سلام به دوستان عزیزم من آسمانی نیاز دارم که ابراش حرکت کنه
AVGHH Member Oct 9, 2008 #2 برای اینکار میتونی یه حقه بزنی اونم اینه که یه پلین plane بسازی و فیلم حرکت ابرو روش بندازی. با اینکار صحنه ات خیلی سنگین نمیشه
برای اینکار میتونی یه حقه بزنی اونم اینه که یه پلین plane بسازی و فیلم حرکت ابرو روش بندازی. با اینکار صحنه ات خیلی سنگین نمیشه
CG_Master کاربر متخصص انیمیشن Oct 9, 2008 #3 abne گفت: سلام به دوستان عزیزم من آسمانی نیاز دارم که ابراش حرکت کنه کلیک کنید تا باز شود... از توضیح مفصلی که دادی ممنونم خوب پلاگین dreamscape کارت رو راه میندازه
abne گفت: سلام به دوستان عزیزم من آسمانی نیاز دارم که ابراش حرکت کنه کلیک کنید تا باز شود... از توضیح مفصلی که دادی ممنونم خوب پلاگین dreamscape کارت رو راه میندازه
Sherlock_Holmes Active Member Oct 9, 2008 #4 بهترین راه برای اینجور کارا استفاده از After effect هست که آسمونی کاملا طبیعی با ابرهای متحرکی که طی حرکت تغییر شکل میدن میسازه...سریع و مطمئن..! البته بستگی داره بخوای چکار کنی.. شاید فقط منظورت تو محیط مکسه...
بهترین راه برای اینجور کارا استفاده از After effect هست که آسمونی کاملا طبیعی با ابرهای متحرکی که طی حرکت تغییر شکل میدن میسازه...سریع و مطمئن..! البته بستگی داره بخوای چکار کنی.. شاید فقط منظورت تو محیط مکسه...
AREF مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c Oct 11, 2008 #5 سلام.یه منحنی بساز. اکسترود کن. که قوس آسمون توش احساس بشه.بعد میتونی یهش با اوپاسیتی متریال جنس دود (اسموک) بدی.سخته.ولی چیزی که هادی گفت پلاگین دریم اسکیپ جانتو راحت میکنه
سلام.یه منحنی بساز. اکسترود کن. که قوس آسمون توش احساس بشه.بعد میتونی یهش با اوپاسیتی متریال جنس دود (اسموک) بدی.سخته.ولی چیزی که هادی گفت پلاگین دریم اسکیپ جانتو راحت میکنه
M mohamad1360 New Member Dec 25, 2008 #6 به نظر من با تغیرات روی افکت اتیش میشه راحت ابرو ساخت و محیط هم سنگین نشه ولی بازم بستگی به نوع کارت داره
به نظر من با تغیرات روی افکت اتیش میشه راحت ابرو ساخت و محیط هم سنگین نشه ولی بازم بستگی به نوع کارت داره