آموزش زبان اردو

saalek110

Well-Known Member
آموزش زبان اردو

سالک: هدف اصلی من یادگیری زبان هندی است. شاید از طریق زبان اردو ، یادگیری هندی راحت تر بشه..چون الفبای اردو ، شبیه فارسی است.

ادو ، زبان پاکستان است. در پاکستان پشتون ها ، بلوچ ها و پنجابی ها هستند....و زبان اردو از شمال و مرکز هند است...اردو زبانهای مسلمان از اون منطقه مهاجرت کردند به پاکستان...هوش مصنوعی Deepseek گفت چون ۳ قوم پاکستان زبان همدیگر را قبول نداشتند ، زبان اردو که شبیه یا همان هندی است را انتخاب کردند.
سالک: من فعلا در حدی نیستم که بتوانم اردو را با زبان هندی مقایسه کنم ، میدونم شبیه هستند یا یکی هستند. Deepseek میگه در زبان اردوی رسمی یعنی مثلا رادیو ، کلمات عربی و فارسی اضافه شده ولی در هندی رسمی ، کلمات زبان سانسکریت اضافه شده. سانسکریت ، زبان قدیم هند است.یعنی اگر رادیو به زبان اردو گوش کنید ، کلی کلمات به زبان عربی و فارسی هست...مثل کشور خودمان ایران که مثلا در دادگاه ، کلی کلمه عربی اضافه شده...یک متن دادگاهی را می بینی ، حوندنش سخته.
Deepseek میگه اردوی خیابانی و هندی خیابانی یکی هستند ، ولی هندی رسمی ، کلمات سانسکریت داه و اردوی رسمی ، کلمات عربی و فارسی....
پس شاید گوش دادن رادیوی اردو ، یک دروازه راحت برای یادگیری اردو یا هندی باشد.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
نکات:
نرم افزارهای اخبار خوبی به زبان اردو در گوگل استور هست....من دیگه لینک نمی ذارم ، خودتون urdu news را سرچ کنید...حتی اگر کسی زبان اردو بلد نباشه ، عکسهای با کیفیت و اخبار خوبی در مورد ایران دارند.

نرم افزارهای آموزش اردو هم در گوگل استور هست. Urdu learn مثلا سرچ کنید.

رادیو به زبان اردو هم ، گوش کردنش مفید است. گاهی کاملا برای ما فارس زبانها قابل فهم است. مخصوصا اگر برنانه مذهبی باشد. Urdu radio سرچ کنید.

اگر رادیو با زبانهای متعددی می خواهید برنامه زیر:

چند کانال اردو هم دارد ولی شاید بهتر باشه رادیوی مخصوص زبان اردو نصب کنید.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
آموزشهای فارسی

البته می توانید در سایتهای فارسی ، آموزش اردو را سرچ کنید.
من خودم بعد کار با زبان انگلیسی سراغ سایتهای فارسی می روم. عادتم است. شما شاید بهتر باشه اول با آموزشهای فارسی شروع کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا