk5.jpg

حالا نوبت به نور پردازی از جهت نوری که ایجاد کردیم میرسه که با ابزار dodge tool این کارو انجام میدیم…

6i0so4tij8rfmdp7gck.jpg

در آخر کار برای بهتر شدن کار باید نور پردازی یا همان سایه انداختن به داخل inner shadow استفاده کنیم.به این آدرس برین…​
layer>layer style>inner shadow​
تغییرات رو همانند شکل اعمال کنید…

xrnqmzjkjw72id4bxujx.jpg

در آخر کار عکس کامل شده رو در زیرمیتونید مشاهده کنید
vcrhqnhfhfqgllvsq5kg.jpg

منبع:www.taktemo.com:sad:

جدیدترین ارسال ها

بالا