mohammad.sub7
کاربر فعال
واسه این آموزش تا حدودی باید به اکشن اسکریپت 3 و فلش آشنایی داشته باشید .ضمناً مفهوم air رو درک کرده باشید و بدونید هدف و کارش چی هستش البته این نکات که گفتم واسه مبتدی ها بود نه بقیه!
مقدمه
تو این قسمت میخوایم 1 ساعت آنالوگ معمولی بسازیم که بتونیم اون رو نصب کنیم و به صورت فایل اجرایی رو سیستم داشته باشیم. ضمناً این ساعت خاصیت دراگ کردن و عوض کردن تم رو شامل بشه.
خوب ابتدا 1 پروژه air رو باز میکنیم. واسه گرافیک کار به عکس یا shape های زیر احتیاج داریم :
1. عکس یا shape ثانیه شمار
2. " " " دقیقه شمار
3. " " " ساعت
4. پس زمینه ساعت
5. بقیه گرافیک که شامل دکمه خروج ، دکمه تعویض تم و ... میشه
آموزش رو سعی میکنیم شبیه نمونه که گذاشتم بگم تا راحتتر باشه کار. قبلش 1 نکته اینکه واسه اینکه به مشگل نخوریم تو انتخاب اشیاء حتی الامکان هر شی رو تو 1 لایه جدا قرار بدیم .
بخش اول
بعد از اینکه گرافیک رو وارد کردیم حالا نوبت اینه که instance name به هر کدوم بدیم من طبق کدهای خودم این اسم ها رو دادم :
ثانیه شمار = second
دقیقه شمار = minute
عقربه ساعت = hour
دکمه تعویض skin = skin_mc
دکمه خروج = exit
back_mc هم اسم مووی کلیپ عکسهای پس زمینه که با کلیک رو دکمه تعویض تم عوض میشن.
اولین حرکت اینه که 1 تابع تعریف کنیم که عقربه های ساعت سر جاهای درستشون شروع به حرکت کنه یا به قول
معروف update زمان . برای اینکار از کلاس Date Class استفاده میکنیم.( فرض ما اینجا اینه که با این کلاس آشنا هستید )
تو فریم 1 لایه actions این کد رو استفاده کنید:
مقدمه
تو این قسمت میخوایم 1 ساعت آنالوگ معمولی بسازیم که بتونیم اون رو نصب کنیم و به صورت فایل اجرایی رو سیستم داشته باشیم. ضمناً این ساعت خاصیت دراگ کردن و عوض کردن تم رو شامل بشه.
خوب ابتدا 1 پروژه air رو باز میکنیم. واسه گرافیک کار به عکس یا shape های زیر احتیاج داریم :
1. عکس یا shape ثانیه شمار
2. " " " دقیقه شمار
3. " " " ساعت
4. پس زمینه ساعت
5. بقیه گرافیک که شامل دکمه خروج ، دکمه تعویض تم و ... میشه
آموزش رو سعی میکنیم شبیه نمونه که گذاشتم بگم تا راحتتر باشه کار. قبلش 1 نکته اینکه واسه اینکه به مشگل نخوریم تو انتخاب اشیاء حتی الامکان هر شی رو تو 1 لایه جدا قرار بدیم .
بخش اول
بعد از اینکه گرافیک رو وارد کردیم حالا نوبت اینه که instance name به هر کدوم بدیم من طبق کدهای خودم این اسم ها رو دادم :
ثانیه شمار = second
دقیقه شمار = minute
عقربه ساعت = hour
دکمه تعویض skin = skin_mc
دکمه خروج = exit
back_mc هم اسم مووی کلیپ عکسهای پس زمینه که با کلیک رو دکمه تعویض تم عوض میشن.
اولین حرکت اینه که 1 تابع تعریف کنیم که عقربه های ساعت سر جاهای درستشون شروع به حرکت کنه یا به قول
معروف update زمان . برای اینکار از کلاس Date Class استفاده میکنیم.( فرض ما اینجا اینه که با این کلاس آشنا هستید )
تو فریم 1 لایه actions این کد رو استفاده کنید:
PHP:
addEventListener(Event.ENTER_FRAME, timeUpdate);
function timeUpdate(e:Event):void
{
var my_date:Date = new Date();
hour.rotation=Number(my_date.hours)*30;
minute.rotation=Number(my_date.minutes)*6;
second.rotation=Number(my_date.seconds)*6;
}
آخرین ویرایش: