آموزش ریگینگ به زبان فارسی

arminAnim

کاربر متخصص
سلام به دوستان

اخیرا در حال تهیه ی یک سری آموزشی مقدماتی و پیشرفته ی ریگینگ برای علاقمندان هستم. دوستان اگر چیزی درخواست دارند لطفا برای من بنویسند تا در آخر با یک جمع بندی کلی بهشون بپردازم و اگر خدا بخواد در دسترستون قرار بدم.

امیدوارم این تاپیک رو جای درستی زده باشم.

code_ever

Member
تشكر

ممنون از كارت خيلي سعي كردم ولي همين جوري كه نميشه خواهش مي كنم توش از درباره ي rig‏ كردن box ‎‏ هم بنويس.مرسي

arminAnim

کاربر متخصص
ممنون از كارت خيلي سعي كردم ولي همين جوري كه نميشه خواهش مي كنم توش از درباره ي rig‏ كردن box ‎‏ هم بنويس.مرسي
سلام

لطفا توضیح بدید که دقیقا باکس مورد نظرتون رو چطوری می خواید حرکت بدید، مثلا می خواید راه بره؟ یا فقط کشیده و جمع بشه؟ هر چه بیشتر توضیح بدید من تصویر ذهنی بهتری پیدا خوام کرد تا بتونم توضیحات بهتر و کاملتری بدم.

code_ever

Member
توضيح

نه نمي خواستم حركتش بدم فقط مي خواستم كشيده و جمع بشه.ممنون

arminAnim

کاربر متخصص
دوست عزیز اینطوری با بن فقط کار خودتو سخت می کنی چرا از Scale استفاده نمی کنی؟

code_ever

Member
‏!‏

اول اين كه نميدونم scale ‎‏ جي هست! دوما اين كه مي خوام rig ‎‏ كردن رو خوب بياموزم! واسه همين هر مدلي به دستم مي رسه rig ‎‏ مي كنم!

arminAnim

کاربر متخصص
خوب این خوبه به ریگ علاقه دارید... به یاری خدا سایت بزودی آماده می شه اونجا می تونید آموزش ها رو دسته بندی شده دنبال کنید

code_ever

Member
در خواست

راستي عزيز ميشه اموزش rig‏ كردن‎ ‎چهار پايان رو هم ياد بدين

3d-max

New Member
سلام من امروز با این سایت اشنا شدم خیلی علاقه شدید به ساخت بازی های رایانه ای دارم برای همین اموزش 3d max رو شروع کردم ( با اموزش شرکت پرند ) 2 هفته میشه تقریبا که این اموزش رو شروع کردم و امروز تموم شد ( اموزش شرکت پرند میگم ) اما اموزش هاش اصلا جالب نبود یعنی من فقط در حد مبتدی یاد گرفتم با اینکه 3 دوره مقدماتی متوسط و پیشرفته داشت ! الان هم دنبال اموزش میگردم و خیلی از اصطلاحات که میگید رو متوجه نمیشم مثل همین rig کردند میخواستم اگر میشه در همین سایت یا سایتی که خوب اموزش داده رو معرفی کنید منظورم این نیست که اموزش این که box چیه و مشخصاتش چی هست رو بخوام مثلا نحوه ساخت انسان از صفر تا اخرش ! اگر در همین سایت هست تاپیکش معرفی کنید تا برم مطالعه اگرم نه سایت معرفی کنید انگلیسی هم یک چیز هایی حالیم میشه

arminAnim

کاربر متخصص
سلام من امروز با این سایت اشنا شدم خیلی علاقه شدید به ساخت بازی های رایانه ای دارم برای همین اموزش 3d max رو شروع کردم ( با اموزش شرکت پرند ) 2 هفته میشه تقریبا که این اموزش رو شروع کردم و امروز تموم شد ( اموزش شرکت پرند میگم ) اما اموزش هاش اصلا جالب نبود یعنی من فقط در حد مبتدی یاد گرفتم با اینکه 3 دوره مقدماتی متوسط و پیشرفته داشت ! الان هم دنبال اموزش میگردم و خیلی از اصطلاحات که میگید رو متوجه نمیشم مثل همین rig کردند میخواستم اگر میشه در همین سایت یا سایتی که خوب اموزش داده رو معرفی کنید منظورم این نیست که اموزش این که box چیه و مشخصاتش چی هست رو بخوام مثلا نحوه ساخت انسان از صفر تا اخرش ! اگر در همین سایت هست تاپیکش معرفی کنید تا برم مطالعه اگرم نه سایت معرفی کنید انگلیسی هم یک چیز هایی حالیم میشه

آموزش ریگینگ، اونایی که من می شناسم، از هلپ خود مکس شروع میشه تا آموزش های cg academy، من خارج از همینا منبع دیگه ای نداشتم - بستگی به پشتکار و خلاقیت خودتون هم داره

code_ever

Member
جواب

سلام.اول از همه مي خواستم ريگ رو برات توضيح بدم:ريگ كردن عبارت است از استخوان بندي mesh ‎‏ ها (نوع فرق نمي كنه)است تا بتوني اون ها رو حركت بدي مثلا تو يه مدل انسان داري كه دست و پا و همه ي اجزاش ديگش ار هم جدا اند پس تقريبا انيميت كردنش غير ممكنه. تو اين مواقع مي توني با ريگ كردن به وسيله ي biped ‎‏ يا bone ‎‏ اين كار رو انجام بدي

arminAnim

کاربر متخصص
سلام.اول از همه مي خواستم ريگ رو برات توضيح بدم:ريگ كردن عبارت است از استخوان بندي mesh ‎‏ ها (نوع فرق نمي كنه)است تا بتوني اون ها رو حركت بدي مثلا تو يه مدل انسان داري كه دست و پا و همه ي اجزاش ديگش ار هم جدا اند پس تقريبا انيميت كردنش غير ممكنه. تو اين مواقع مي توني با ريگ كردن به وسيله ي biped ‎‏ يا bone ‎‏ اين كار رو انجام بدي

دوست عزیز
با احترام به شما ، تعریف درستی از ریگ ارائه ندادید... ریگ در اصل یک اصطلاح دریانوردیه که به معنای با طناب بستن اجزای مختلفه، در نرم افزار های سه بعدی این اصطلاح به بخشیدن قابلیت حرکت به هر چیزی هست که ممکنه نخواد مثل مش انسان دفورم بشه، یا اصلا مفصل و استخوان نداشته باشه،مانند ماشین. در ضمن استفاده از Biped، ریگ محسوب نمی شه بلکه شاید فقط بشه گفت یک Character setup هستش...

code_ever

Member
تشكر

ممنون از اين كه اطلاعات دقيق دادين و نوشته ام رو اصلاح كردين.من خودم از تازه كار ها هستم.اميد وارم كمك كنيد تا ما هم بياموزيم

جدیدترین ارسال ها

بالا