Salar
Active Member
آموزش ساخت بنرهاي تبليغاتي 2
با سلام
اول یک صفحه 300 در 300 انتخاب کنید
بعد دوتا کلمه که بعدن باهاشون کار داریم رو با ابزار Horizontal Type Tool بنویسید
حالا بر روی
کلیک کنید تا به ImageReady بروید
در ImageReady باید پنجره Animation رو روشن کنید...اگه روشن نیست اونو با رفتن به Window>Animation روشن کنید.
حالا frame های خود رو انتخاب کنید.
حالا بعد از اینکه frame های خود رو انتخاب کردید...بر روی frame دومی کلیک کنید و مانند عکس زیر عمل کنید
حالا تصویر شما به این شکل در می آید!
کار شما تمام شده است. حالا باید بین هر frame زمانی را مشخص کنید! مانند عکس زیر
من در اینجا 0،1 را انتخاب کردم که شما تصمیم می گیرید چند ثانیه باید بین هر frame باشد
این هم نتیجه کار!
[align=center:eeecbf808a]
[/align:eeecbf808a]
خلاصه اگه سوالی بود در خدمتم...راستی این آموزش برای اساتید گرام سایت نیست...برای دوستاران تازه کار دنیای فتوشاپ هست مثل من!...قربان همه
سالار
با سلام
اول یک صفحه 300 در 300 انتخاب کنید
بعد دوتا کلمه که بعدن باهاشون کار داریم رو با ابزار Horizontal Type Tool بنویسید
حالا بر روی
در ImageReady باید پنجره Animation رو روشن کنید...اگه روشن نیست اونو با رفتن به Window>Animation روشن کنید.
حالا frame های خود رو انتخاب کنید.
حالا بعد از اینکه frame های خود رو انتخاب کردید...بر روی frame دومی کلیک کنید و مانند عکس زیر عمل کنید
حالا تصویر شما به این شکل در می آید!
کار شما تمام شده است. حالا باید بین هر frame زمانی را مشخص کنید! مانند عکس زیر
من در اینجا 0،1 را انتخاب کردم که شما تصمیم می گیرید چند ثانیه باید بین هر frame باشد
این هم نتیجه کار!
[align=center:eeecbf808a]
خلاصه اگه سوالی بود در خدمتم...راستی این آموزش برای اساتید گرام سایت نیست...برای دوستاران تازه کار دنیای فتوشاپ هست مثل من!...قربان همه
سالار